Ala si lepa!

Nisam još videla neku da liči na mene.:flert:

Kako bre?

jevtic4x6_2155.jpg

z:mrgreen:

haha, inače ne razmišljam o tome,ali sad sam se sjetila kako sam izljubomorisala (malo :P) kad sam neki dan išla sa momkom i pozdravio je neku curu koja veeoma liči na mene... ista visina, građa, kovrdžava crvena kosa... a ja ključam. :lol:

generalno, primjetim cure koje su mi slične,ali i ostale lijepe cure, kojih stvarno ima mnogo.

Ја не знам никог да личи на мене...
Чак, многи људи који су познавали и Ванду и мене (сепаратно) нису веровали да смо сестре кад су сазнали...z:D
Некоћ ми рекоше да личим на ону водитељку Ивану Зарић....али мени се она баш и не свиђа нешто....z:hm:

Сконтала сам да личим на Наду Колунџију и Славицу Ђукић Дејановић. Бљак! То сам сконтала кад ми се на једном скупу обрадовао матори Мићун, а онда, кад је пришао да се поздрави, застао.. и - с.к.е.њ.а.ла сам се тад, јако.. Мислила да сам јединствена. :)
Иначе, моја кума, која је добра са Даницом Максимовић, каже да јако личим на њу, и физички и ,,пси'ићки''.
То ми прија, јер се мени матора Даница јако допада.

Увек ми је било жао што не личим на Хелен, а са друге стране, то нам је било добро, јер је свака градила неки свој имиџ. (О, ја и имиџ!!!)

Сконтала сам да личим на Наду Колунџију и Славицу Ђукић Дејановић. Бљак! То сам сконтала кад ми се на једном скупу обрадовао матори Мићун, а онда, кад је пришао да се поздрави, застао.. и - с.к.е.њ.а.ла сам се тад, јако.. Мислила да сам јединствена. :)
Иначе, моја кума, која је добра са Даницом Максимовић, каже да јако личим на њу, и физички и ,,пси'ићки''.
То ми прија, јер се мени матора Даница јако допада.

Увек ми је било жао што не личим на Хелен, а са друге стране, то нам је било добро, јер је свака градила неки свој имиџ. (О, ја и имиџ!!!)

oooo, da! :)

...imala sam drugaricu u detinjstvu, toliko smo licile da su nas svi mesali i obracali nam se uglavnom pogresnim imenom:)
...na zalost nismo se videle punih 30 godina, ne znam ni gde zivi, volela bih da vidim licimo li i sada, mada smo obe bile
izricite da ne licimo ni malo:lol:

..moja deca su kao Hellen i Vanda, ne lice na prvi pogled i mnogi ne veruju u startu da su sestree, tek kad se dobro
zagleda vidi se slicnost...

..nekad sam milisla za sebe da sam lepa (mladost ludost) odavno nemam takvo misljenje o sebi...

E, žene, je l' vam se sviđaju ljudi koji liče na vas?
Recimo, vidite neku žensku, ma ko da vam je sestra, i kažete: Al' je ova lepa! :lol:

Mogu i muški da odgovaraju, nisam znala 'de da turim temu :)

Postoje 2 osobe na koje ličim, moja majka, koja ima jako lepe crte lica i lepša je od mene. I ona glumica, ne znam kako se zove a glumi Danicu u ''Lajanje na zvezde''. Ona mi nije baš lepa lepa, ali je ženstvena.
Mm kaže da mu ličim na onu pevačicu iz Magazina, Jelenu Rozgu i na Kajli Minog. Nemam nikakvo mišljenje o tome, simpatične su, ali nisam oduševljena. z:)

Back