velika sestra 36
Zainteresovan član
- Poruka
- 212
Za mene je to isto. Shiptar je valjda od Sqiperia... a i vrlo vazno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cunt, nisi odgovorio na pitanje!![]()
Shkaveli na Albanskom znaci - SLOVENI..........Sto ja i jesam. Mene ne mozes da time vredjas . Ali ako ja tebe nazovem SIPTARU?
JER....., ja sam po poreklu Arijevac, po imenu Sloven , po dusi - hriscanin...!!!
Sto nije tvoj slucaj i tu te ja zapravo i zalim....
JER....., ja sam po poreklu Arijevac, po imenu Sloven , po dusi - hriscanin...!!!
Po nacinu na koji pises, a i po niku rekao bih da si rimokatolik. Sloven rimokatolik. Tacnije Hrvat. Ne predstavljaj se lazno. A, vi Hrvati ste strucnjaci za falsifikate. Naucio vas Papa!

Izgleda da su tebi Hrvati postali opsesija!![]()
Da, da, polako, polako....
Da, da, lagano, lagano.... :wink:
Pa, da. Mnogo volim da postujem sa ugarskim konjusarima. Steta, oni becki ne govore srpskim jezikom. Pa, dobro oni su za razliku od ugarskih imali jezik, pa nisu morali da nauce srpski.
I Marcus-e Tullius-e slobodno koristi malo vise infinitiva. Znam da patite od toga da unistite srpske korene jezika. Imam ja razumevanja za bolesne ljude.
I gle nacina! Za bekstvo od korena koristi se neodredjeni nacin!
Shkaveli na Albanskom znaci - SLOVENI..........Sto ja i jesam. Mene ne mozes da time vredjas . Ali ako ja tebe nazovem SIPTARU?

Ukoliko Kina i Japan (zuti) nastave ovako da se razvijaju nije nemoguce da ce Albanci i da prime budizam. Nece vise Hashim Taci da se tako zove. Hashim Li....
Ili ce da bacaju kante niz Prikletije pa kako odzvonjavaju tako ce da daju imena...
cun,cang, li,tung,cing,ling...........
Siptarska "zla fantazija", postala je bezmalo nacionalni ideal Albanije - ubijati ljude! Ne iz osvete, zbog nekakve krivice, ili iz koristoljublja, nego "per lejf e per falen", radi zadovoljstva i radi obraza, odnosno, radi sticanja slave, imena i prestiža.......
I to ne bilo kakvog čoveka nego najboljeg, najlepšeg, najotmenijeg...
Ko je takvoga ubio, za njega se reklo da je svoju pušku "omrsio i ugostio", a ko je ubio neznatnog čoveka, kakvome se ni na čemu ne može pozavideti, taj je pušku "opoganio"....
Ta sorta Albanaca - muslimana-Siptara, kad ugleda mladog, lepog, lepo odevenog čoveka, odmah pada u svoju poganu strast:
"Gle lepoga momka. Kako bi lepo bilo potrošiti na njega metak, da se onom lepom krvlju one lepe haljine poprskaju!"
VIDI GROFE AKO HOCES DA LAZES,LAZI MALO "PRIZEMLJENO" A NE GOVORI TAKVE LAZI DA TI NIKO NECE POVEROVATI.NEMOJ MISLITI DA TIME STO SI NEKAD ZIVEO NA KOSOVO DA CE TI POSLUZITI KAO ARGUMENT DA ZNAS NEKE STVARI I DA CE TI LJUDI POVEROVATI.
STO VISE POKUSAVAS DA BUDES PAMETAN TO VISE LJUDI UPOZNAVAJU TEBE.
PA TO STO SI SADA REKAO NE VAZI NI ZA SRBE 90-TIH GODINA A KAMOLI ZA BILO KOG DRUGOG.
Za Srbe to nikad nece vaziti, mada teroristi koji vladaju Kosmetom pokusavaju da stvari izokrenu kako su siptari miroljubljivi i da su bili zrtve, ali to nema veze sa istinom istina je da siptari nad Srbima vrse zlocine vec pola veka. Conte nista ne izmislja, to je istina i prica koju zna svako ko je Srbin na Kosmetu jer je svako u svom zivotu osetio na svojoj kozi neki vid pritiska od strane siptara. Moram da kazem da ima i dobrih ljudi medju siptarima koji su zaista miroljubljivi sa kojima sam prijatelj i sa kojima se danas vidjam, ali nazalost vecina siptara ne zeli dobre medjuljudske odnose sa svojim komsijama Srbima i to su cinjenice.
da znaju ali samo oni i niko drugi jer vasa istina se razlikuje od istine drugih.
a to kako albanci zive sa ostalima mogu da kazu sve ostale nacionalnosti na kosovu naravno osim srba koji su u svemu i svugde izuzetak.
Verovatno nisi u toku i pricas stvari o kojima nemas pojma. Evo ti primer ostalih nacija nad kojima vrsite zlocine: Hrvati u Letnici i okolini, Goranci, Romi nista bolje ne prolaze od Srba. Teroristi koji vladaju sada na Kosmetu zele da ocistite Kosmet od svih nacija ne samo Srba.
Verovatno nisi u toku i pricas stvari o kojima nemas pojma. Evo ti primer ostalih nacija nad kojima vrsite zlocine: Hrvati u Letnici i okolini, Goranci, Romi nista bolje ne prolaze od Srba. Teroristi koji vladaju sada na Kosmetu zele da ocistite Kosmet od svih nacija ne samo Srba.
Ali , nastace novo doba, novu srecu Bog ce nam dati! Nece vise biti starih komunista niti onih koji su nas pred njima sramotili i cinili nas slepima.Bice sasvim drugacije a onda nece biti ni Albanaca ni Siptara ne na Kosmetu nego ni u Albaniji....!!!