ALBANAC ILI SHIPTAR

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kasnim sa odgovorom jer sam imao neke obaveze ovih dana ali imam i odgovore na tvoja pitanja.
1.Uopste ni danas nije vasa teritorija niti je pre 500 godina bila vasa, nego drzave Srbije ako nisi znao i nikada vecina u svetu nece priznati nezavisnost Kosova.
2.Sta lupas kakvo vredjanje o cemu pricas niko u Srbiji Srbe sa Kosmeta ne naziva tako kako si napisao gore mada prvi putu cujem za tako nesto. Molim te kad nesto pises da to bude nesto realno a ne masta! Svi u Srbiji su ponosni na nas koji smo jos uvek na Kosmetu i koji ostajemo zauvek a bice nas jos vise.
3.Pa gde si ti tad bio, da te mozada nije Hradinaj naucio tako da pricas? Ja sam bio svedok da ste bezali po naredjenju od strane NATO i teroristicke OVK, svi su citali letke koje su iz avijona bacali da napustate svoje domove, nijedan Srbin, policajac ili vojnik nije proterivao niti ubijao civile, vec naoruzane teroristeeeeeee!
Sto se Kosovske Mitrovice tice ne radi se o paralelnim organima vec o legalnim, a vasi izvrsni, vlast i drzava su ilegalni jer se nalazite na teritoriji Srbije koju ste uzurpirali, pa ce te jednog dana tako i da napustite. Slazem se s tobom da medju Srbima u severnom delu Mitrovice ima kriminalaca tj. svercera, a sta mislis sta se nalazi preko mosta na juznoj strani grada: Trgovina belim robljem, drogom, ljudskim organima itd.

Pozdrav Dzeki i nemoj mnogo da mastas, mozemo razgovarati o realnim stvarima koje imaju veze sa istinom ako ne zelis da razgovaras na ovakav kulturan nacin ti idi na neki Siptarski forum pa tamo pisite sta sanjate o velikoj Albaniji.

da ceo svet je lud a samo srbi pametni.
svaka cast ti si pravi srbin lazes i za ono u sta sam ne verujes.

Da, ceo svet vidi da su Siptari teroristi, ali politika cini svoje, a politika je ku..a i nece zauvek biti na vasoj strani. Ja ne lazem ja govorim samo ono sto sam i sam doziveo i video svojim ocima za razliku od tebe koji u mislima imas samo ideju o velikoj albaniji.

Je li, Djeki, da te pitam nesto...sta mislis o Rupelovom sastanku sa Ban Ki Munom? Da li da ti odmah kazem sta je dogovoreno ili da te ostavim "golog" u neznanju i iscekivanju sta ce se desiti, t.j. koji su to novi predlozi za Kosovo i Metohiju?

Je li, Djeki, da te pitam nesto...sta mislis o Rupelovom sastanku sa Ban Ki Munom? Da li da ti odmah kazem sta je dogovoreno ili da te ostavim "golog" u neznanju i iscekivanju sta ce se desiti, t.j. koji su to novi predlozi za Kosovo i Metohiju?

ej molim te reci mi nemoj da me ostavis u neizvesnosti.samo mi nemoj reci da se kosovo vraca u sastav srbije pa da padnem u nesvest.a obavezno mi reci i izvor tih informacija.

Da, ceo svet vidi da su Siptari teroristi, ali politika cini svoje, a politika je ku..a i nece zauvek biti na vasoj strani. Ja ne lazem ja govorim samo ono sto sam i sam doziveo i video svojim ocima za razliku od tebe koji u mislima imas samo ideju o velikoj albaniji.

pa zar je moguce da je sva svetska politika protiv vas.ako je tako onda zasto je tako, da nije mozda zbog vase "miroljubivosti"

pa zar je moguce da je sva svetska politika protiv vas.ako je tako onda zasto je tako, da nije mozda zbog vase "miroljubivosti"

Evo da ti malo pojasnim posto ocigledno ne razumes neke stvari ili ti ne odgovaraju pa i ne zelis da znas sta je istina. Ako si u skoli ucio istoriju mogo si da zakljucis da se sve vrti u krug da su postojali i mocnici koji su bili zlocinci i da su imali svoje saveznike i da su na kraju doziveli pad. Danas je ta sila Amerika nazalost zlocinacka sila a vi niste cak ni njihovi saveznici vec vas koriste da bi na teritoriji Kosmeta odnosno Srbiji odrzali vojne baze koje pripremaju za odbranu ili napad Rusije. To je ta politika koju ne zanima Srpska drzava i njene granice to je naravno trenutno tako.

