e moj grofe... stari poznanice... znam te od najmanje tri ostala foruma i vidim da se jos nisi odlucio da li mrzis albance ili ne 
ove tvoje teorije su me ubedile isto koliko i one da su srbi na kosovu svi kolonisti i da ih pre 19 veka nije bilo nikada... "isto g**o, samo drugo pakovanje" sto bi rekli negde sredinom 80ih kada je ta izreka bila
cool
kao kod svih naroda, i kod albanca imas dobre i lose ljude.
tebi niko ne brani da dobre postujes i volis, a da lose mrzis i prezires, ali nemoj boga ti da delis sada jednu citavu naciju samo zato sto te grize savest da priznas, sebi pre svega, da ne mrzis koliko bi hteo - ipak si ti aristokrata.
Stari poznanice reci mi nik "tamosnji" ili ovde nekadasnji nik da vidim koliko se znamo....
U pravu si da kod svakog naroda ima losih i zlih a pogotovu kod vas, u to sam se licno uverio. Ponekad se pitam odakle mi stvarno zivaca i tolerancije da postujem u umerenom tonu s obzirom sta sam doziveo dole a nikome se nisam zamerio cak sta vise i pomagao sam koliko sam mogao svakome ko me je zamolio....
A ipak kada se cujem sa starim prijateljem kao pre sat vremena onda dugo posle toga razmisljam o tome koliki smo mi Balkanci misteriozni, cudni. Kakve smo naravi, ko nas je i kada i zbog cega, podelio. Zar to nismo mogli da vidimo na vreme, prekinemo te nase krvave obicaje, mrznju, osvete............,
ali .....zbog svega:
niti mrzim tvoj narod, niti volim.
A ponekad i sto je sve vise ovakva situacija kod nas i kod nasih politicara, tako se veruj mi ponasam i prema sopstvenom narodu.
Citajuci i analizirajuci, cesto dolazim do mnogih stvari koje mrzim kod mog naroda ali i nalazim na osobine sa kojima mogu da se malo naroda pohvali..
Ja sam ti ko "Sikter - efendija" iz "Noza" Vuka Draskovica......
Znam da etiketiram druge narode ali i moj Bogami i to mozda vise nego druge....
I to samo zato sto vise volim
srpski narod nego sto mrzim druge.
Eto toliko o mojoj "mrznji"............., poznanice!!!