Alatke iz kuhinje

Stigli plehovi. :)

30ayng2.jpg

E jedna informacija za one koje imaju Bosh Mum mikser (kao i ja).
Danas sam kupila još jednu original posudu za mućenje.E napopkon da se spasem.Za ovaj mikser nisam mogla da koristim neke druge posude, pa sam 100 puta presipala, te sad sam umutila za kore, pa za fil, pa prebaci...Sad mi je supeeer

E jedna informacija za one koje imaju Bosh Mum mikser (kao i ja).
Danas sam kupila još jednu original posudu za mućenje.E napopkon da se spasem.Za ovaj mikser nisam mogla da koristim neke druge posude, pa sam 100 puta presipala, te sad sam umutila za kore, pa za fil, pa prebaci...Sad mi je supeeer

Daj link da vidim mixer?
I gdje si nabavila, to ej vjerovatno namjenski, samo za tu vrstu mixera?

Hvala tenesa. Volela bih da čujem još nečije mišljenje, jer ja inače malo radim sa fondanom, pa i ako kupim alat koji nije odgovarajući, mogu da se slikam.

Zato, ako neko zna nešto o ovome, slobodno neka priča. :)

Princeza mi rekla da su kuglice dvodimenzionalne, ali pošto ja nikada nisam videla ni dvo ni trodimenzionalne, meni to ne znači mnogo. Ali kontam da se jedna strana svejedno lepi za tortu, pa nije važno što nisu kuglice. Ili je važno? :think:

imas kod mene na tortama pa pogledaj..ima i na ovoj svadbenoj.da sa jedne str su ravne a taj deo lepis za tortu.meni se svidjaju jer su male, ne volim velike kugle po obodu...

E bravo ZD za ovo pitanje, ja sam isto htjela da kupim taj kalup, bas mi se svidja, a to sa kuglicama me isto bunilo, jer kod svih kalupa se vidi samo linija na kalupu, tek kad ga rastvoris onda se vide kuglice onako skoro citava sfera. Kdo ovog je samo polusfera i to je bila moja dilema. A ovaj motiv sto ide sa kuglicama mi je bas super

ZD kod koga ces ti kupiti i koliko je para, ja sam negdje vidjela dosta jeftiniji nego kod ostalih a sad ne da pojma nemam kod koga je to bilo?!

E tenesa, ti si sila. Ja se Eurovilta nikada ne bih ni setila, a bila sam tamo na kursu. Da ne beše njih, ništa sa šlagom ne bih znala. Sram me bilo. Piše da je 1000 dinara, e sada samo da proverim ima li.

Hvala ti...

Ja mislim da sam vidjela na FB profilu Sve za torte ili pribor za dekoriasnej torti, to su moje Suboticanke pa cu ja vidjeti da to rijesim kod njih, jer mi je muka od postarina, a tebi je onda svejedno, a mislim da ni kod njih nije jeftinije od te cijene

Ovaj barok jeste najjeftiniji u Euroviltu. Da dolazim u iskušenje da kupim i onaj narandžasti, ali to će me dovesti na ivicu bankrota. :( Pogotovo jer sam naručila ona srculenca i zvezdice, pošto svaki put kada ih vidim na nečijoj torti, počnem da slinim.

Četkice o kojima mislim da je pisala fondantorte, ja sam ih imala od ranije kupljene kod kineza celo pakovanje raznih debljina, a pšto su se već malo očerupale, juče sam kupila nove, imaju i to pakovanje košta 300 dinara, a imaju i na komad 000 debljine i koštaju 50 din. Ove koje sam ja uzela su na komad pošto su mi trebale samo one skroz tanke, spakovane su u kutijicu i stvarno su dobre, uopšte se ne linjaju.

Back