Evo da ti malo pojasnim posto ocigledno ne razumes neke stvari ili ti ne odgovaraju pa i ne zelis da znas sta je istina. Ako si u skoli ucio istoriju mogo si da zakljucis da se sve vrti u krug da su postojali i mocnici koji su bili zlocinci i da su imali svoje saveznike i da su na kraju doziveli pad. Danas je ta sila Amerika nazalost zlocinacka sila a vi niste cak ni njihovi saveznici vec vas koriste da bi na teritoriji Kosmeta odnosno Srbiji odrzali vojne baze koje pripremaju za odbranu ili napad Rusije. To je ta politika koju ne zanima Srpska drzava i njene granice to je naravno trenutno tako.

da ucio sam i sve to proziveo.zlocinac i ucesnik svih ratova 90-tih godina na balkanu je bila srbija koja je na kraju dozivela pad.

Jeste ucestvovali su siptari u ratu u Hrvatskoj i u Bosni pa ce i za te zlocine odgovarati.:D

ma covece bozji hocu da kazem gde god je bilo konflikta tu ste vi bili.to hocu da kazem da ste vi pokretaci i ucesnici u svim konfliktima pa ne moze biti da vi kao ucesnici u svim konfliktima ne mozete biti mirotvorci a svi ostali zlocinci.to je i maloj deci jasno.

ma covece bozji hocu da kazem gde god je bilo konflikta tu ste vi bili.to hocu da kazem da ste vi pokretaci i ucesnici u svim konfliktima pa ne moze biti da vi kao ucesnici u svim konfliktima ne mozete biti mirotvorci a svi ostali zlocinci.to je i maloj deci jasno.

To sto pises i sam znas da je to laz, zato nemoj vise da lazes sebe!

Takodje postoje ogromne razlike izmedju Slovenije i Srbije. Slovenija je u EU a Srbija nije, niti ce moci da udje. Ako zelite da udjete u EU, prvo morate da promenite nacin razmisljanja a drugo da priznate nezavisnost Kosova. (Pre cemo mi u EU nego vi, budi siguran).
Kosovo je stabilna i mirna drzava i vratila se bas tamo gde mu je mesto. :)

na priznanje nezavisnosti mozes da zaboravis..koji to VI??na svoje mesto mogu da se vrate samo albanci,tj da se vrate u albaniju..i ti si vrlo nepismen i bolje bi bilo da cutis..vartila,a posle gde mu je mesto..valjda gde joj je mesto..

na priznanje nezavisnosti mozes da zaboravis..koji to VI??na svoje mesto mogu da se vrate samo albanci,tj da se vrate u albaniju..i ti si vrlo nepismen i bolje bi bilo da cutis..vartila,a posle gde mu je mesto..valjda gde joj je mesto..

Za tebe sam akademik, veruj! Ima jedna stara latinska izreka koja kaze "Errare humanum est" - ljudski je gresiti. Srpski jezik nije moj maternji jezik i nije bitno da li sam napravio neku gresku ili ne, vazno je da si ti razumela ono sto sam pisao. Ipak, bolje ja (kao Albanac) pricam srpski nego vi srbijanci sa Kosova. Ovde dolaze puno Albanaca, ali ne zbog tebe.
P.S Ovo obavezno da zapamtis: Kosovo nije nikad bilo vase, niti ce biti! Kosovo je samostalna drzava i ako zelis ovde da dodjes, obavezno da vadis pasos.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back