Albanke za brak

te albanke o kojima vi pricate su izumrle :mrgreen:
Има још, по Северној Албанији. Доста Срба се тако оженили.
Шалу на страну,немам ништа против. Нека се људи снађу да нађу своју срећу. Та Албанка је можда боља него било која данашња Србкиња, која тражи права а неће обавезе.

Југославе, да ли би присуствовао оваквим ритуалима:

Gdje si iskopao Best of the Best 3?

🤣

Veliki sam obožavatelj prvog dijela.

Što se tiče inicijacije, pogotovo onog žigosanja, nije da sam baš lud za tako nečim, moram priznati da ne pišem na Stormfrontu zbog toga što je preekstreman i previše je jednoumlja. Ne kažem da među 100 Afrikanaca nema njih 5 čestitih koji mi uopće ne bi smetali, i da među 1000 Židova nema 1 koji je OK.
Uglavnom, pristupio bi toj organizaciji ako bi baš bilo nužno, jedino taj žig... 😟
Nisam nešto lud za tetovažama i sl., tako da ga baš ne bi volio na nadlaktici, već negdje gdje se može sakriti, recimo na lijevoj ili desnoj polutki guzice.

Što se tiče inicijacije, pogotovo onog žigosanja, nije da sam baš lud za tako nečim, moram priznati da ne pišem na Stormfrontu zbog toga što je preekstreman i previše je jednoumlja. Ne kažem da među 100 Afrikanaca nema njih 5 čestitih koji mi uopće ne bi smetali, i da među 1000 Židova nema 1 koji je OK.
Uglavnom, pristupio bi toj organizaciji ako bi baš bilo nužno, jedino taj žig... 😟
Nisam nešto lud za tetovažama i sl., tako da ga baš ne bi volio na nadlaktici, već negdje gdje se može sakriti, recimo na lijevoj ili desnoj polutki guzice.
А браћа Роми, како они стоје на твојој скали народа и народности?

Та Албанка је можда боља него било која данашња Србкиња, која тражи права а неће обавезе.
Već vidim kako feminjar-bojna i njihovi muški minioni dolaze na temu i počinju se ukopavati.
Prvo će jedna ili jedan doći kao izvidnica, a onda - jao si ga opuštenoj temi.

Back