Al Pacino

ko je reko da je on los...ja se nisam sprdo dobar je on al bez zajebancije...gledo sam ga neko vece u ono filmu spijunska igra stvarno je dobar..Mada neko vreme ga nisam voleo to uglavnom posle troje jer sam ahileja zamisljo malo drugacije kad sam procitao knjigu...

Pa vi mozete da se spradate koliko god hocete, ali i Brad Pitt je dobar glumac. Na stranu sta je izvikan zbog nekih sporednih stvari, ali on je jako dobar u svom poslu. Ostali samo mogu da mu pozavide u kakvim filmovima je glumio. Sticem dojam da bira samo dobre i kvalitetne projekte...

Skroz se slazem. Mislim da mu lepota sada odmaze i stvara predrasude kod publike u istoj meri u kojoj mu je na pocetku karijere pomogla da bude zapazen.
Po mom misljenju, on je dobar glumac i ima iza sebe pristojan broj fino odradjenih uloga i dobrih filmova.

Ali ovo nema nikakve veze sa srotim Pacinom :) Prvo De Niro, sad Pitt, Alu se definitivno ne da da bude sam :) Ako, lepo je to u zivotu, hoce ga drustvo :)

Ajde da postujem nesto sto ima veze sa Alom - par njegovih slicica iz mladjih dana

Al-Pacino_181041-1.jpg
24-2.jpg

pacino-cigarro-1.jpg
Pacino2-1.jpg

Ja naprotiv mislim da je precenjen upravo zbog lepote. Po mom misljenju (ne kazem da nije pogresno) on nije dobar glumac.
Nevezano za Pita, nesto sam se setila, kad sam cula da je Ocean's 13 u planu nisam imala nameru da ga gledam, ali sam odlucila kad sam cula...Pogodite sta? :D

Pa da igra Al :)
A sta mislis sto sam ja isla u bioskop da gledam taj film? :)
Omatorio nam Al.... Salu na stranu.... U Ocean's su ga nesto namestili da bude sav bez veze, valjda zbog uloge, nesto mi je bio sav ko vostana figura.
Ali zato na ovom promo videu za novi film sa De Nirom izgleda prirodnije i ok za svoje godine.

Nisam tad pogledala, nesto me net zeza vec duze vreme. Posto imam kablovski, kad god nestane kablovska nemam net. :)
Pogledacu sada. Nego cula sam da glumi i 50 Cent? Blah...Sta je on u zivotu uradio pa je zasluzio da bude rame uz rame sa najboljim glumcima u istoriji? :mad:

E da...Link ne valja, tj. obrisali su klip zbog copyright-a. :(

I da...Svidja mi se cetvrta slicica. ;)

Ma on je prvoklasan glumac!
Za razliku od mnogih drugih, on istim
izgledom, a naizgled prostom transformacijom lichnosti,
ozhivljava raznovrsne uloge.
Volim njegov film, Djavolji advokat i rado ga gledam
kad god se prikazuje na Tv.

Back