Албанци нису Илири

9h59wo.png

vfxfdk.png

Od mene trazite i korene z:mrgreen:
U ostalom taj Bugarski ako nisi zaboravio poslat ti je pun u taj stari topic KAKO SU SE ALBANCI PROGLASILE ZA ILIRE , i to bas tebe z:mrgreen:

D-1

Sta ne dokazes onda ?
Istina je u dokazima , za nas pisu drugi , sta nema boljeg dokaza .
Slabe argumente imas se protiviti Albancima .
Covece bozji pa ovo nema stvarno smisla , sve je Armansko znaci ?
Nista mi ni postojali ni bili nas negde ?
Pa ja neznam upoce sta ti odgvaram nakon vise od 100 argumenata pred 1000 g. , pred 500 g, sam poslao i za tebe je sve led i voda ?
Stvarno ja neznam zasto tebi odgavaram :(

Citaj pazljivo shta sam napisao;

"Tacno je da na odredzenim prostorima Peloponeza, delom Atike ukljucujuci tu i jedno predgradze Atine, onda u delu oblasti grada Livadia (severno od Atine), kao i u jednom delu ostrva Evbeje zivelo brojno albansko (shchipitarsko) stanovnishtvo. Tako je bilo do formiranje Grcke za prvi put od kad se spominje uopshte grcko ime.

Ovi Albanci (Shchipitari) danas su mahom (potpuno) grcizirani. Njihov najistaknutiji predstavnik koji istice albansko (shchipitarsko) poreklo, ali samo u politicke svrhe je ministar Pangalos (uopshte ne zna ni jednu jedinu rec)."

Jasno je da je na tim podrucjima zivelo brojno albansko stanovnishtvo shchipitarskog porekla. Atinu su naseljavali Turci i Albanci.

sta bi hteo,

ja mogu da potvrdim samo to sto je jasno zapisano i istinito, ali ne mogu da tvrdim neshto shto je daleko od istine,

ne mogu da tvrdim da "Inskripcija sa lemnosa' sadrzi i jednu jedinu rec koju danas mozemo da nadzemo u albanskom jeziku kad toga nema.

AKO IMA IZVOLI DOKAZI.

Reč pelag,pelagi i arhipelag postoji i danas na srpskom znači more.
Po ovome gledano ovo bi značilo primorski ljudi pelažani koji bi mogli obuhvatati ceo pojas od Jadrana,Egejskog mora,Sredozemlja do bliskog istoka.

To ne znači da su svi bili primorci i da nije postojalo drugih plemena i naroda i da su bili jednorodni i pričali istim jezikom.

Prema opštoj antropologiji svi beli ljudi,arijevci,kavkazoidi su došli iz neke okoline kavkaza.
Za Ilire i Tračane se isto uzima da su bili indoevropljani i da su došli sa severa.

Ako su Armani našli vezu sa Jermenima ne vidim zašto ne bi današnja Albanija bila u vezi sa kakazskom.
Kao i Slovenska sa Sarmatijom,Srpska sa Lužicom tj. Evropskom Sarmatijom.

Ne vidim potrebu osim političke da se od Balkana pravi Edenski Vrt.

"Tacno je da na odredzenim prostorima Peloponeza, delom Atike ukljucujuci tu i jedno predgradze Atine, onda u delu oblasti grada Livadia (severno od Atine), kao i u jednom delu ostrva Evbeje zivelo brojno albansko (shchipitarsko) stanovnishtvo. Tako je bilo do formiranje Grcke za prvi put od kad se spominje uopshte grcko ime.

Ovi Albanci (Shchipitari) danas su mahom (potpuno) grcizirani. Njihov najistaknutiji predstavnik koji istice albansko (shchipitarsko) poreklo, ali samo u politicke svrhe je ministar Pangalos (uopshte ne zna ni jednu jedinu rec)."

Jasno je da je na tim podrucjima zivelo brojno albansko stanovnishtvo shchipitarskog porekla. Atinu su naseljavali Turci i Albanci.

sta bi hteo,

ja mogu da potvrdim samo to sto je jasno zapisano i istinito, ali ne mogu da tvrdim neshto shto je daleko od istine,

ne mogu da tvrdim da "Inskripcija sa lemnosa' sadrzi i jednu jedinu rec koju danas mozemo da nadzemo u albanskom jeziku kad toga nema.

AKO IMA IZVOLI DOKAZI.

Nisam ja to napisao o Lemosu nego Italiani , i lepo ti pise i prevod .

Albanci sz stvorili Grcku drzavu , Albanci su stvorili i Athinu .. Mi imamo dokaze , ja koliko god dokazujem , sve je gorije .

Poslednja izmena:
Nisam ja to napisao o Lemosu nego Italiani , i lepo ti pise i prevod .
Albanci sz stvorili Grcku drzavu , Albanci su stvorili i Athinu .. Mi imamo dokaze , ja koliko god dokazujem , sve je gorije .

Athina je pre 200 godina brojala 4000 stanovnika i uglavnom bila naseljena Albancima..
Grcka je prvi put 1860 presla milion stanovnika-danas ima preko 11 miliona..
Kada je Lesandro Srbljanin osvojio Atinu i pokorio Grke-80% Grka je preselio u Aziju..

