Alatke iz kuhinje

Drage moje forumašice, ja sam skroz nova pa za sad samo iščitavam šta ste dosada pisale. Super je sve i korisno. Imama jedan problem treba mi Vaša pomoć. Neka od Vas , ne znam tačno ko je spominjao "neki" sajt inostrani i pored njega firmu iz Zagreba koja je zastupa . Ja sam to negde pročitala i sada ne mogu nikako da pronađem a ni ne sećam se tačno naziva firmi , možda nešto kao SChneider"???!!! Ako neka od Vas zna a radi se o proizvođaču i prodavcu opreme za poslastičare svašta lepo imaju! Pomagajte! Unapred zahvalna

E vidis ti kako je to dobro kada jedna o drugoj toliko toga znamo, pratimo sta ko radi... ma meni je to super!

MA to mi treba za travu od puter krema, pozelim ga i eto meni travixce sad za Uskrs, sljedece nedelje je Katolicki, a ja imam 2 torte u tom fazonu, a to bi mi bas puno pomoglo kod trave, pola torte dekorises zacas sa tim. Evo danas sam opet predala Strumpfove tortu i isto bi mi mnogo znaci da sam ga imala.
Nastavak je Wilton 233 ali ja sam mislila da ona hoće nešto za fondan. Slabo ona radi šlagirane torte.

ajde , curke moje , pomagajte ! Odlučila sam da naručim stalak za svadbene torte . Beli za tri torte , svaka torta na svom stalku . U nedoumici sam zbog dimenzija . Mislila sam 42 , 35 , 28 , razmak izmedju stalaka 20 cm . Da li sam na dobrom putu ? I koje debljine da budu tacne ? :think:

ajde , curke moje , pomagajte ! Odlučila sam da naručim stalak za svadbene torte . Beli za tri torte , svaka torta na svom stalku . U nedoumici sam zbog dimenzija . Mislila sam 42 , 35 , 28 , razmak izmedju stalaka 20 cm . Da li sam na dobrom putu ? I koje debljine da budu tacne ? :think:

Ja pravila ovakav, cek da stavim
stalak2.jpg

dimenzije tacni su 35x35cm, 30x30cm i 25x25cm

Back