HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
al pacino je mnogo dobar ali de niro je neprevazidjen...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citao sam ja to davno, kupovo sam svaki broj Total Filma (bio sjajan casopis, ne znam dal izlazi vise)... I Pleyboy ima milion dobrih intervjua sa glumcima, cini mi se da je bio i Pacinov...
Skupljao sam ranije, sad vise to ne izlazi (bar nisam video na trafici)... Ma imam ja milion genijalnih intervjua (od Marlona, Nikolsona, Walkena, Skorseza itd.) al nemam skener pa ne mogu da kacim.....Znam za tebe da si informisan i da skupljas ovakve stvari
Valjda ce nekome to biti novina.... okacila sam zbog toga, a i zato sto do sad niko nije kacio intervjue, pa nek bude neceg novog sto je sadrzajno![]()
Skupljao sam ranije, sad vise to ne izlazi (bar nisam video na trafici)... Ma imam ja milion genijalnih intervjua (od Marlona, Nikolsona, Walkena, Skorseza itd.) al nemam skener pa ne mogu da kacim.....
Nije intervju, ne prica on nista, al je mnogo dobar clanak... Iz CKM-a, neki od prvih brojeva, jos iz 2003...Ja mislim da ne izlazi vise... :-(
Poslaces mi onaj sa De Nirom. Da imas skener trazila bih ti sve, ali posto nemas necu da te mucim
A iz kog je casopisa taj sa De Nirom? Ili je to clanak a ne intervju?
Nije intervju, ne prica on nista, al je mnogo dobar clanak... Iz CKM-a, neki od prvih brojeva, jos iz 2003...
bez uvrede,ali sam uvijek (ako misliš na domaći total film)mislila da je taj časopis go.wno.Citao sam ja to davno, kupovo sam svaki broj Total Filma (bio sjajan casopis, ne znam dal izlazi vise)... I Pleyboy ima milion dobrih intervjua sa glumcima, cini mi se da je bio i Pacinov...
bez uvrede,ali sam uvijek (ako misliš na domaći total film)mislila da je taj časopis go.wno.
meni su presmiješni.Imalo je dobrih stvari da se nadju...
Ovaj intervju sa Alom sto sam okacila je cool, a super je i onaj kad Spike Lee i Scorsese intervjuisu jedan drugog....
Ja nisam bas kupovala svaki broj, ali imalo je da se nadje nesto ok...
meni su presmiješni.
npr. daju departedu 4 a spajdermanu 5...?!
a tek komentari![]()
I ja sam mislio da je krs casopis, pre svega zbog preteranog forsiranja blokbastera (skoro svaka naslovna im je bila vezana za blokbaster), al moglo se naci veoma dobrih stvari, pocev od intervjua pa do odlicnih rubrika (Flashback, Najbolji pevaci na filmu, najbolji sportski filmovi, 50 najvecih epskih filmova, Spilberg specijal, najsurovije scene smrti na filmu, najveci zlikovci, itd. ne mogu sad da se setim svega)...bez uvrede,ali sam uvijek (ako misliš na domaći total film)mislila da je taj časopis go.wno.
nemoj tako grubo da se salisodlican neprevazidjen glumac.svaki njegov film je prica za sebe
slazem se sa tobom.I ja sam mislio da je krs casopis, pre svega zbog preteranog forsiranja blokbastera (skoro svaka naslovna im je bila vezana za blokbaster), al moglo se naci veoma dobrih stvari, pocev od intervjua pa do odlicnih rubrika (Flashback, Najbolji pevaci na filmu, najbolji sportski filmovi, 50 najvecih epskih filmova, Spilberg specijal, najsurovije scene smrti na filmu, najveci zlikovci, itd. ne mogu sad da se setim svega)...
A te recenzije im nikad nisu ni valjale, jer kao sto rekoh, preterano i nezasluzeno su hvalili blokbastere....
Aha... Njegovo ime je Modesty![]()
![]()
.
Super je Bobi.
![]()