Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 104.974
Opet pretvaraš temu u temu u sebi (a to je, opet, trolovanje i to, opet, obrazloženo); pride iznosiš neistine da "nikada" nije obrazloženo tvoje trolovanje, a to je učinjeno više puta od više različitih korisnika.
Ovo za navodno pretvaranje teme u diskusiju o meni — vrlo ironično, s obzirom na to od koga dolazi.

Niko tebe nije pominjao, niti ikog drugog. Odnosilo se samo na Koleta, a to što sam napisao je tačno. Svako malo on me optuži za trolovanje i nikada ne odgovori na pitanje da svoju optužbu obrazloži, kad je iznese. I zna se i zašto to radi; on samo kopira šta drugi kažu. Pa ako njega neko kritikuje za trolovanje, onda on samo usvoji nekritički tu reč i koristi je za etiketiranje natrag.
Potpuno je nedvosmisleno da se citat iz Kaldelisovog prevoda odnosi na lokalne, odnosno na reč koja se tu koristi. Kao što je i ništa manje jasno da ja o tome nisam govorio, svakome ko je moju objavu pročitao. Štaviše, upravo je istrgavanje iz konteksta mojih reči i pridavanje njima značaja koji one nemaju, primer trolovanja, tako da se može reći da čovek, bukvalno, u isto vreme troluješ dok optužuje nekog drugog za dotično.