Mikser koji je kupila Jaca o23 kenwood imam ja samo od 700 w odlican je ,imate ga trenutno na akciji za 12000 u tehnomaniji ,ja sam sad kao ispomoc kupilai bos mum ,isto odlican ,sve preporuke za oba .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se ponovila,nije nesto profesionalno, ali se pokazao dobar.
Imajednu siroku metlicu okruglu,jednu pljosnatu i onu za testo.
Mogu umutiti 12 belanaca odjednom.
Veceras sam napravila i sampitu od 10 belanaca i evo dok ja kuckammuti mi one bele puslica kore
![]()
izvini, nisam ukapirala odmah da stvarno imas problem sa tom stvarcicom, mislila sam da je samo fazon u pitanju kad si pitala za top shop...stvarno nemam veze sa tom firmom, niti imam ambicije ka tom poslu...izvini stvarno jos jednom zbog loseg kapiranja...![]()
Nemaju, pitala sam.Mikser koji je kupila Jaca o23 kenwood imam ja samo od 700 w odlican je ,imate ga trenutno na akciji za 12000 u tehnomaniji ,ja sam sad kao ispomoc kupilai bos mum ,isto odlican ,sve preporuke za oba .
Verovatno niko nema ideju, čim nema konkretnog odgovora. Što ne probaš da nazoveš tamo gde si to kupila, možda oni mogu da ti reše problem.
A kako ti se razbio, da li je moguće zalepiti ga ? Da li ta posuda radi pod pritiskom ? Znam da u metrou ima tako nešto i da košta oko 5000 (kompletno) pa ako ništa drugo, kupi taj.
ToniDelijeSever jesu bile samo pahuljice ili je imalo jos nekih i daj tacnu lokaciju pa da nagrnemo![]()
hvala na odgovoru ja sam u toj radnji trazila prosli put al nisu imali pa sam uzela one metalne izbacivace sa smajlijem i leptiricem a bas cu da skoknem ovih dana da vidim sta ima
Hahahahahaha.....Ooooo, ti, vickasta zeno...Pogledajte prilog 269443Pogledajte prilog 269442E
evo radi srpski E- bay.
Poslala Toni Delije Sever, slikano mobilnim pa nije baš dobra slika a sekači su baš slatki
Blago Vama kada nadjete sve te jeftine kalupe,ali to je BG,u Nisu kineza na tone ali takve gluposti i skart se prodaje da mi je ogavno i da udjem i kada odem ne nadjem nista od ovih stvarcica koje mi trebaju
jao,sto su dobre ove pahulje...mnogo mi se svidjaju.Toni ,da neces mozda skoro kod Kineza>?
Hahahahahaha.....Ooooo, ti, vickasta zeno...Ma neka si ti spomenula mene i u nekom lepom ,NESEBICNOM kontekstu na ovim stranicama....Hahahahahha.....A ti se, bogami, lepo naoruzavas, uskoro ocekujem slike ...povod za tortu izmisli, ako ga trenutno nemas!
![]()
Eeeee....Wanja, gde si bila ranije? Danas sam bila ponovo, a oni rade jos sutra, u subotu im je docek NG, pa onda do 15.02. ne rade!