Alatke iz kuhinje

Koja je radnja u pitanju? Mislim gde se nalazi da poteram muza sutra ako hoce da mi kupi... ima li jos nekoh oblika?

Radnja je na Vidikovcu, kad krenes od stanice ( tu staje autobus 59, 23, 53, 89, e 2 i e7) ka Vidikovackoj pijaci , na potezu od 200m imas 4 takve radnje i sve su sa leve strane...e ja sam kupila u poslednjoj, cetvrtoj, pored nje je neka zlatara, oko nje sve kineske radnje...Silikonskih modli ima raznih, ali ja ostale vec imam., Meda, miki, mini, praline razne...itd...a sekaci su bili ovi i jos srce u kojima u sredini pise LOVE...

Radnja je na Vidikovcu, kad krenes od stanice ( tu staje autobus 59, 23, 53, 89, e 2 i e7) ka Vidikovackoj pijaci , na potezu od 200m imas 4 takve radnje i sve su sa leve strane...e ja sam kupila u poslednjoj, cetvrtoj, pored nje je neka zlatara, oko nje sve kineske radnje...Silikonskih modli ima raznih, ali ja ostale vec imam., Meda, miki, mini, praline razne...itd...a sekaci su bili ovi i jos srce u kojima u sredini pise LOVE...
Ako sam dobro razumela u pitanju je kineska radnja. Cena sekaca je veoma povoljna i interesuje me da li ova tri lista ukupno kostaju 160 dinara kao i ovi leptirici. To je onda bas povoljno jer sam ja kupila kod nekih nasih dobavljača tri lista, made in cina ihahaj para...
Baš bih volela da imam i ovo. Kod nas kinezi ne prodaju nista slicno.:heart:

Kineski alat je veoma povoljan. Meni su rođaci u Nemačkoj poručili sa ebay.de ono što sam im rekla ali se na isporuku čekalo oko 20 dana jer stiže direktno iz Kine. Što se kvaliteta tiče, ono što sam probala (leptirići, zvezdice, srculenca, list ruže, pegla, oklagija, cvetići) radi.....
Evo i slike onoga što sam dobila za 42 eura:)
alat-1.jpg

Kineski alat je veoma povoljan. Meni su rođaci u Nemačkoj poručili sa ebay.de ono što sam im rekla ali se na isporuku čekalo oko 20 dana jer stiže direktno iz Kine. Što se kvaliteta tiče, ono što sam probala (leptirići, zvezdice, srculenca, list ruže, pegla, oklagija, cvetići) radi.....
Evo i slike onoga što sam dobila za 42 eura:)
alat-1.jpg

E ovu spravicu za pravljenje bisera ili onih kuglica za oko torte umalo da platim 1000 dinara, al mi dodje iz .... u glavu pa odustadoh. Da se razumemo sekači koje sam kupila su baš ovi za božikovinu ( zadnji red stednji sekači) a kineski i prodali mi za 480 dinara. Dok je ovaca biće i vune.

To za biserčiće mislim da je bilo 1,20 eura. Ne sećam se tačno jer sam ovo letos naručivala.
Činjenica je da je tamo ovo sve mnogo jeftinije, ali je isto tako činjenica da ako nemaš ko da ti donese - zabadava ti sve, jer ne šalju za Srbiju, a i da šalju troškovi slanja bi bili veći nego da ovde kupiš:(. Ja već planiram sledeću porudžbinu, ali oni dolaze tek na leto......... tako da ima još vremena.....
Za kvalitet se nisam mnogo brinula jer sam kupovala iz Mađarske Wiltonove stvari i na njima piše Made in China......... tako da mi je bitno da radi....i da sam ja zadovoljna:D

Back