Alatke iz kuhinje

Ja se ponovila,nije nesto profesionalno, ali se pokazao dobar.
Imajednu siroku metlicu okruglu,jednu pljosnatu i onu za testo.
Mogu umutiti 12 belanaca odjednom.
Veceras sam napravila i sampitu od 10 belanaca i evo dok ja kuckam:cool: muti mi one bele puslica kore:D
KM260.jpg

odlican, ja mutim i 14 belanaca ,mada ne koristim ovaj zastitni poklopac,samo mi smeta,
 
izvini, nisam ukapirala odmah da stvarno imas problem sa tom stvarcicom, mislila sam da je samo fazon u pitanju kad si pitala za top shop...stvarno nemam veze sa tom firmom, niti imam ambicije ka tom poslu...izvini stvarno jos jednom zbog loseg kapiranja...:bye:

Zašto nisi ukapirala ?
Pa decidirano sam rekla da mi se slomio stakleni deo Turbo ovena ?
:think:
 
Poslednja izmena:
A kako ti se razbio, da li je moguće zalepiti ga ? Da li ta posuda radi pod pritiskom ? Znam da u metrou ima tako nešto i da košta oko 5000 (kompletno) pa ako ništa drugo, kupi taj.

Razbio se prilikom pranja, to je posuda ( ustvari lonac ) 10tak litara od debelog stakla ..
Ako ne nađem istu, ima muž rešenje !
( ne vredi lepiti, lepkovi su ili neotporni na temperaturu ili su otrovni )
Umesto staklenog kaže, može običan lonac, samo naći odgovarajuću veličinu.

Samo !
Eeh ...
 
ToniDelijeSever jesu bile samo pahuljice ili je imalo jos nekih i daj tacnu lokaciju pa da nagrnemo :zcepanje:

Za ostale sam pisala pre neki dan, dakle: GROZDJE,TRESNJE, SARGAREPA, PAPRIKA, PAHULJE, USKRSNJA JAJA i svi oni od ranije....Stari deo, na spratu, velika radnja sa svim onim zezalicama za kucu, ima ulaze na dve strane i puuuuno kutija ispred...u jednoj od njih su i sekaci, slucajno sam ih ugledala...:zper:
 
hvala na odgovoru ja sam u toj radnji trazila prosli put al nisu imali pa sam uzela one metalne izbacivace sa smajlijem i leptiricem a bas cu da skoknem ovih dana da vidim sta ima

eeeeee....nije ta sto ima te smajlije koji stoje odmah desno kada udjes u radnju iz hodnika...u toj tadnji je kasa odmah tu na pocetku...ova gde sam ja nasla je slicnog oblika, sa dva ulaza, ali je malo uza i kasa je na sredini lokala desno...jooooj, kako sam ovo blesavo objasnila :zcepanje:...ali ne znam kako drugacije. Uostalom, obidji ceo sprat, nema mnogo radnji sa tim stvarima za kucu. I javi sta si uradila! E da i ova radnja ima kutije sa robom i ispred i na sred prolaza , poredjanu u police i kutije...jooooj...:zper:
 
Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 269443Pogledajte prilog 269442E

evo radi srpski E- bay.

Poslala Toni Delije Sever, slikano mobilnim pa nije baš dobra slika a sekači su baš slatki
Hahahahahaha.....Ooooo, ti, vickasta zeno...:zcepanje: Ma neka si ti spomenula mene i u nekom lepom ,NESEBICNOM kontekstu na ovim stranicama....Hahahahahha.....A ti se, bogami, lepo naoruzavas, uskoro ocekujem slike ...povod za tortu izmisli, ako ga trenutno nemas!:ceka:
 
Blago Vama kada nadjete sve te jeftine kalupe,ali to je BG,u Nisu kineza na tone ali takve gluposti i skart se prodaje da mi je ogavno i da udjem i kada odem ne nadjem nista od ovih stvarcica koje mi trebaju


Ni kod mene nema nista u malim kineskim radnjicamam al ima dobrih žena koje nikada nisam videla svojim očima (u mom slučaju Toni Delije Sever) koje kupe, spakuju i pošalju brzom poštom i tako pomognu i nama na jugu.

Toni je za mene srbijanski E-Bay jer mi stigne sve što naručim i još za dan. :klap::klap::klap:
 
Hahahahahaha.....Ooooo, ti, vickasta zeno...:zcepanje: Ma neka si ti spomenula mene i u nekom lepom ,NESEBICNOM kontekstu na ovim stranicama....Hahahahahha.....A ti se, bogami, lepo naoruzavas, uskoro ocekujem slike ...povod za tortu izmisli, ako ga trenutno nemas!:ceka:

Stvarno svaka ti cast, sa kim god progorim u zadnje vrijeme sa foruma, svi kazu kupila Toni ovaj ili onaj sjekac, odlicno! JA bila kod mojih komsija Kineza, kaze ova prodavacica da su imali oko NG i da se za cas rasprodalo, kao gazda da je pametan mogao bi jos donijeti ali ko zna, da su u medjuvremenu doslo dva puta roba,a to ne, vidjecemo
 

Back
Top