Ivanin svet slatkiša
Primećen član
- Poruka
- 705
To su ta slova. Eto tamo su još povoljnija. Kod nas je baš slab izbor tih stvarčica za torte, samo sekače za listiće, paprike i groždje viđam već mesecima. Ovde brojeva nije bilo, imaju samo slova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaća neka te u zdravlju služi. Ostala si dužna da nam kažeš dimenzije i naravno dge si našla tako jeftino.![]()
Al' sli brza. Hvala. Ja imam ukrasnu kutiju u kojoj držim te stvari ali su jedna preko druge i nije baš pregledno. Ovo mi se čini zgodno za ove sitne stvari.
Ja kao megaloman, imam isto ovo, ali 4x veće.I stoji na podu, i može da stane dva ipo miliona sekača, silikona, oklagija, boja, nastavaka za šlag, i ko zna čega sve ne.
Jeste ta sa dubokim fiokama, ali meni je trebalo nešto što će da stoji na zemlji, a ne na stolu. I vrlo sam zadovoljna funkcionalnošću.
Javiću ti se danas, sutra, u utorak sam u Zemunu, pa ću navratiti, jer sam čula da imaš nešto za mene.![]()
pih, sto ne pijete te kafe posle radnog vremena da i mi nepozvani mozemo da banemo![]()