- Poruka
- 17.625
Ja nudim drugo objašnjenje.
Film i drugi mediji: https://forum.krstarica.com/forums/film-televizija-i-drugi-mediji.19/
Knjizevnost i pozoriste: https://forum.krstarica.com/forums/knjizevnost-pozoriste-i-jezik.21/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nudim drugo objašnjenje.
Gde si naišao na tvrdnju da se Srbi nalaze u Pripjatu?
Pitao sam kako od žene izvući YDNK? Samo posle zapira u lavoru.Mislis da joj je otac crnac?
Pitao sam kako od žene izvući YDNK? Samo posle zapira u lavoru.
Нема потребе да тему ширимо на Тибора Живковића, али ако већ хоћеш оно што је он говорио (да је на Балкан у 7. веку дошло 1-2% становништва), када се споји са тиме да Јустинијанова куга уопште није значајно утицала на број становника у царству и да Ираклије није контролисао територије на које наводно позива људе да се населе, растура у парампарчад званичну теорију.Moguće je da sam ja pogrešno shvatio taj Mitićev komentar, jer mi je delovalo kao da pokušava diskreditovati DAI odnosno dokazati da je falsifikat na osnovu tvrdnje da su Hrvati i Srbi pozvani, ali za tvoju informaciju, to uopšte nije neko dominantno stanovište istoriografije. Stanovišta se razlikuju; npr. Tibor Živković koga si ti hvalio i rekao da se navodno približavao autohtonisučkom narativu bio je ubeđen da se su ti pozovi zaista bili upućeni. Drugi istoričari, za razliku od Tibora, smatraju konstruktom vladarske institucionalizacije.
Zašto ne možeš? Ne možeš pozivati strane faktore da napadaju tvoje neprijatelje?
Da li ti je poznato koliko su ljudi Romeji slali u Italiju? Niti su imali nad tim plemenima išta sem nominalne vlasti, niti su u samoj Italiji imali efektivnu kontrolu. Oni dobijaju formalno priznanje i mandat Carigrada za zauzeće Apeninskog poluostrva. I vrlo brzo bi se to pretvaralo i u sukobe, u kojima bi Rimljani tražili neke nove saveznike, pozivali bi ih da se obračunaju sa bivšima i već razmišljali o budućim.....
Znači zapir.Pa njen otac je E-V13, od jednog vrlo poznatog srpskog plemena... Osim ako smatras da su manjine,?
Znači zapir.
Znači zapir.
Mozda i jeste, zar bese kod Porfirogeneta nemamo Srbe kod Kijeva ( prevedis kod nas kao Severjani)?
Mozda i jeste, zar bese kod Porfirogeneta nemamo Srbe kod Kijeva ( prevedis kod nas kao Severjani)?
Елем оно што се прво примети, или што сам бар ја прво приметио када сам први пут читао ДАИ, то је нападно истицање контроле над словенским народима на Балкану од стране византијског цара Константина
Ne bih rekao da se precizira lokacija, ali da, ako su to Severci to je malčice severoistočno od Kijeva.
No mislm da je Mrkalj imao nešto sasvim drugo na umu kada je govorio o Srbima u Pripjatu.On se i dalje informiše o stanovištima nauke od samih autohtonista, pa zamišlja ljude koji donose nekakav sabor u Pripjatu i kreču neke godine na sve strane.
Dakle kod Cara Porfirogenita ne postoji nikakavo Pripjatje, nikakav Don, nikakav Kijev! Kao sto to postoji kod Vladimira Corovica.
Nemaš ti uopšte pojma o čemu mi pričamo. Razgovaramo o ovome, iz glave IX
Rusima iz Kijeva
Gde si naišao na tvrdnju da se Srbi nalaze u Pripjatu?
Posvuda. Šesti vek. Srbi su Sloveni, Sloveni su u Pripjatu.Gde si naišao na tvrdnju da se Srbi nalaze u Pripjatu?
Posvuda. Šesti vek. Srbi su Sloveni, Sloveni su u Pripjatu.
Grešiš. To nije razmišljanje. To je citiranje vaše škole:Zanimljivo razmišljanje. Potpuno pogrešno, ali zanimljivo ...
![]()
Grešiš. To nije razmišljanje. To je citiranje vaše škole:
6. vek, Srbi su na granici Franačke. U isto vreme Sloveni počinju demografsku eksploziju iz Pripjata.
To što ste vi posvađani s logikom pa služite kao magnetofonske trake za nepovezane tvrdnje omogućava vam da budete predmet mog potpisa.
Direktno se informišem o tvojim stavovima iz tvog posta. Eto, npr. iz onog u kojem citiraš treću epizodu 2017-serije Manhunt, tačnije komparativnu lingvistkinju iz te serije.Ne bih rekao da se precizira lokacija, ali da, ako su to Severci to je malčice severoistočno od Kijeva.
No mislm da je Mrkalj imao nešto sasvim drugo na umu kada je govorio o Srbima u Pripjatu.On se i dalje informiše o stanovištima nauke od samih autohtonista, pa zamišlja ljude koji donose nekakav sabor u Pripjatu i kreču neke godine na sve strane.
Zeeev...Nisi razumeo moju opasku, a ni spopstvenu grešku.
Nisu svi Sloveni Srbi.