Alatke iz kuhinje

Da, to je super fazon za sakrivanje tih stubica, odnosno separatora.
A meni se cini da sam negdje procitala da je Koka narucivala te sve stalke od plastike da joj majstor pravi, posebno mi je lijep onaj sto je dole cetvrtast a gore okrugao, pa onda na gornji dio stavi neki autic od plazme i sl., a dole obicna torta

Sve te okrugle i cetvrtaste pravimo i uskladjujemo sa tortom ( licno ja pravim te stalke ) :dash::hahaha:

Mene zanima da li su to nove ili korišćene stvari. A koliko razumem, ako je kao limundo, onda ima i jednih i drugih.
Pa ima i jednih i drugih, ali ti svugde piše da li su nove. Najbolje da uvek pošalje pitanje članu i da ga pitaš da li je novo i da li ima nekih oštećenja, da li je ispravno... Ima svakakvih, ali ako pitaš, dobićeš pravi odgovor jer te niko neće lagati na direktno postavljeno pitanje.

Zelim da podelim svoje iskustvo sa svima koji zele da poruce nesto preko ebay-a ili vec nekog drugog sajta. U vise navrata sam bila prevarena i uzet mi je novac (hvala bogu ne velike sume).
Prvi put sam porucila neke sitnice sa jednog naseg sajta, necu ga imenovati jer je vec uklonjen, prica je bila vrlo slicna ovoj koju sam procitala gore u vasim komentarima. porucite, uplatite 50%, pa kad stigne oni vam posalju i onda platite ostatak. Ja porucila, uplatila i naravno izvisila jer vise nikako nisam mogla da ih nadjem, posle sam tek dosla do informacije da su ugaseni bas zbog prevare.
Drugi put sam porucila bas sa ebay (koristila sam rodjakinu adresu i karticu, tad se jos nije koristio paypal) platila, a to sto sam porucila nikad nisam dobila, nisam dobila cak ni odgovor ni na jednu poruku koju sam poslala ebay i prodavcu, ocenala sam ga sa negativnom ocenom , ali sta vredi on je uzeo pare, a ja ostala bez robe koju sam porucila.
Ne zelim nikoga unapred da markiram kao prevaranta ali zelim da upozorim sve potencijalne zrtve da dobro provere od koga porucuju i kako placaju, da ne bi morali prvo da plate skolu koju sam ja platila.

da se malo pohvalim..
meni juce stigao onaj komplet sekaca..
i koliko se ja razumem bas su super...i jedva cekam da zamesim fondan da ih isproba..:D

attachment.php

i jedan deo od onog dodatnog..

attachment.php

Ne znam kako Vi , drage moje cure , ali ja uz rodjendanske torte dajem i svećice (osim ako mušterija ne traži nešto extra ) , pa evo male vredne informacije ako zatreba . UTC Company Novi Banovci imaju svećice pakovanje 152 komada ( raznih boja ) po ceni od 105,00 dinara . :!: Prvo nisam verovala , a posle se i ponovila ! Sad imam svećica , ihaj ! :klap:

Ne znam kako Vi , drage moje cure , ali ja uz rodjendanske torte dajem i svećice (osim ako mušterija ne traži nešto extra ) , pa evo male vredne informacije ako zatreba . UTC Company Novi Banovci imaju svećice pakovanje 152 komada ( raznih boja ) po ceni od 105,00 dinara . :!: Prvo nisam verovala , a posle se i ponovila ! Sad imam svećica , ihaj ! :klap:

Kato, daj sliku i broj telefona, ili imaju sajt? Narucis pa ti posalju postom?
Sve me to zanima jer ja ne dajem bas uvijek, ali sigurno svaka druga torta bude da od fondana u tonu torte isjecem broj rodjendana i svjecica unutra, to ide onako uz dekoraciju na torti tako da mi je ova informacija bas dobro dosla.

Nastavak za travu, koji da kupim, moze li neka slika???
Ja gledam u magic home tu ima svasta, te veliki, te mali, te UMETAK ŠPAGETI 8mm, te 10mm, te sa ovoliko ili onoliko rupa tog i tog precnika... otkud da znam koji je sad taj najcesce korisceni za travu!!!
Jer, ja moram nazvati svoje u NS samo da odu i kupe to tamo, a preko telefona kod njih rezervisem

Back