- Poruka
- 76.574
Југославе, да ли би присуствовао оваквим ритуалима:I nitko da reagira na ovo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Југославе, да ли би присуствовао оваквим ритуалима:I nitko da reagira na ovo...
Čini se isplativo, mada opet ne znamo sve detalje.Znam jednog koji je za 500 e kupio 36 god. ženu i dobio
13godišnju kćerku gratis.
Bilo je to pre 10-ak godina možda je inflacija učinila svoje.![]()
te albanke o kojima vi pricate su izumrle

joj,postoji muskarac koji ne bi kresnuo takvu?
Исплатило се.Znam jednog koji je za 500 e kupio 36 god. ženu i dobio
13godišnju kćerku gratis.
Bilo je to pre 10-ak godina možda je inflacija učinila svoje.![]()

Има још, по Северној Албанији. Доста Срба се тако оженили.te albanke o kojima vi pricate su izumrle![]()
Ali odana je, dečku koju služi kaznu u najstrozem talijanskom zatvoru priredila je vatromet za rodjendan.te albanke o kojima vi pricate su izumrle![]()
Zašto bi trebao biti očajan pa da uzmeš neku albanku za ženu ne razumem..?Toliko sam ocajan da se razmisljam da ozenim Albanku.
Ima li neko da je ovo uspeo ali u svojhoj reziji,mislim da se ne ide preko nekih agencija?
Ako ima neko neki savet slobodno pisite.
Da ozbiljan sam.
Е то је жена!Ali odana je, dečku koju služi kaznu u najstrozem talijanskom zatvoru priredila je vatromet za rodjendan.
Čuj ovo, kupuješ ženu od 36 godina. Prvo i prvo kupovanje i prodavanje ljudi je nelegalno, pa nije roblje. Nema više ropstva. I ta stara cura treba da bude srećna da je iko dotakne. Tako i stari momci.Исплатило се.![]()
tako jeako bi neko mene da ozeni plizz?
estetski sam se sama odradila pa tu nemate troskove
![]()
jel si probao da odes na more tamo i sam nadjes?Toliko sam ocajan da se razmisljam da ozenim Albanku.
Ima li neko da je ovo uspeo ali u svojhoj reziji,mislim da se ne ide preko nekih agencija?
Da ozbiljan sam.
Gdje si iskopao Best of the Best 3?Југославе, да ли би присуствовао оваквим ритуалима:
Пусти људе да нађу своју срећу и да изроде децу. Што си злобан толико?Čuj ovo, kupuješ ženu od 36 godina. Prvo i prvo kupovanje i prodavanje ljudi je nelegalno, pa nije roblje. Nema više ropstva. I ta stara cura treba da bude srećna da je iko dotakne. Tako i stari momci.
rifketu si obecana.tako jeako bi neko mene da ozeni plizz?
estetski sam se sama odradila pa tu nemate troskove
![]()
ova trazi novogА браћа Роми, како они стоје на твојој скали народа и народности?Što se tiče inicijacije, pogotovo onog žigosanja, nije da sam baš lud za tako nečim, moram priznati da ne pišem na Stormfrontu zbog toga što je preekstreman i previše je jednoumlja. Ne kažem da među 100 Afrikanaca nema njih 5 čestitih koji mi uopće ne bi smetali, i da među 1000 Židova nema 1 koji je OK.
Uglavnom, pristupio bi toj organizaciji ako bi baš bilo nužno, jedino taj žig...
Nisam nešto lud za tetovažama i sl., tako da ga baš ne bi volio na nadlaktici, već negdje gdje se može sakriti, recimo na lijevoj ili desnoj polutki guzice.
Toliko sam ocajan da se razmisljam da ozenim Albanku.
Da ozbiljan sam.
Nisam nešto lud za tetovažama i sl., tako da ga baš ne bi volio na nadlaktici, već negdje gdje se može sakriti, recimo na lijevoj ili desnoj polutki guzice.

Već vidim kako feminjar-bojna i njihovi muški minioni dolaze na temu i počinju se ukopavati.Та Албанка је можда боља него било која данашња Србкиња, која тражи права а неће обавезе.
Čini se isplativo, mada opet ne znamo sve detalje.
Ево, @tuzni decko , нађено решење. Тражи и наћи ћеш. Срећно.
Оне су вредне, добре и послушне.Mladoženja je hvali, potpuno je zadovoljan.