Alatke iz kuhinje

I da vam se pohvalim. Danas stigao paket iz Eurovilta. Od ponedeljka podižu cene, i juče mi je Draganova sestra u poslednjem momentu uzela po staroj ceni. Hvala tenessi što me je podsetila da oni postoje. :)

Oni koji se redovno muvaju ovuda znaju koliko slinim za srcima i zvezdicama. Konačno su moji. :) Sada jedva čekam da ih upotrebim, mada imam sada punu kesu onih što mi je Daca_Su poslala.

Ne mogu da postavim sliku, pokušaću kasnije.

Evo i slike.

1zd2psg.jpg

Poslednja izmena:
Znaci ipak si ih uspjela kupiti za 1000din, ODLICNO!!!
A znas koliko sam srecna sto si kupila i ova mini srca i zvjezdice, e sad imas i njih, ma milina jedna, znas akko je to super, za tvoje slagirane tortice EXTRA stvarcica, odradis ih raznih boja, prosuse se i kako ti sta treba koristis

Pa taj rozi je više fazon za neke dečije varijante. Uzela sam ga najviše zbog dugmića. Inače, ne bih ga ni uzela, nego me rođaka koja je išla po to, nije razumela pa mi uzela dva ta plava. :evil: Mal' se nisam šlogirala. Pa da spasem šta se spasti može, u Eurowiltu sam zamolila da joj zamene za rozi. I tako, do sada nisam imala ni jedan, a sada imam dva. :)

Sada još samo da navale da naručuju torte, pa da ja sve to isprobam.

Pa da, oni sve ravnaju po evru, a moje torte već dve godine ista cena. :( I ovo sam sebi dala oduška, pa kupila, u nekom nastupu ludila, po sistemu nek ide život. :) Da sam sela i dvaput razmislila, opet bih odustala kao i sto puta do sada. Ali, eto, kupila sam, i čekam priliku da nekom napravim tortu i poklonim da bi isprobala nove alate. Kod mene to tako ide.

Danas dok sam čekala decu sa treninga , muvala sam se po gradu i otišla do kineza . Dok sam se muvala , ugledam ove sekače . A kad sam videla cenu !!!! Ovako nešto se inače prodaje po ceni od 1200,00 / 1 komplet , a ja platila 150,00 dinara 1 komplet . Još uvek sam u čudu !!!

attachment.php

Back