Albanke za brak

Dobro ti je to zapazanje,slicne nama i veoma pozrtvovane i vredne,prevesti ih u Pravoslavlje.Mene je pitala jedna da joj napravim dete ali nisam.To mi je bila greska
Ма где, мршаве, некако нит има шта да пипнеш, а нису ни нешто лепе.

Албанке су закон, још их има, да испуне кревет . А и вредне су, верне и послушне.

da nas mrsave nemas za sta da uhvatis :mrgreen: nemam ja nikakve posledice dule, meni je savrseno zabavno ovde i u zivotu.
Последица је што се одмах вређаш, а ја тебе нисам ни поменуо, него Кинескиње.
И кад кажем да не волим оне којима се види само кост и кожа, то није увреда. Шта ту тебе вређа?

Imao sam ponudu - bila je u robnoj razmeni: u krava a.
Dakle, moj savez ti je:
Daj se u stočni uzgoj. Budi domaćin!
Dopuna:
Sada, kada bolje razmislim, bez obzira na to da li sam domaćin ili ne, prilika da pazarim mi se nikada ne bi ukazala da nisam pokazao vrlinu.
Možda i bi, da sam kaparisao već kao mlad deran.
Ovako, u proznim godinama, koje prelaze pubertet, ne znam šta bi kupio?
U svakom slučaju - nešto od mafije?
Super je taj plemenski odnos, samo su ga malo iskvarili?

Koliko ja čujem Irkinje se dosta podcjenjevački odnose prema Hrvatima u Irskoj, da ne govorimo kako bi se tek ponile Engleskinje. Zato gledajmo realno, Albanija, Afrika, Filipini.
Pusti priče. Rekao sam šta žene neće: pijance i seljačine. Treba držati do svoga izgleda - bez stomačine, biti galantan i eto ti žene za čas. Ali treba i biti muž na mestu. Mladi parovi danas kad ih prođe strast (kad se guzice ohlade) dok se malo posvađaju odmah se razvode. Ne ide to tako. Treba se smirivati, popuštati, dogovarati.
I ići redovno u crkvu, sveta liturgija daje čoveku mir. Sa Božijim blagoslovom sve napreduje.

Dopuna:
Sada, kada bolje razmislim, bez obzira na to da li sam domaćin ili ne, prilika da pazarim mi se nikada ne bi ukazala da nisam pokazao vrlinu.
Možda i bi, da sam kaparisao već kao mlad deran.
Ovako, u proznim godinama, koje prelaze pubertet, ne znam šta bi kupio?
U svakom slučaju - nešto od mafije?
Super je taj plemenski odnos, samo su ga malo iskvarili?
Ipak, i pored svog patrijahatskog odnosa počiva na nekoj vrlini?
Ono - poštena trgovina, po bbainim standardima?

Pusti priče. Rekao sam šta žene neće: pijance i seljačine. Treba držati do svoga izgleda - bez stomačine, biti galantan i eto ti žene za čas. Ali treba i biti muž na mestu. Mladi parovi danas kad ih prođe strast (kad se guzice ohlade) dok se malo posvađaju odmah se razvode. Ne ide to tako. Treba se smirivati, popuštati, dogovarati.
I ići redovno u crkvu, sveta liturgija daje čoveku mir. Sa Božijim blagoslovom sve napreduje.
skoro sam videla muskarca, 35-40 ja verujem da ima otprilike sa stomakom kao TRUDNICA! :eek: a nogee mrsaaave! i ja bih se razvela

Back