Alatke iz kuhinje

ja sam tako poslala zahtev za prijateljstvo na stranicu Mace Div i nisu me prihvatili isto mi nisu odobrili ni ulazak u grupu koju imaju posto je zatvorenog tipa a na poruku su mi odgovorilia posle dva meseca kao eto nisu je videli do sada kad sam ih zvala telefonom covek koji mi se javio bio je poprilicno drzak ispitamo me sve ko sam sta sam odakle sam cula za njih i na kraju mi nije ni rekao cenu kutija zbog kojih sam zvala nego me uputio na firmu Delfin iako su oni bas dosta hvaljeni po forumima kao jako ljubazni i kako hoce da izadju u susret eto ja imam skroz drugacije iskustvo

Wanja kod tebe nije bilo problema sto verovatno na profilu imas neke podatke o sebi. A ja i tu jos neke zene nismo stavile nikakve podatke, nemamo slike, jer mi profil sluzi samo da narucim neke proizvoda i nista vise. A oni mi odgovaraju da nemaju interesovanje za takve profile. Pa valjda ja treba da imam interesovanja za njihov profil da bi me privukli a ne oni za moj. Ja nista ne prodajem samo kupujem. Posto nemaju podataka o meni moze da se desi da ne platim robu koju porucim, Koja glupost. Pa ko moze da im garantuje da podaci koji su na profilu tacni. Kako smo nekada pa i sada narucivale robu preko Eurowilta. Telefonom. I koju su nam garanciju trazili.I ne samo oni, svi koji prodaju alat. A ovima moram mozda i broj cipela da napisem da vide koliko mogu brzo do postara za njihovu kinesku robu. Ako se oni od mene ovoliko plase to nisu cista posla. Registrovana firma se ne ponasa tako, ne plasi se musterija.

Da ja pricam za Alat za fondan kolacic. Takav bezobrazluk nisam dozivela. Uvredili se ljudi sto sam im napisala da mi profil sluzi samo da se informisem o cenama i kupim alat koji mi trebe i nista vise . A oni odgovaraju odmah njima profil sluzi samo da prodaju robu i nista vise i istog momenta me izbrisase sa liste prijatelja. Ljudi da ne poverujete. Jos me izvredjase i zabranise da imam pristup njihovoj stranici na profilu.Pa ove zenice sto prodaju na facebook alatke koje i vi i ja kupujemo su za njih institucija. Od njih trebe da uce poslovnost i ljubaynost.. Koja su bre oni firma. Kupili kod kineza nekoliko artikla po 160 dinara a prodaju ih o 580, Pa se hvali , mi smo firma , mi smo firma a neki tamo koristi nase slike, to nismo mi. Pa gde su registrovani ako su firma. U ageniciji za privredne registre ih nema. Slike koje su im tamo neki ,,ukrali,, i predstavljaju ih kao svoje. mogu da se nadju gde hocete. Te alate moze da slikaju u kojoj hoces kineskoj radnji i da ih reklamiraju.
Pitala sam da li o njima govoris, posto sam ja pre sedam dana od njih kupila slova...pocelo je zestoko, krenuli su arogantno, ali se ja nisam dala, objasnila sam im neke stvari...posle su se izvinjavali, nekoliko puta...Nesto razmisljam, mozda njih vise uredjuje stranicu, pa zavisi na koga naletis. Nije opravdanje, al eto to mi je palo na pamet...A da znaju biti krajnje neprofesionalni to je evidentno!!

Ja od njih ne bi uzela alat ni dzabe da mi daju. To sto oni prodaju ima svuda da se kupi i jeftinije.Tu aroganciju koju pokazuju prema potencijalnim kupcima nece im nista dobro doneti. Ne pada mi na pamet da vise sa njima komuniciram i da im objasnjavam bilo sta. I sami ste se uverili kako komuniciraju sa nama. Ako ima vise njih koji uredjuju stranicu pa su neki dobri a neki losi momci to je stvar vlasnika tog samozvano ,, registrovanog privrednog subjekta,,. NIje logicno da se neka firma u osnivanju ponasa tako.

Ja od njih ne bi uzela alat ni dzabe da mi daju. To sto oni prodaju ima svuda da se kupi i jeftinije.Tu aroganciju koju pokazuju prema potencijalnim kupcima nece im nista dobro doneti. Ne pada mi na pamet da vise sa njima komuniciram i da im objasnjavam bilo sta. I sami ste se uverili kako komuniciraju sa nama. Ako ima vise njih koji uredjuju stranicu pa su neki dobri a neki losi momci to je stvar vlasnika tog samozvano ,, registrovanog privrednog subjekta,,. NIje logicno da se neka firma u osnivanju ponasa tako.

