Александар Вучић на маргинама међународних скупова

pa i ona iz Portugalije drži mobilni plus IZA Vučića

ispred Vučića su samo ovi bradati ćelavi gradjevinski preduzimači

Сач'кајте Господине Стојков.

Тек спремамо главни садржај о актвностима Вучића на маргинама белосветских форума.

Zamislimo na trenutak da se na nekom ruskom forumu, za čijom čizmom mnogi forumaši ovdje toliko pate, otvori tema: "Владаимир Путин на маргинама међународних скупова".
Koliko bi popijenih čajeva bilo?
Ljudi pri pranju prozora stradalo?

Međutim, Republika Srbija slobodarska je država, a ne nekakva despocija, u kojoj čovjek koji je vodi i kada ga najjače udaraju, kršćanski okreće drugi obraz.

Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, novi je svetac u pravoslavnom kalendaru.

Zamislimo na trenutak da se na nekom ruskom forumu, za čijom čizmom mnogi forumaši ovdje toliko pate, otvori tema: "Владаимир Путин на маргинама међународних скупова".
Koliko bi popijenih čajeva bilo?
Ljudi pri pranju prozora stradalo?

Međutim, Republika Srbija slobodarska je država, a ne nekakva despocija, u kojoj čovjek koji je vodi i kada ga najjače udaraju, kršćanski okreće drugi obraz.

Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, novi je svetac u pravoslavnom kalendaru.
Путин је фаца. То би била квалитетна тема а он би испао шмекер.

Међународни скупови (мултилатерални) су прилика за државнике да представе своју земљу у најбољем светлу и да позиционирају своју земљу у међународним односима.

Поред званичних састанака у пленумима, одржавају се и састанци на маргинама форума.

Иако незванични, састанци на магринама форума су често изузетно значајни, некада и значајнији од оних у пленуму, тако да отварам посебну тему где бисмо анализирали понашање нашег државног руководства, првенствено у ситуацијама које се дешавају на маргинама међународних скупова, али свакако, и на самим међународним скуповима.

Рецимо, на овој слици Александар Вучић са Шпанским председником Владе Санчезом размењује мишљење о важним и актуелним политичким темама.

aleksandar-vucic-predro-sancez.jpg

То што је АВ на маргини само значи да же оне које не припадају клану Вижил-Џилас само да још више сатиру

Svuda prodji ali kuci dodji.

Najbitnija je Srbija i rezultati, a ne ko s kim sedi.

Ja bih i puzila za Srbiju da sam predsednik i da mi od nekog sastanka nesto vazno zavisi.

АВ не пзи за србију ...Све што је купљено узето је за паре од Кинеза ...

Србије више не постоји.

Воазчи су отишли из србије али изгледа је тешко сагледати испод 'дуге' праве боје

A zasto precednik nije poveo nekoga da bar neko prica sa njim?
Па да, рецимо другове из војске? Да причају како је несташко бежао испод жице. Или другове са стадиона? Све оне који су га волели и када није био Први.

Србија је супер сила, ако нисте знали.

A ja što ću, ali sa kime ću?
Malo rukah, malena i snaga,
jedna slamka među vihorove,
sirak tužni bez nigđe nikoga…
Moje pleme snom mrtvijem spava,
suza moja nema roditelja,
nada mnom je nebo zatvoreno,
ne prima mi ni plača ni molitve;
u ad mi se svijet pretvorio,
a svi ljudi pakleni duhovi.
Crni dane, a crna sudbino!
O kukavno Srpstvo ugašeno,
zla nadživjeh tvoja svakolika,
a s najgorim hoću da se borim
!

...

И после кад су сели сами он држи мобилни, јер га сви из друштва кулирају.

Jao, tako i ja, ponekad ...
Niko me ne zarezuje 2% !
E biga, znaju sa mnom nema šale ni zezanja - mora sve pametno.
A ljudi su opušteni, vole za ebanciju ... Meni često nije do ze zanja ...

Back