Kasnim sa odgovorom jer sam imao neke obaveze ovih dana ali imam i odgovore na tvoja pitanja.
1.Uopste ni danas nije vasa teritorija niti je pre 500 godina bila vasa, nego drzave Srbije ako nisi znao i nikada vecina u svetu nece priznati nezavisnost Kosova.
2.Sta lupas kakvo vredjanje o cemu pricas niko u Srbiji Srbe sa Kosmeta ne naziva tako kako si napisao gore mada prvi putu cujem za tako nesto. Molim te kad nesto pises da to bude nesto realno a ne masta! Svi u Srbiji su ponosni na nas koji smo jos uvek na Kosmetu i koji ostajemo zauvek a bice nas jos vise.
3.Pa gde si ti tad bio, da te mozada nije Hradinaj naucio tako da pricas? Ja sam bio svedok da ste bezali po naredjenju od strane NATO i teroristicke OVK, svi su citali letke koje su iz avijona bacali da napustate svoje domove, nijedan Srbin, policajac ili vojnik nije proterivao niti ubijao civile, vec naoruzane teroristeeeeeee!
Sto se Kosovske Mitrovice tice ne radi se o paralelnim organima vec o legalnim, a vasi izvrsni, vlast i drzava su ilegalni jer se nalazite na teritoriji Srbije koju ste uzurpirali, pa ce te jednog dana tako i da napustite. Slazem se s tobom da medju Srbima u severnom delu Mitrovice ima kriminalaca tj. svercera, a sta mislis sta se nalazi preko mosta na juznoj strani grada: Trgovina belim robljem, drogom, ljudskim organima itd.
Pozdrav Dzeki i nemoj mnogo da mastas, mozemo razgovarati o realnim stvarima koje imaju veze sa istinom ako ne zelis da razgovaras na ovakav kulturan nacin ti idi na neki Siptarski forum pa tamo pisite sta sanjate o velikoj Albaniji.