Ja ne znam ni ko je to ta žena gore što se spominje i meni ona uopšte ne smeta da bi mogao da imam normalan sexТачно! Она је креатор зла званог феминацизам!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam ni ko je to ta žena gore što se spominje i meni ona uopšte ne smeta da bi mogao da imam normalan sexТачно! Она је креатор зла званог феминацизам!
Cudna je ovo nockao mladja sam se dovodila u situacije da zavodim krimose,sada sam pametnija![]()
sa njom ili?Ja ne znam ni ko je to ta žena gore što se spominje i meni ona uopšte ne smeta da bi mogao da imam normalan sex
Ма где, мршаве, некако нит има шта да пипнеш, а нису ни нешто лепе.Dobro ti je to zapazanje,slicne nama i veoma pozrtvovane i vredne,prevesti ih u Pravoslavlje.Mene je pitala jedna da joj napravim dete ali nisam.To mi je bila greska
jel ti planiras danas da prestanes da me vredjas?Ма где, мршаве, некако нит има шта да пипнеш, а нису ни нешто лепе.
Албанке су закон, још их има, да испуне кревет . А и вредне су, верне и послушне.
Sidji do rekesa njom ili?
Ето ти, последица феминацизма. Шта сам те увредио?jel ti planiras danas da prestanes da me vredjas?
da nas mrsave nemas za sta da uhvatisЕто ти, последица феминацизма. Шта сам те увредио?
Da,da...Cudna je ovo noc
cudan sam sam sebi
treba mi nesto toplo
tvoje ruke na meni
Ma ne ...ne znam ženu majke mi..sa njom ili?
e ne lazi sadMa ne ...ne znam ženu majke mi..
Последица је што се одмах вређаш, а ја тебе нисам ни поменуо, него Кинескиње.da nas mrsave nemas za sta da uhvatisnemam ja nikakve posledice dule, meni je savrseno zabavno ovde i u zivotu.
Mogu da izguglam da vidim o čemu se radi ali stvarno nikad čuo a inače sam baš ono u toku svega..e ne lazi sad![]()
Dopuna:Imao sam ponudu - bila je u robnoj razmeni: u krava a.
Dakle, moj savez ti je:
Daj se u stočni uzgoj. Budi domaćin!
Pusti priče. Rekao sam šta žene neće: pijance i seljačine. Treba držati do svoga izgleda - bez stomačine, biti galantan i eto ti žene za čas. Ali treba i biti muž na mestu. Mladi parovi danas kad ih prođe strast (kad se guzice ohlade) dok se malo posvađaju odmah se razvode. Ne ide to tako. Treba se smirivati, popuštati, dogovarati.Koliko ja čujem Irkinje se dosta podcjenjevački odnose prema Hrvatima u Irskoj, da ne govorimo kako bi se tek ponile Engleskinje. Zato gledajmo realno, Albanija, Afrika, Filipini.
To je baš najveća glupost koju sam čuo u zadnjih 100 godina... Na osnovu čega možeš tvrditi da su žene iz određenih zemalje superiornije u odnosu na žene iz tvog komšiluka ili iz tvog grada.. mislim sve je to individualno dakle zavisi od osobe do osobeMoldavke i Ukrajinke su bolje ebačice od Albanki.
pa ti si upoznao ove neuhranjene kineskinje sa polja pirincaМа где, мршаве, некако нит има шта да пипнеш, а нису ни нешто лепе.
Албанке су закон, још их има, да испуне кревет . А и вредне су, верне и послушне.
Ipak, i pored svog patrijahatskog odnosa počiva na nekoj vrlini?Dopuna:
Sada, kada bolje razmislim, bez obzira na to da li sam domaćin ili ne, prilika da pazarim mi se nikada ne bi ukazala da nisam pokazao vrlinu.
Možda i bi, da sam kaparisao već kao mlad deran.
Ovako, u proznim godinama, koje prelaze pubertet, ne znam šta bi kupio?
U svakom slučaju - nešto od mafije?
Super je taj plemenski odnos, samo su ga malo iskvarili?
zezam se dule..Последица је што се одмах вређаш, а ја тебе нисам ни поменуо, него Кинескиње.
И кад кажем да не волим оне којима се види само кост и кожа, то није увреда. Шта ту тебе вређа?
Не свиђају ми се.pa ti si upoznao ove neuhranjene kineskinje sa polja pirinca![]()
ajde pa mi prepricaj,mrzi me da istrazujemMogu da izguglam da vidim o čemu se radi ali stvarno nikad čuo a inače sam baš ono u toku svega..![]()
Океј.zezam se dule..
skoro sam videla muskarca, 35-40 ja verujem da ima otprilike sa stomakom kao TRUDNICA!Pusti priče. Rekao sam šta žene neće: pijance i seljačine. Treba držati do svoga izgleda - bez stomačine, biti galantan i eto ti žene za čas. Ali treba i biti muž na mestu. Mladi parovi danas kad ih prođe strast (kad se guzice ohlade) dok se malo posvađaju odmah se razvode. Ne ide to tako. Treba se smirivati, popuštati, dogovarati.
I ići redovno u crkvu, sveta liturgija daje čoveku mir. Sa Božijim blagoslovom sve napreduje.
To nije muškarac nego drobonja. Kakva korist od tog bureta.skoro sam videla muskarca, 35-40 ja verujem da ima otprilike sa stomakom kao TRUDNICA!a nogee mrsaaave! i ja bih se razvela