ceckana
Početnik
- Poruka
- 42
Konačno sam pronašla onaj sajt sa alatom www.schneider-gmbh.com !!! Da li je neko nabavljao nešto od ovih stvari i gde?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E jedna informacija za one koje imaju Bosh Mum mikser (kao i ja).
Danas sam kupila još jednu original posudu za mućenje.E napopkon da se spasem.Za ovaj mikser nisam mogla da koristim neke druge posude, pa sam 100 puta presipala, te sad sam umutila za kore, pa za fil, pa prebaci...Sad mi je supeeer
Daj link da vidim mixer?
I gdje si nabavila, to ej vjerovatno namjenski, samo za tu vrstu mixera?
moracu i ja da potrazim da kupim jos jednu posudu

imas kod mene na tortama pa pogledaj..ima i na ovoj svadbenoj.da sa jedne str su ravne a taj deo lepis za tortu.meni se svidjaju jer su male, ne volim velike kugle po obodu...
E tenesa, ti si sila. Ja se Eurovilta nikada ne bih ni setila, a bila sam tamo na kursu. Da ne beše njih, ništa sa šlagom ne bih znala. Sram me bilo. Piše da je 1000 dinara, e sada samo da proverim ima li.
Hvala ti...
Pogotovo jer sam naručila ona srculenca i zvezdice, pošto svaki put kada ih vidim na nečijoj torti, počnem da slinim.Meni super izgledaju te kuglice...ako uspem stavicu sliku popodne...pozzzzzCure, ima li neko ovakav kalup
![]()
Interesuje me kako izgleda niz perli koji ispada iz njega? Ako neko zna, molila bih ga da to podeli sa mnom.
Meni super izgledaju te kuglice...ako uspem stavicu sliku popodne...pozzzzz
Meni je Lindt poslala ovu adresu, pa sam bila pre 15 dana, onako iz radoznalosti. Doduše, nešto sam i kupila.
http://www.allestorte.at/webshop