Albanija na korak od EU!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Erdogan krsi ustav godinama, vojska je izasla da zastiti Ustav Turske od diktatora Erdogana, kao sto su to radili vise puta posle Ataturkove smrti.

Kada god je neka religijska anti-zapadna diktatorcina neustavno dobila vlast i zelela da menja Ustav, vojska u Turskoj izadje i pohapsi ih sve.
Da je kao kandidat Mađarska imala vlast kao što je današnja Orbanova, Mađarska nikada ne bi postala članica EU, bez obzira što su Mađari "hrišćani."

Da se Srbija nije otvorila ka zapadu, danas bi Srbi ziveli po pecinama, i umirali bi od gladi.
Da nismo želeli da budemo Jevropa, ne bi more krvi naši preci prolili da napravimo suverenu Srbiju kao jevropsku kraljevinu; ostali bi na Istoku šta je Otomansko carstvo i bilo, pravi Istok, a ne Moskovija koja nikada neće da razreši dilemu da li je Jevropa ili Istok.

Albanija će sigurno ući u EU,kao i Kosovo. Ova i ovakva Srbija neće ući nikad.
Sa Oskarom na vlasti i ne zaslužujemo da budemo deo EU. No, bolje je na evropskom putu da kao kandidat večno budemo i da nam Albanija kao punopravna članica Evropske unije bude uzor, nego da nam Brisel suspenduje kandidaturu pa da ruskom gubernijom i de jure postanemo, a šta nam žele ovi što nas mrze i zato na temi pričaju kako Srbija ne treba da bude članica EU.

brt nisam imao pojma da će Albanci pre nas u EU.. ovo je stvarno šok za mene.. sramota majke mi!
Шта ту има да буде изненађујуће?
Поклонили су се коме је и колико требало.

Претпостављам и да су продали све за шта су на западу били заинтересовани.

У ЕУ улазе земље од којих је остао само правни оквир, ништа више.

Da se Srbija nije otvorila ka zapadu, danas bi Srbi ziveli po pecinama, i umirali bi od gladi.

SAV standard i civilizaciju koju imamo u Srbiji, imamo samo zbog zapada.

Ne razumem poentu.

Da, ne bi bili kao Nemacka.

Ali bez zapada bi ziveli u pecinama.
Da sam ja @38imak odavno bih otišao u Njemačku. Ali jbg. tebi je lakše iz svoje fotelje svaki dan kukati po Krsti kako ništa ne valja za siću, nego zasukati rukave kod Švabe i zarati dobre pare.

A u stvarnosti ...

https://www.bbc.com/serbian/articles/c62eyv8g03do/lat

Meteorski uspon: Albanija otvorila poslednje poglavlje u pregovorima sa EU​

A Srbija ne ulazi zato što ju je Oskar učinio suviše suverenom i prejakom za EU:hahaha:

Pogledajte kako izgledaju izbori u Albaniji i šta EU nagrađuje..​

9.gif
https://www.novosti.rs/vesti/politi...albaniji-sta-nagradjuje-kad-poslusan-moze-sve

NEVEROVATAN snimak došao nam je nedavno iz Albanije. Snimak koji pokazuje kako izgledaju izbori u Albaniji, dokazuje samo jedno - kad si poslušan - sve je dozvoljeno!​

Dozvoljeno je i da kradeš na izborima i da sam ubacuješ listiće i uz sve to da najbrže napreduješ ka članstvu u EU. I ćutaće i EU i ODIHR.

E upravo ovako izgleda izborni proces u Albaniji, po rečima nekih od EU zvaničnika jednoj od najnaprednijih zemalja na evropskom putu - pripadnici mafije kontrolišu kako ko glasa!

Toliko o vladavini prava, meritokratiji i standardima.

Samo se nameće pitanje - ko je ovde lud?
Ovakva Albanija, sa ovakvim izbornim procesom, Albanija u kojoj pripadnici mafije kontrolišu ko kako glasa, otvorila je sve klastere u pregovorima sa Evropskom unijom, dok Srbija mora, narodski rečeno, da "dubi na trepavicama" da bi otvorila samo jedan klaster za koji je tehnički spremna već nekoliko godina!

PRIPADNICI MAFIJE KONTROLIŠU KAKO KO GLASA!​

Neće baš za dve godine. Mislim da će pre CG ući, pa Ukrajina kad se rat završi. Albanija prenegde 2032-2036.
Srbija neće nikad jer je naklonjena Rusiji a tu je i pitanje Kosova.
Definitivno smo rupa na tepihu. Zaobilaze nas razni projekti.

Poslednja izmena:

Pogledajte kako izgledaju izbori u Albaniji i šta EU nagrađuje..​

Pogledajte prilog 1818818https://www.novosti.rs/vesti/politi...albaniji-sta-nagradjuje-kad-poslusan-moze-sve

NEVEROVATAN snimak došao nam je nedavno iz Albanije. Snimak koji pokazuje kako izgledaju izbori u Albaniji, dokazuje samo jedno - kad si poslušan - sve je dozvoljeno!​

Dozvoljeno je i da kradeš na izborima i da sam ubacuješ listiće i uz sve to da najbrže napreduješ ka članstvu u EU. I ćutaće i EU i ODIHR.

E upravo ovako izgleda izborni proces u Albaniji, po rečima nekih od EU zvaničnika jednoj od najnaprednijih zemalja na evropskom putu - pripadnici mafije kontrolišu kako ko glasa!

Toliko o vladavini prava, meritokratiji i standardima.

Samo se nameće pitanje - ko je ovde lud?
Ovakva Albanija, sa ovakvim izbornim procesom, Albanija u kojoj pripadnici mafije kontrolišu ko kako glasa, otvorila je sve klastere u pregovorima sa Evropskom unijom, dok Srbija mora, narodski rečeno, da "dubi na trepavicama" da bi otvorila samo jedan klaster za koji je tehnički spremna već nekoliko godina!

PRIPADNICI MAFIJE KONTROLIŠU KAKO KO GLASA!​

A u stvarnosti ...

Jesi li ti nekad bila u Bugarskoj? Ja sam bio 2 puta od kad je išla u EU. Sad u Septembru kad sam putovao u Tursku neplanirano smo se zaustavili u Sofiji i kružili oko iste preko sat vremena. Ej, Beograd izgleda kao Njojork prema Sofiji. Ja mislio da Sofija neki velegrad, kad ono go *****. To se ne može opisati, mora se viditi.
Bio sam pre dve godine u Sofiji i ne delim utisak. Takođe, Bugarska ima bolju infrastrukturu od Srbije.

Back