- Poruka
- 384.860
Da li postoji neko ko nije od strane ukucana dobio pitanje “Gde ideš ili Gde si pošao” u trenutku kada izlazi iz kuce ?
Da li vas to nervira ?
Da li vas to nervira ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nervira.Da li postoji neko ko nije od strane ukucana dobio pitanje “Gde ideš ili Gde si pošao” u trenutku kada izlazi iz kuce ?
Da li vas to nervira ?![]()
kod nas to nikada nije bio obicaj. kad ides negde kazes. ako ne kazes, nema sta ni da te pitaju.Da li postoji neko ko nije od strane ukucana dobio pitanje “Gde ideš ili Gde si pošao” u trenutku kada izlazi iz kuce ?
slažem se ali mozda je rekao a ukucani zaboravili pa pitajuMislim da je osnovna kultura da ukućanin sam to kaže.
To je već nešto drugo.slažem se ali mozda je rekao a ukucani zaboravili pa pitaju![]()
Ne mogu da nadjem klip sa nekom penzionerkom , hrvaticom , gde je reporter hoće da pita nešto .Da li postoji neko ko nije od strane ukucana dobio pitanje “Gde ideš ili Gde si pošao” u trenutku kada izlazi iz kuce ?
Nema potrebe da me iko pita jer ja uvek kazem unapred gde idem i sta sam namerila...Da li postoji neko ko nije od strane ukucana dobio pitanje “Gde ideš ili Gde si pošao” u trenutku kada izlazi iz kuce ?
A ako kazem odmahivace glavom samo doduse sad vec ne pitaju samo udjem izadjemMislim da je osnovna kultura da ukućanin sam to kaže.
A ako kazem odmahivace glavom samo doduse sad vec ne pitaju samo udjem izadjem
Zavisi koji ukucan je u pitanje.Da li postoji neko ko nije od strane ukucana dobio pitanje “Gde ideš ili Gde si pošao” u trenutku kada izlazi iz kuce ?
Ovisi kolka su djeca mene se pitalo u 40 kudaNe volim to ćutke izlaženje iz kuće, posebno kada se radi o deci. Naravno da ću ih pitati gde će.
Pa znaš, deca su uvek deca za roditelje..Ovisi kolka su djeca mene se pitalo u 40 kuda