Ala si lepa!

schatje

Buduća legenda
Poruka
34.870
E, žene, je l' vam se sviđaju ljudi koji liče na vas?
Recimo, vidite neku žensku, ma ko da vam je sestra, i kažete: Al' je ova lepa! :lol:

Mogu i muški da odgovaraju, nisam znala 'de da turim temu :)

Recimo, vidite neku žensku, ma ko da vam je sestra, i kažete: Al' je ova lepa! :lol:

jedna moja cimerka je lichila na mene, tj svi su govorili kako lichimo jako
prvo nisam primecivala slichnost, ali kasnije kad pogledash onako ne bash da se zagledash skroz-jesmo slichne:eek:
i nije mi bila neshto extra lepa :)
msm simpa jeste, ali da kazem al je lepa nije, je l to znachi da sam samoj sebi ruzna:sad2:

mene ljudi stalno pitaju dal ima sestru,stalno ih na nekog podsecam,a ja nikad nisam srela nikoga za koga bih rekla vidi kako lici na mene
ali realno ,vise mi se svidjaju male latinoamerikanke od velikih veselih plavusa

pa pošto sam ružan i svestan sam da sam ružan, malo je ljudi koji liče na mene...ako se i pojavi fala bogu da neću kažem da je lep...

vidi li neko sličnost između ove tri osobe?
01.jpg

nevecampbell.jpg

violet2.jpg

Zatekla si me, mislim da ne, cini mi se da sam sposobna da cenim crte lica objektivno. Neke od najlepsih zena koje sam videla su bile mulatkinje i crnkinje tako da...ne moze se reci da lice na mene.
Medjutim, za pun utisak mi je neophodno ponasanje a nikada mi nije bila lepa zena koja se ponasa mnogo drugacije od mene. Volim elegantne zene i mislim da nikada nisam pomislila za ratobornu, nametljivu i svadljivu zenu da je lepa.

haha a ja ne volim te svilene ,volim amazonke ,ko ja :malav:
ne znam da l bas lice na mene ali ne mogu da shvatim onu nedodirljivu lepotu,mislim to mi nije nekako zivotno,to mi je da se okaci na zid sa mona lizom
a muskarce ne volim svedjane i taj nordijski tip a ni crnce,nego tako latino,mada ja bas i nisam latino
nervira me mm,on misli ako ima zelene oci da je visa rasa u odnosu na mene sto imam zute :roll: (iliti sto bi se reklo kod vas svilenih boje cilibara :bljak: )

Back