Lesandar
Buduća legenda
- Poruka
- 27.930
Ej ono je bila greška, pogledaj ponovo.Kakvi Vlasi bre covece , ma daj jednom ostavite mrznju .. Vllasi .!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej ono je bila greška, pogledaj ponovo.Kakvi Vlasi bre covece , ma daj jednom ostavite mrznju .. Vllasi .!
Od mene trazite i korene
U ostalom taj Bugarski ako nisi zaboravio poslat ti je pun u taj stari topic KAKO SU SE ALBANCI PROGLASILE ZA ILIRE , i to bas tebe
D-1
Sta ne dokazes onda ?
Istina je u dokazima , za nas pisu drugi , sta nema boljeg dokaza .
Slabe argumente imas se protiviti Albancima .
Covece bozji pa ovo nema stvarno smisla , sve je Armansko znaci ?
Nista mi ni postojali ni bili nas negde ?
Pa ja neznam upoce sta ti odgvaram nakon vise od 100 argumenata pred 1000 g. , pred 500 g, sam poslao i za tebe je sve led i voda ?
Stvarno ja neznam zasto tebi odgavaram![]()
Citaj pazljivo shta sam napisao;
"Tacno je da na odredzenim prostorima Peloponeza, delom Atike ukljucujuci tu i jedno predgradze Atine, onda u delu oblasti grada Livadia (severno od Atine), kao i u jednom delu ostrva Evbeje zivelo brojno albansko (shchipitarsko) stanovnishtvo. Tako je bilo do formiranje Grcke za prvi put od kad se spominje uopshte grcko ime.
Ovi Albanci (Shchipitari) danas su mahom (potpuno) grcizirani. Njihov najistaknutiji predstavnik koji istice albansko (shchipitarsko) poreklo, ali samo u politicke svrhe je ministar Pangalos (uopshte ne zna ni jednu jedinu rec)."
Jasno je da je na tim podrucjima zivelo brojno albansko stanovnishtvo shchipitarskog porekla. Atinu su naseljavali Turci i Albanci.
sta bi hteo,
ja mogu da potvrdim samo to sto je jasno zapisano i istinito, ali ne mogu da tvrdim neshto shto je daleko od istine,
ne mogu da tvrdim da "Inskripcija sa lemnosa' sadrzi i jednu jedinu rec koju danas mozemo da nadzemo u albanskom jeziku kad toga nema.
AKO IMA IZVOLI DOKAZI.
Nisam ja to napisao o Lemosu nego Italiani , i lepo ti pise i prevod .
Albanci sz stvorili Grcku drzavu , Albanci su stvorili i Athinu .. Mi imamo dokaze , ja koliko god dokazujem , sve je gorije .
Ama ja te pitam kako su Albanci potomci Ilira, kad su Iliri narod koji je propao prije rođenja Hrista?!!
Nisam ja to napisao o Lemosu nego Italiani , i lepo ti pise i prevod .
Albanci sz stvorili Grcku drzavu , Albanci su stvorili i Athinu .. Mi imamo dokaze , ja koliko god dokazujem , sve je gorije .
Citaj pazljivo shta sam napisao;
"Tacno je da na odredzenim prostorima Peloponeza, delom Atike ukljucujuci tu i jedno predgradze Atine, onda u delu oblasti grada Livadia (severno od Atine), kao i u jednom delu ostrva Evbeje zivelo brojno albansko (shchipitarsko) stanovnishtvo. Tako je bilo do formiranje Grcke za prvi put od kad se spominje uopshte grcko ime.
Ovi Albanci (Shchipitari) danas su mahom (potpuno) grcizirani. Njihov najistaknutiji predstavnik koji istice albansko (shchipitarsko) poreklo, ali samo u politicke svrhe je ministar Pangalos (uopshte ne zna ni jednu jedinu rec)."
Jasno je da je na tim podrucjima zivelo brojno albansko stanovnishtvo shchipitarskog porekla. Atinu su naseljavali Turci i Albanci.
sta bi hteo,
ja mogu da potvrdim samo to sto je jasno zapisano i istinito, ali ne mogu da tvrdim neshto shto je daleko od istine,
ne mogu da tvrdim da "Inskripcija sa lemnosa' sadrzi i jednu jedinu rec koju danas mozemo da nadzemo u albanskom jeziku kad toga nema.
AKO IMA IZVOLI DOKAZI.
A ovaj Colcotronis najveci je Grcki heroj danas , a poreklo vidi se jos u to vreme koje je imao ..
A danas kazu GRk , mozda sutra Aroman
Evo njegovi Grcki heroji i film o njemu:
Kazu da smo mi potomci Ilira , prema jeziku , noshnju itd.
Ama ja te pitam kako su Albanci potomci Ilira, kad su Iliri narod koji je propao prije rođenja Hrista?!!
Ja koliko znam Albanci su potomci strosjedilaca Blakan, a to su bili Romani i romanizovani narodi, mad je možda među njima bilo i potomaka Ilira!
Care Vladimire-Iliri su od svog postanka Sloveni i veliki broj Rusa je ilirskog porekla..
Citaj Care Vladimire-sta Vatikan pise o Slovenima i Ilirima..Molim lepo dokaze za ovu tezu:
Citaj Care Vladimire-sta Vatikan pise o Slovenima i Ilirima..
Ako Vatikan kaze da su Iliri -sloveni-to se mora postovati..
The Noricans and Illyrians are declared to be Slavs, and Andronikos and the Apostle Paul are called Apostles to the Slavs because they laboured in Illyria and Pannocia.
http://www.newadvent.org/cathen/14042a.htm
Kazu da smo mi potomci Ilira , prema jeziku , noshnju itd.
da vidimo taj jezik,
ilirski = albanski (shchipitarski)
Iliri su narod koji je nestao prije rođenja Hrista, pa kako onda papa zna ko su bili iliri?
Evo jos dokaza za Grckog heroja svih vremena
![]()
A možeš i nošnju, ali samo ako se razlikuje od Cincarske.NECU .
Ne samo Papa, nego i Sveti Rimski Car Leopold Habsburg.Iliri su narod koji je nestao prije rođenja Hrista, pa kako onda papa zna ko su bili iliri?
Konacno smo dobili "Albanca" Teodora Kolokotronija komandanta svih ustanickih sila na Peloponezu.
Arberi "i vrapci" znaju da je Teodor Kolokotroni cist Arman Makedon sa Planine Taiget.
Teodor Kolokotroni rukovodio je jelitnim trupama sastavljenim od 6.000 Farshirota i licnom gardom od 200 iskusnih armatologa.
Zbog toga od strane Grka je imenovan titulom " VASILEA TON VLAHON" (Kralj Vlaha).
Teodor Kavalioti potice od roda Ciorkina sastavljen od 60 porodica.
Ozenio se cerkom armatologa Burakua.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
bravo Arberi,
trazio si dokaz da su Arman Makedoni bili imenovani i kao Albani
I KONACNO USPEO SI U TOME.
Pogledaj malo i poreklo Bociaria, kao i ostalih "armatologa" SVE Albanci, SVI DO JEDNOG, ARMAN MAKEDONSKOG ETNICKOG POREKLA.