s.and.i
Primećen član
- Poruka
- 614
Ma, moje figurice uvek ispadnu dzinovske koliko god se trudila da budu male, tako da mi uopste nije preveliko
U kratkim certama, mozda ce jos nekome biti od pomoci - ubacis fondan u jednu polovinu ali onako, da bude dosta vise, onda stavis drugu polovinu sacekas malo i odvojis. Super se odvaja, onaj visak koji ti bude strcao po plastici samo iseces skalpelom i gotovo. Posle malo sacekas da se prosusi i radis vec onako kako inace radis. Ovaj kalup je po mom misljenju dobar za sedece figurice, za stojece bi zaista izgledalo ogromno.
U kratkim certama, mozda ce jos nekome biti od pomoci - ubacis fondan u jednu polovinu ali onako, da bude dosta vise, onda stavis drugu polovinu sacekas malo i odvojis. Super se odvaja, onaj visak koji ti bude strcao po plastici samo iseces skalpelom i gotovo. Posle malo sacekas da se prosusi i radis vec onako kako inace radis. Ovaj kalup je po mom misljenju dobar za sedece figurice, za stojece bi zaista izgledalo ogromno.
a ima i one slikice sa uputstvom..nego reko mozda si mu nasla novu caku 

i svasta bih narucila samo kad bih znala kako.....
Ja da odaberem, dam pare, i ono stigne do mene. A ono da naručujem, da tražim, da mozgam....to bih da izbegnem...
a sada 100x pomislim i suze mi krenu na oči kako bi mi dobro došla barem kada su torte nafilovane, ma barem da u njoj stoje margarini, puteri, pavlake, mlijeko, jaja... sve drugo što smeta u mom frižideru dok su torte unutra. Mada, ja sam ipak ubjeđena da se to moglo srediti da ona meni bude dobra