Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 26.780
A u stvarnosti ne kriješ da svim srcem podržavaš bolesnu "želju" da nam djeca..A u stvarnosti ...
https://forum.krstarica.com/threads...ije-kune-i-preti-svojim-sugradjanima.1043819/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A u stvarnosti ne kriješ da svim srcem podržavaš bolesnu "želju" da nam djeca..A u stvarnosti ...
Aha, važi ...Ja sam blizu Sofije vidio sasušena polja koja izgledaju kao španska Mezeta, otalen puca pogled na Sofiju koja je izgledala smješno (nije imala vibe velegrada/metropole, nego nekog provincijalnog balkanoidnog grada).
Smješan grad za jednu prestonicu EU zemlje, taj video to potvrđuje.Aha, važi ...
Ja sam blizu Sofije vidio sasušena polja koja izgledaju kao španska Mezeta, otalen puca pogled na Sofiju koja je izgledala smješno (nije imala vibe velegrada/metropole, nego nekog provincijalnog balkanoidnog grada).
Ми се рекламирамо да смо много важнији него што јесмо, мада и наш положај без изласка на море диктира неке ствари.A Srbija ne ulazi zato što ju je Oskar učinio suviše suverenom i prejakom za EU![]()
Retardu, nisam bio u centru Sofije ali ono što sam vidio je sasvim dovoljno. Ništa spektakularno nema na tim videu. Sofija liči na ozbiljan grad samo u poređenju sa Sarajevom. Bukurešt, Atina, Beograd itd. su nedostižni.
Па зар то није "средњи век" и на западу?Тугица.
Албанија иде у ЕУ, ми се са СНС и Вучићем налазимо у средњем веку. Да несрећа буде већа, са другом, иако непостојећем алтернативом, BRIKS-ом и Русијом, имамо односе на најнижем могућем историјском нивоу.
Прво ће ови са Запада исисати из нас сав живот, онда ће доћи Руси и шутнути нас као празну конзерву.
Tu valja samo poneka p*čka.Aha, znam ...
Ne verujem da si bio skoro. Jer da jesi, ne bi baš tako bez blama lupao. Naime, Bugarska je danas "zapad" onoliko koliko ta balkanska zemlja može da bude. Nešto beše pre neki dan tvoj Oskar blebetao o metrou?Retardu, nisam bio u centru Sofije ali ono što sam vidio je sasvim dovoljno.
Ово не одговара истини. Негде 2005. године, 75% грађана Србије је у потпуности било окренуто европским интеграцијама и уласку Србије у ЕУ.To je zato što Albanci iskreno žele u EU, a mi još ne znamo šta ćemo.
I to par meseci nakon sto su oni velikodusno i formalno priznali "Kosovu" kao drzavu...Чак смо 2008. године на изборима практично изабрали ЕУ, уместо Косова.
Bugarska je pojam jedino za vas lojavce iz trokutistana. Zapravo se radi o najsiromašnijoj zemlji u EU i jednom od najkorumpiranijih na svjetu.Ne verujem da si bio skoro. Jer da jesi, ne bi baš tako bez blama lupao. Naime, Bugarska je danas "zapad" onoliko koliko ta balkanska zemlja može da bude.
Retardu, nisam bio u centru Sofije ali ono što sam vidio je sasvim dovoljno. Ništa spektakularno nema na tim videu. Sofija liči na ozbiljan grad samo u poređenju sa Sarajevom. Bukurešt, Atina, Beograd itd. su nedostižni.
Волео бих и ја да јесте, али није. Западна друштва су изузетно уређена и изграђена, са дугом традиције грађанског друштва, развијених институција и демократије.Па зар то није "средњи век" и на западу?
Покори, очерупај и одбаци.
Да ли би Шкода била сила да није продата?
Што ми практично више немамо домаћих банака? Нисмо знали како се то ради?
И то ће ЕУ да начини привлачном организацијом? Неће.
Da, da, samo lojavci iz "Trokutistana" će reći da je Bugarska sada "zapad" jer stanovnici uboge Sofije iz centra do aerodroma metroom putujuBugarska je pojam jedino za vas lojavce iz trokutistana. Zapravo se radi o najsiromašnijoj zemlji u EU
Медији.I to par meseci nakon sto su oni velikodusno i formalno priznali "Kosovu" kao drzavu...
Ali to dovoljno govori o politickoj svesti i zrelosti ovog naroda.
Što jes jes, nije ni Plovdiv za bacanjeМени је лично Пловдив љепши град од Софије.

Koliko poglavlja su ZATVORILI euroćaci botinoA u stvarnosti ...
https://www.bbc.com/serbian/articles/c62eyv8g03do/lat
Meteorski uspon: Albanija otvorila poslednje poglavlje u pregovorima sa EU
Ljepša je Sofija od Beograda, Beograd je umjetan, usiljeno glumi nešto što nije.Ja sam blizu Sofije vidio sasušena polja koja izgledaju kao španska Mezeta, otalen puca pogled na Sofiju koja je izgledala smješno (nije imala vibe velegrada/metropole, nego nekog provincijalnog balkanoidnog grada).
Valjda tako sto je uza Srbija, u koju spada i Beograd, iako je po svim statistickim kriterijumima spadala u republike ispod jugoslovenskog ekonomskog proseka, bila tretirana kao razvijena i morala da placa za razvoj nerazvijenih.Narastao na novcu bogatijih dijelova SFRJ i sad se jako vidi na gradu da tog izvora novca više nema.