Alatke iz kuhinje

Naručila sam, ali ajde da pitam... Da li je neko od vas naručivao kuvarske ili neke druge uniforme od "Uniforme Katić" ? Treba mi za sina, kuvara, na praksi, ima neku koja mu je mala, ovi su tražili samo visinu i kilažu, pa će na osnovu toga sašiti i poslati...da li je to moguće ? Kakvog su kvaliteta, cena nije loša 2600 gornji deo i pantalone i 700 dinara kecelja.

Znam , i u Metrou je tako, ovu prošlu smo platili 45 evra, neka krojačica je zbudžila, pa se još i skupila, a materijal posiveo, užas. Ovi se kao hvale da su i za hotel hajat nedavno šili, videćemo, kažu biće od nedelje.

Moje iskustvo je drugacije, kalupi su odlicni ako su to oni poput onog seta PME, samo ne vidim na slici da ima i drugi deo figure. Jednostavan je za upotrebu, kada ima i drugi deo, napune se oba fondanom namazu se sa malo vode i spoje se jer imaju rupice u koje upadaju jedan u drugi, malo tako odstoje i onda lagano odvojite jedan deo i dobijete savrsenu figuru. Meni su odlicni.

Moje iskustvo je drugacije, kalupi su odlicni ako su to oni poput onog seta PME, samo ne vidim na slici da ima i drugi deo figure. Jednostavan je za upotrebu, kada ima i drugi deo, napune se oba fondanom namazu se sa malo vode i spoje se jer imaju rupice u koje upadaju jedan u drugi, malo tako odstoje i onda lagano odvojite jedan deo i dobijete savrsenu figuru. Meni su odlicni.

Pa ima..prednji i zadnji deo...mene to i bunilo kako da ih spojim da dobijem figuru u celini...znaci samo se zalepe i to tako stoji?
p.s. evo ovde se bolje vidi..jel tvoj kalup takav?
http://www.ebay.com/itm/3D-People-W...ultDomain_0&hash=item416f74a16e#ht_1943wt_915

Poslednja izmena:
Bok cure, da Vas pitam, naručih prije par dan preko ebay fanky slova, 6 linija, velika, mala i brojevi, već stiglo, ali mi se čini nekako malo...kada gledam Vaše tortice izgledaju mi mnogo veće, kod mene su velika slova oko 1,7 cm, mala 1,2, a brojke 2 cm....pa bi molila ako može netko da mi kaze da li je to to ili da opet idem u shoping :D

Ne znam da li će se videti moja poruka, pošto već dugo pratim forum, ali nikako da počnem da pišem... A ne pišem jer se ovim slatkurijama bavim samo za naše kućne potrebe- rođendani, proslave i sl, pa velim nemam šta pametno ni da svima vama kažem... Zato sam puno stvari naučila od svih vas, našla sjajne recepte i još bolje savete koje sve ovde nesebično delite. Ali danas me je nešto toliko potreslo i izbacilo iz takta da to moram da podelim sa Vama devojke...Elem, pokušala sam dva puta da pošaljem zahtev za prijateljstvo na FB profil za alat koji je Domaćica spomenula, oba puta nema odgovora, tj. prihvatanja prijateljstva. Ako nismo prijatelji onda ne vidim ništa od alata, a samim tim ni cene. Danas sam poslal i poruku sa napomenom da sam zainteresovana za alat ali da mi ne odgovaraju na zahtev i dobila sam jednu vrlo neprijatnu poruku- nešto tipa ''ni mi ne znamo ko ste, ne vide se vaši podaci a mi smo grupa zatvorenog tipa i sl...'' Sve u svemu toliko su me neljubazno otkačili, što bi deca rekla, i još su me propisno i izribali... A ja sam samo htela da kupim nešto...z:cry:
Ja isto iskustvo imama kao i ti. Ja sam im uputila poruku gde sam im napomenula da ne mogu da vidim njihove proizvode jer me ne prihvataju za prijatelja. Posle nekoliko sekundi mi je prihvacen zahtev za prijateljstvo. Istovremeno su mi kao i tebi poslali poruku da neznaju ko sam a ja znam ko su oni , pa ako mi posalju robu a je ne platim tu robu i slicne gluposti. Ja im odgovorim da meni sluzi profil samo da se informisem o cenama i kupim poneki alat.Istog momenta me izbrisase sa liste prijatelja. Da ne poverujes i jos mi isto kao i tebi poslali neprijatnu poruku i pored toga jos jednu da necu vise ni moci da ih vidim uopste na facebook . Za ovakvu poslovnost alata fondan kolacic cista nula.Sram bas bilo.A ja sam kao i ti samo htela da kupim nesto.

Poslednja izmena:
Ja isto iskustvo imama kao i ti. Ja sam im uputila poruku gde sam im napomenula da ne mogu da vidim njihove proizvode jer me ne prihvataju za prijatelja. Posle nekoliko sekundi mi je prihvacen zahtev za prijateljstvo. Istovremeno su mi kao i tebi poslali poruku da neznaju ko sam a ja znam ko su oni , pa ako mi posalju robu a je ne platim tu robu i slicne gluposti. Ja im odgovorim da meni sluzi profil samo da se informisem o cenama i kupim poneki alat.Istog momenta me izbrisase sa liste prijatelja. Da ne poverujes i jos mi isto kao i tebi poslali neprijatnu poruku i pored toga jos jednu da necu vise ni moci da ih vidim uopste na facebook . Za ovakvu poslovnost alata fondan kolacic cista nula.Sram bas bilo.A ja sam kao i ti samo htela da kupim nesto.
Devojke,prvo pogledajte u kineskim prodavnicama i prodavnicama tipa "Sve po .... dinara"(ranije je bilo SVE PO 95 DIN,sada je brojka malo veca :) ) Ja sam skoro preko FB-a narucila neke sekace,a onda kod Kineza videla ISTE takve,znaci sve isto i pakovanje i kalup,po 3 puta nizoj ceni....razumem da treba da zarade,ali ovo je kradja,kalupe koje prodaju po 600,700 i 800 din,neki cak i vise realno su platili 180 din.... A sto se tice kalupa od silikona,to se ne bih usudila da kupujem za male pare,njih dobijam iz inostranstva.... i razlika u kvalitetu je zaista ogromna... A to da ima neljubaznih i bezobraznih ljudi - ima ih....

Da ja pricam za Alat za fondan kolacic. Takav bezobrazluk nisam dozivela. Uvredili se ljudi sto sam im napisala da mi profil sluzi samo da se informisem o cenama i kupim alat koji mi trebe i nista vise . A oni odgovaraju odmah njima profil sluzi samo da prodaju robu i nista vise i istog momenta me izbrisase sa liste prijatelja. Ljudi da ne poverujete. Jos me izvredjase i zabranise da imam pristup njihovoj stranici na profilu.Pa ove zenice sto prodaju na facebook alatke koje i vi i ja kupujemo su za njih institucija. Od njih trebe da uce poslovnost i ljubaynost.. Koja su bre oni firma. Kupili kod kineza nekoliko artikla po 160 dinara a prodaju ih o 580, Pa se hvali , mi smo firma , mi smo firma a neki tamo koristi nase slike, to nismo mi. Pa gde su registrovani ako su firma. U ageniciji za privredne registre ih nema. Slike koje su im tamo neki ,,ukrali,, i predstavljaju ih kao svoje. mogu da se nadju gde hocete. Te alate moze da slikaju u kojoj hoces kineskoj radnji i da ih reklamiraju.

Back