Ala si lepa!

e, meni su lepi totalno suprotni muškarci, ali su mi lepe žene mog tipa

Sto se muskaraca tice ima puno razlike da li gledam coveka u oci ili samo na slici. Na slici mi pre pre zapadne za oko neki taman covek ostrih crta dok sam uzivo uvek robovala germanskom tipu, robusnim, teskim i visokim ljudima, cetvrtastog lica i gradje. Apsolutno suprotno od televizije i filma. Moze se reci da sama spadam u upadljive ljude tako da, u musko-zenskom smislu ima vise slicnosti izmedju mene i partnera, valjda instiktivno:). Ukoliko bismo imali dete mislim da bi imalo tri metra k'o od sale:lol:.

haha a ja ne volim te svilene ,volim amazonke ,ko ja :malav:
ne znam da l bas lice na mene ali ne mogu da shvatim onu nedodirljivu lepotu,mislim to mi nije nekako zivotno,to mi je da se okaci na zid sa mona lizom
a muskarce ne volim svedjane i taj nordijski tip a ni crnce,nego tako latino,mada ja bas i nisam latino
nervira me mm,on misli ako ima zelene oci da je visa rasa u odnosu na mene sto imam zute :roll: (iliti sto bi se reklo kod vas svilenih boje cilibara :bljak: )

Dejta jbte :hahaha:

Nemam taj trip. Ne mora da bude tip slican meni da bi mi bila lepa... Lepa je lepa, bez obzira koji fazon fura i koji je tip...

nije to pitanje, nego da li ti se sviđaju one koje su tvoj tip, a naravno da ti se sviđaju i neke koje nisu :)

..generalno mi se ne svidjaju zene :) ali kada je neka zena objektivno lepa to komentarishem.. :)
..i obichno naglasim u kom tipu zene ta predstavlja izuzetno lepu..
..od svilenih damica do ulicharki, od meleskinja do aristokratski lepih zena, od barbika do pankerki..
..verovatno je neka od njih i lichila na mene.. :)

primetim pre zene koje imaju boju kose, ociju i ten kao ja, tj lepse su mi plave, sa svetlim ocima, ne mora da lice na mene, ali taj neki trip grubo,
a svidjaju mi se muskarci koji izgledaju potpuno suprotno znaci tamna kosa i oci

primetim pre zene koje imaju boju kose, ociju i ten kao ja, tj lepse su mi plave, sa svetlim ocima, ne mora da lice na mene, ali taj neki trip grubo,
a svidjaju mi se muskarci koji izgledaju potpuno suprotno znaci tamna kosa i oci

mene zanima kako ti izgledaš...misim ne zato što sam čuo da si dobra riba, neam pojma el si dobra il nisi to mi i nije bitno, al me zanima...

Ja, da vam kazem iskreno, nemam neki kalup...meni moze da se svidi i crnka, plavusa, brineta, punija, niska, visoka, kratka ili duga kosa...jednostavno nesto mi se svidi na njoj i zakucam. A i nisam neki lepotan pa da po sebi gledam druge, mozda suprotno?
Lepi se poistovecuju verovatno sa lepima, tako i treba biti, fino je imati tu privilegiju :cool:

Ja, da vam kazem iskreno, nemam neki kalup...meni moze da se svidi i crnka, plavusa, brineta, punija, niska, visoka, kratka ili duga kosa...jednostavno nesto mi se svidi na njoj i zakucam. A i nisam neki lepotan pa da po sebi gledam druge, mozda suprotno?
Lepi se poistovecuju verovatno sa lepima, tako i treba biti, fino je imati tu privilegiju :cool:
:worth:

..a medjurodne kombinacije..?
..zashto je toliko chest dugotrajan spoj opozita objektivne lepote u m-z kombinacijama..?

Poslednja izmena:

Back