Albanija na korak od EU!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
brt ostadosmo smo samo mi u Evropi van EU..

koj krac ćemo sami? da sarađujemo sa Rusijom koju boli k za nas i Kinom koja je ok dok nam ne otme svo zlato iz rudnika..a posle?
Bote lepo je kad pokazes pravo lice

Znamo da srbiju ni neće u EU, da ke uslov da sama prizna Kosovo to se vise i ne krije

To što se tebi fućka za tim kao i @Paula je drugi par cipela. :mazi:

Ebe se vama za srpsku zemlju da prostis

Bolje i bugarska
Jesi li ti nekad bila u Bugarskoj? Ja sam bio 2 puta od kad je išla u EU. Sad u Septembru kad sam putovao u Tursku neplanirano smo se zaustavili u Sofiji i kružili oko iste preko sat vremena. Ej, Beograd izgleda kao Njojork prema Sofiji. Ja mislio da Sofija neki velegrad, kad ono go *****. To se ne može opisati, mora se viditi.

Danas Albanci zvanično otvorili poslednji peti klaster za pristupanje Evropskoj Uniji! Ranije su otvorili šesti, da ne bude zabune.

Rama kaže da lagano ulaze u EU za dve godine!

Nama , ekonomskom tigru, su ostala još samo 4 od 6! ( 2,3,5 i 6 )

Znači Albanija će milion posto pre nas da uđe u Evropsku Uniju!

Još jedan lični uspeh našeg predsednika pošto je pogurao svoju reprezentaciju Albaniju da oni odu u baraž a ne mi ( šutnuo nas da igramo u Leskovac bre! ) i pošto im je dao Kosovo!

https://nova.rs/vesti/svet/albanija-otvorila-poslednji-klaster-za-pristupanje-eu/

Top vest
Svi Šipci ce onda se vratiti u Albaniju, a neki odmah i direktno u Austriju...👍

...

Ovaj @pop80 a možda i ona @Paula misle da bi Srbija bila kao Njemačka da uđe u EU. Ne, bila kao Bugarska.
Ti ne shvataš da mi tonemo, i da će albanija i bugarska za nas biti jednog dana pojam
Kakva bre nemačka
Ima nas koji se sećamo kako smo bili pojam za sve zemlje, od poljske, čehoslovačke, rum bug mađarske.. posle par decenija gde su oni gde smo mi

Ti ne shvataš da mi tonemo, i da će albanija i bugarska za nas biti jednog dana pojam
Kakva bre nemačka
Ima nas koji se sećamo kako smo bili pojam za sve zemlje, od poljske, čehoslovačke, rum bug mađarske.. posle par decenija gde su oni gde smo mi
Nedao nam Bog da lično na Bugarsku. Kad sam putovao ka Turskoj na srpsko-bugarskoj granici sa bugarske strane graničari su sa kerovima pretresali samo bugarske autobuse, ne-bugarskim vozilima to nisu radi. Znadu oni kakav ima je narod, tj. da su skloni valjanju droge itd. @Alter_Ego_ je naravno napisao na nekoj temi da nema korumpiranije zemlje od Bugarske (to mnogi Bugari priznaju) i da se tamo nadavao para raznima za razna podmazivanje.

Jesi li ti nekad bila u Bugarskoj? Ja sam bio 2 puta od kad je išla u EU. Sad u Septembru kad sam putovao u Tursku neplanirano smo se zaustavili u Sofiji i kružili oko iste preko sat vremena. Ej, Beograd izgleda kao Njojork prema Sofiji. Ja mislio da Sofija neki velegrad, kad ono go *****. To se ne može opisati, mora se viditi.
У Софији сјајно изгледа само ужи центар, остало је туга.

Kakva bre nemačka
Poljska ima 4 puta veće plate od nas..

Poljak u ponedeljak zaradi ko Srbin do petka
Poljak za sedam dana zaradi ko Srbin za mesec
Poljak za godinu dana zaradi ko Srbin za 4

da ne pričam da niko ne sme da pipne Poljsku inače ode pola sveta u krac.. najjača vojska i bez imigranata!

Ćacad će reći: e al Poljaci nemaju dušu bre! jbala ih EU! Propali su bre a vidi nas kolko nam super!

Poljska ima 4 puta veće plate od nas..

Poljak u ponedeljak zaradi ko Srbin do petka
Poljak za sedam dana zaradi ko Srbin za mesec
Poljak za godinu dana zaradi ko Srbin za 4

Ćacad će reći: e al Poljaci nemaju dušu bre!
Poljaci su znatno veći i ozbiljniji narod od Srba u svakom smislu. Plus Amerika pumpa poljsku ekonomiju, vojsku itd, da bi Poljska bila kamen u cipeli i Njemačkoj i Rusiji.

Ako bi Albanija ušla u EU ona bi bila prva većinski muslimanska zemlja u EU, što je poprilično nezamislivo. Tursku neće da prime jer je muslimanska, to se na zapadu ni ne krije.
Nije istina, lažeš. Da je tako, Turska ne bi postala kandidatkinja za članstvo u EU još 1999. godine, a pregovori o članstvu Turske ne bi bili otvoreni još u oktobru 2005.godine. Većinsko religijsko opredeljenje u nekoj zemlji koja je kandidat nema baš nikakve veze sa uslovima ulaska u EU. Uostalom, takvi kao ti su svojevremeno lagali i vezano za kandidaturu Srbije, kao šatro "Srbija ne može bude članica EU jer je pravoslavna zemlja, a Grčka je presedan," pa su onda u EU ušle Bugarska i Rumunija koje su obe pravoslavne zemlje.
Ankara nije htela da nastavi svoj put ka EU. Autokrata Erdogan jednostavno neće da dozvoli nivo ljudskih prava koji je neophodan da bi Turska postala članica Evropske unije. U Turskoj su odavno na delu ozbiljna kršenja ljudskih prava, i Brisel je morao da de fakto suspenduje pristupne pregovore sa Turskom 2018. godine, a i to se desilo tek posle ogromnih čistki "pristalica puča" 2016. godine. Tada je više desetina hiljada ljudi uhapšeno, na razne načine maltretirano i otpušteno sa posla pošto su označeni kao "pristalice puča" i poltički protivnici Erdoganovog režima. Pritisci na medije, napadi na novinare, ozbiljna ograničavanja slobode govora, hapšenja opozicionih političara i aktivista i nemilosrdne čistke pristalica Fetulaha Gulena, nekadašnjeg Erdoganovog bliskog prijatelja i saradnika koji je službeno proglašen za „teroristu“ u Turskoj, razlog su suspenzije pregovora, a ne to što je Turska muslimanska zemlja.

Albanija će uđe u EU i to uskoro i onda će i ova vaša laž da bude obesmišljena.

Back