I da li si ti ovo za šta si napisala cene platila oko 15$, ili si na to plaćala neke poreze, carinu, nešto...
E super sto si stavila linkove, hvala ti puno, jer i meni je tesko snaci se tamo,a kad mi je tijanal poslala neki dan link sa svih 50stranica ja sam se izvrnula do 5 vec mi je bilo dosta. Ona je uzela u vriejdnosti 50$ i meni i njoj, kad ce stici ne znamo, ma nema ni veze, bitno je da stigne. E bas danas na vijestima na B92 je bilo o tim porudzbinama koje se placaju preko paypal-a kod nas i rece onaj carinik da se placa PDV i jos neki porez, i da se za robu koja dolazi iz Kine naplacuje carinski pregled, ali to je jako jeftino, nije ni 100din po paketu. E sad, sta je to u stvari fazon, pojma nemam, s.and.i mi rece da ona nista nije platila sto je skroz super!!!
Ja sam uzela one sjekace 4kom sa izbacivacem za bebece stavrcice:bodic, kolica, blasica, sta li tamo vec ima. Pa iste takve sa stiklicom, karminom, tasnicom i jos ej 4 stvar u kompletu. Onda, one stapice za modeliranje figurica sto ih je 8 u pakovanu, imaju zuti, plavi, rozi, raznih boja, tamo pise da su neki iz Kine, a neki iz Hong Kong-a, sta znam vise koje sam izbarala. I ono zakarnerice, eto to do sad nikad nisma uzela jer imam neku alternativu, ali ovo je bas jeftino bilo. Htjela sma i sjekace za angry birds, znaci 4kom sa izbacivacem je samo 1,89
$, ali trenutnop nije bilo tih, meni se nije dalo traziti dalje. Te 4 stvari ce mene doci ni 10$, a samo ti stapici su u Sl. Dekoru trenutno 1200din, tako da sta reci. Tijanal mi je zista puno pomogla, ja ne bih to znala sama ni naci gdje se sta nalazi, niti cackati nacine placanja, da li na mojoj kartici ima taj kod ili nema, pojma nemam.