DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
epa moguće...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E, žene, je l' vam se sviđaju ljudi koji liče na vas?
Recimo, vidite neku žensku, ma ko da vam je sestra, i kažete: Al' je ova lepa!![]()
Mogu i muški da odgovaraju, nisam znala 'de da turim temu![]()
... ne licim cak ni na roditelje... mozda malo na tatustvarno podseca,samo je eli mnogo lepa uzivo,sto se na slikama uopste ne vidi
Recimo, vidite neku žensku, ma ko da vam je sestra, i kažete: Al' je ova lepa!![]()
)
) kad sam neki dan išla sa momkom i pozdravio je neku curu koja veeoma liči na mene... ista visina, građa, kovrdžava crvena kosa... a ja ključam. 
jok, ja sam jedinstven slucaj... ne licim cak ni na roditelje... mozda malo na tatu

Jao jeste, sad si me podsetio zašto mi se sviđaju žene koje su moja sušta suprotnost.

Pa jes, naročito sam lepa kad se zapijemo k'o tad kad si me videla.stvarno podseca,samo je eli mnogo lepa uzivo,sto se na slikama uopste ne vidi

Сконтала сам да личим на Наду Колунџију и Славицу Ђукић Дејановић. Бљак! То сам сконтала кад ми се на једном скупу обрадовао матори Мићун, а онда, кад је пришао да се поздрави, застао.. и - с.к.е.њ.а.ла сам се тад, јако.. Мислила да сам јединствена.
Иначе, моја кума, која је добра са Даницом Максимовић, каже да јако личим на њу, и физички и ,,пси'ићки''.
То ми прија, јер се мени матора Даница јако допада.
Увек ми је било жао што не личим на Хелен, а са друге стране, то нам је било добро, јер је свака градила неки свој имиџ. (О, ја и имиџ!!!)

a na mene
![]()
..možda..nešto ovako..
Aha. Slika govori vise od reci (nas dve najbolje drugarice)