Албанци нису Илири

Ja mislim da govorimo ozbiljno , sa takvim detskim igrama nista .. Nisi odgovorao na pitanje ?

Slušaj Arberi,

Detske igre su kad uzmeš fotografije lepotica ( bilo bi dobro da se utvrdi njihovo poreklo, i region iz kojeg potiču, jer u Albaniji i na Kosovu ima dosta potomaka Srba, kao i Italijana) i prikažeš ih kao normalnu svakodnevnu sliku .

tražio si vezu sa Kavkazom, ( ne zaboravi da na Kavkazu nisu kosooki) i ja ti je dajem:

normal_bT9rRA594315-02.jpg

Adelina01.JPG

day7i250.jpg

2911hep.jpg

Ne znam da li si shvatio, ja uopšte ne tražim boju lica i kose, ja tražim po uzorku "albanian".
A Adelina može da ima i zelenu kosu, ipak je srodnija Usniji Redžepovoj nego evropljanima

He-he , e valla nije Srodu sa Usnijem R. , ali neka ... Ako nisi znao velika simptaiju imao Arkan na nju z:mrgreen:
Zasto bre nas zovete Arbanasima ?z:mrgreen:

Poslednja izmena:
Slušaj Arberi,

Detske igre su kad uzmeš fotografije lepotica ( bilo bi dobro da se utvrdi njihovo poreklo, i region iz kojeg potiču, jer u Albaniji i na Kosovu ima dosta potomaka Srba, kao i Italijana) i prikažeš ih kao normalnu svakodnevnu sliku .

tražio si vezu sa Kavkazom, ( ne zaboravi da na Kavkazu nisu kosooki) i ja ti je dajem:

2911hep.jpg
Od dakle ta ideja da je ovaj Albanac ?

Jedna od najboljih operskih pevacica zivi u Becu, Ana Netrebko i Ruskinja je...jedino da je arnautkinja pa da ne zna... :)

Cekaj, a sta hoces da dokazes time, sto navodis sve te likove?
I Nikola Tesla je Srbin..pa?
Mnogo je vise ucinio za covecanstvo, nego svi ti tvoji zajedno!

kad nisi u toku , onda nemoras pisati . Problem je bio farba-boja nacije .
Cao i tebe od mene .

Poslednja izmena:
Siptari, odnosno Albanci poticu iz Hazar-bejdzana, a na ove prostore su stigli preko Sicilije u 11-tom veku.
Tako pise u enciklopediji, koju je pisala Ruska akademija, jos iz doba SSSR-a.

A ja to znam nasigurno jer kada sam bio domacin jednom Azerbejdzancu iz Bakua u okviru medjunarodne organizacije:"Radost Evrope", Mamedov Agasadih, kako se zvao moj vrsnjak iz Bakua mi je trazio da ga upoznam sa Belim Siptarima ne bi li se on s njima nesto domundjavao. Moj ga je otac odveo na obliznju drvaru i on je nesto s njima pricao.
Toliko o njihovom poreklu. Zasto o tome cute ko pic.ke nasi akademici iz SANU, ne znam.

link z:mrgreen:

Poslednja izmena:
Cumans and Tatars: Oriental military in the pre-Ottoman Balkans, 1185-1365
By István Vásáry ( opis dolaska i mešanja Vlaha i Čerkeza (Kumana, Polovaca) u Megleni)

Pročitajte ovo pažljivo, i zapitajte se zašto se ovde ne opisuju i Albanci? ( zato što su bili u procesu stvaranja)

http://books.google.com/books?id=8C...3&cd=32#v=onepage&q=pecheneg language&f=false

On ne pise o Albancima nego samo za Vllaha i Bugara , ne da ne spominje samo Albanace vec i druge nacije ne spominje , a cudime kako je smeo propustiti Aromane z:mrgreen:
Gledaj prvo kada je pisana knjiga. Taj koliko vidim je rodzen 1963 a pise knjigu od pred 1.000 god.

Poslednja izmena:

Back