Slazem se...a sto se tice robe, slazem se da je vecina dostupna u kineskim radnjama, ja sam ih cak tamo i kupila, ali sam ih kontaktirala zbog onih dubokih, debljih slova...njih nisam nasla nigde drugo, a hitno su mi trebala...izvinuli su se i saradjivali smo.

prema meni su bili veoma ljubazni, nisam imala nikakvih problema....narucila sam dosta stvarcica od njih i super su im, i takve stvari nisam videla u kineskoj, ja sam bas zadovoljna saradnjom,...mozdaih ima vise pa ko kome dopadne....:zcepanje:

Opet ja s kalupima' nedavno smo govorili o onom kompletu srce, krug, kvadrat... svekrva trazila u metrou i idei i nema pa ako netko zna di sigurno ima neka mi javi da mogu reci svekrvi da mi kupi jer dolazi da par dana pa da mi moze doniti
Hvala

ja sam imala takvo iskustvo sa ambalazom mace div...prvo je bilo pa otkud znate za nas,pa ko vam je rekao...htela sam da odustanem al sam poslala drugaricu koja zivi blizu da mi uzme i otad stalno uzimam od njih,cak sam i bila i ja,uzasno je doci do njih...verovatno su te firme koje rade preko facebook/a malo vise oprezne i ko zna sta im se sve desavalo i oko narucivanja i oko placanja,nema opravdanja za neljubaznost to je sigurno.ja sam se tako u erikson razocarala i tamo vise ne idem nikada vise.toliko su neljubazni da je to strasno.na kraju sam nazvala barvalo da mi poslaju fondan ....

Opet ja s kalupima' nedavno smo govorili o onom kompletu srce, krug, kvadrat... svekrva trazila u metrou i idei i nema pa ako netko zna di sigurno ima neka mi javi da mogu reci svekrvi da mi kupi jer dolazi da par dana pa da mi moze doniti
Hvala

Ja sam takav set kalupa kupila prije koju godinu u konzuma, a znam da ga pred Božić i Uskrs bude u metroa na akciji. Ako ti svekrva ne nađe, ja sutra počinjem raditi pa ti mogu pogledati u konzuma, a metro trenutno preslaguju, pa mogu i tamo pogledati ali tek za par dana kad sve lipo slože.

I ja, i ja planiram, samo se plasim plina nego cu ipak sa strujom sve da bude, a rerna je u svakom slucaju isto kod bilo kog te sirine.
A sto se pecenja na 3 nivoa tice, mogu da se naruce resetke da imas sve 3 ili da peces tako sto ces srednji pleh staviti na resetku koju vec imas, a dva dodatna na tepsije koje si dobila uz sporet.
Javljaj utiske, jedva cekam

pa ja planiram sad za uskrs da pecem torte u novom sporetu,a dobila sam 1resetku i jedan pleh.videcu da porucim kod limara dva velika pleha da imam uz rernu.aDaco,nemas razloga da se bojis plina.Meni je plin super,vec imamo jedan sa plin ringlama i za vrucine je odlicna varijanta jer se manje greje kuca i sve se brze skuva na plinu.

ovako,dugme sa temp sam stavila na 180,a ono drugo sam stavila tako da greju oba grejaca i ventilator duva.na njemu je znak ventilatora u krugu.mada sam pekla samo jedan pleh.i super se ispekao coko wow biskvit.za sledeci vikend imam neskvik i moskvu da pecem,pa cemo videti.ali ,ja sam zadovoljna.

A ja evo prvi put kuvam fil u mikro, pa nikako da nadjem ono Kokino objasnjenje kako ona to radi, u stvari cini mi se da je ona to do sitnih detalja negdje objasnila.
Uglavnom, ja nivo snage nisma dirala, to znaci da radi na najjacem, a minutazu sam prvo stavila 2min, nista se desilo znacajno nije samo se mlijeko podgrijalo malcice. Sada sam stavila na 4min, pa vidjecu, upravo se okrece

Evo ga skuvan je, to je onaj klasicni fil, mlijeko 1l 10 kasika brasna ostrog i ne znam koliko secera, jadro kocke su to, pa se pdojeli na pola i u drugu polovinu ide cokolada, naravno kasnije se doda marg. Ma evo nakon 4 + 4 + 2 + 2 i na kraju + 3 min definitvno sam presudila da je skuvan i za nas je,a ko nije dobar kolac mi cemo ga jesti kasikom, pred goste necu ni iznositi.
A mikro sam kupila pa sad ce skoro mjesec dana kada smo bili u NS, pa evo, ceka svoju priliku. Nemam plin, a serpe mi se sve vec nekako istrosile i smao zagorjevaju, kako idu vrucine ja poludim od mjesanja pa sam se izreskirala i gotovo.
Zaliti, naravno da mozemo

Back