Albanci su naselili sever Spanije i pruzili najveci otpor Arapima..

http://en.wikipedia.org/wiki/Albiones

sta bi hteo,

AKO IMA IZVOLI DOKAZI.

books

Poslednja izmena od moderatora:
Citaj Care Vladimire-sta Vatikan pise o Slovenima i Ilirima..
Ako Vatikan kaze da su Iliri -sloveni-to se mora postovati..

The Noricans and Illyrians are declared to be Slavs, and Andronikos and the Apostle Paul are called Apostles to the Slavs because they laboured in Illyria and Pannocia.

http://www.newadvent.org/cathen/14042a.htm

Iliri su narod koji je nestao prije rođenja Hrista, pa kako onda papa zna ko su bili iliri?

Iliri su narod koji je nestao prije rođenja Hrista, pa kako onda papa zna ko su bili iliri?

Ima papa stare knjige u arhivama Vatikana..
Ova enciklopedija je napisana pre 100 godina-pisana je od najvecih eksperata Evrope i Amerike tog vremena..

Слиди кратко указање од старих краља словинских и догађаји који се у стара вримена згодише у државам словинским, из различитих књига извађени и на свитлост постављени

Први краљ илирички зваше се именом Илирик, од кога се Словињани Илирици прозваше. Посли овога многи владаше, али њиова имена књиге с којим се ја служим, не мећу.

На 3522. по створењу свита Фарани Далматини населише оток Вис.

На 3606. по створењу свита владаше словинским државам краљ Брадилио, Словинац, који имаде жесток рат с Филипом, краљем од Мацедоније, кога Брадилио доби и под харач подложи.

На 3629. Глауцио и Клито, син реченога краља Брадилија, краљеваше у држави словинској, и ове Александро Велики, син краља Филипа, јако облада и придоби.

На 3655. Деметрио гласовити би учињен краљ од словинских бановина.

На 3685. Влахаху словинским државам Брем и Болг, херцези олити дуке, Словинци, и ови поробише грчку земљу.

На 3726. Агран, Плеуратов син, би учињен краљ словински. Ови краљ пуно снажан бише и зато подложи многе бановине. Имадише сто нава од боја, с којизим оде против Етолом, разби и пороби њиову државу, пак напунивши речене бродове свакога богатства, славодобитник поврати се у земљу словинску.

На 3732. Умри краљ Агрон, и његова жена Теута поче владати словинским државам.

http://www.rastko.rs/rastko/delo/11389#_Toc182403031

Poslednja izmena:
Evo jos dokaza za Grckog heroja svih vremena z:mrgreen:
2e2ic82.jpg

Konacno smo dobili "Albanca" Teodora Kolokotronija komandanta svih ustanickih sila na Peloponezu.

Arberi "i vrapci" znaju da je Teodor Kolokotroni cist Arman Makedon sa Planine Taiget.

Teodor Kolokotroni rukovodio je jelitnim trupama sastavljenim od 6.000 Farshirota i licnom gardom od 200 iskusnih armatologa.

Zbog toga od strane Grka je imenovan titulom " VASILEA TON VLAHON" (Kralj Vlaha).

Teodor Kavalioti potice od roda Ciorkina sastavljen od 60 porodica.

Ozenio se cerkom armatologa Burakua.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

bravo Arberi,

trazio si dokaz da su Arman Makedoni bili imenovani i kao Albani

I KONACNO USPEO SI U TOME.

Pogledaj malo i poreklo Bociaria, kao i ostalih "armatologa" SVE Albanci, SVI DO JEDNOG, ARMAN MAKEDONSKOG ETNICKOG POREKLA.

Konacno smo dobili "Albanca" Teodora Kolokotronija komandanta svih ustanickih sila na Peloponezu.

Arberi "i vrapci" znaju da je Teodor Kolokotroni cist Arman Makedon sa Planine Taiget.

Teodor Kolokotroni rukovodio je jelitnim trupama sastavljenim od 6.000 Farshirota i licnom gardom od 200 iskusnih armatologa.

Zbog toga od strane Grka je imenovan titulom " VASILEA TON VLAHON" (Kralj Vlaha).

Teodor Kavalioti potice od roda Ciorkina sastavljen od 60 porodica.

Ozenio se cerkom armatologa Burakua.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

bravo Arberi,

trazio si dokaz da su Arman Makedoni bili imenovani i kao Albani

I KONACNO USPEO SI U TOME.

Pogledaj malo i poreklo Bociaria, kao i ostalih "armatologa" SVE Albanci, SVI DO JEDNOG, ARMAN MAKEDONSKOG ETNICKOG POREKLA.

Taka e i jas toa go zakluciv z:)
Najgolem del od pravoslavnoto naselenie vo Albanija ima armanmakedonsko poteklo .
Pravoslavni vo Albanija se 20%(site vo regionot na Epir , Korca Muzakia itn.
60% se muslimani ( najgolem del ziveat vo severna Albanija).

Back