Shile42068
Obećava
- Poruka
- 54
Da, u pravu si. Malo skida Pacina. Malopre sam zaboravio da ga navedem tamo! Jedan od najboljih mladih glumaca!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja vise volim Pacina, ali konkretno u filmu "Vrelina" vise mi se dopao De Niro... Kako god okrenes ovu dvojicu ne mozes porediti. Svako je genijalan na svoj nacin.
Mislim da je izvesna jednolicnost Alovih uloga, o kojoj si pricao, posledica toga sto slabo prihvata izazove, slabo rizikuje. Imam utisak da celog zivota zeli da kroz svoje uloge predstavi sebe licno kao facu, frajeraZato slabo igra negativce, a i kad igra to budu "negativci baje" koje publika ne mrzi bas.
Pogledajte De Nira u filmovima: Plen, Upoznaj roditelje (u oba dela je "samo on"), Budjenja, Bilo jednom u Americi, Andjeosko srce, Rt straha... U svakom ovde navedenom filmu je on "glavni." E, ista je stvar i sa Pacinom. Ja mislim da se on uopste ne plasi izazova, nego isto kao i De Niro prihvati ono za sta on misli da je dobar, pa kako bude. Obicno bude savrseno.
P.S. Gore namerno nisam stavio film Vrelina, jer je tu De Niro probao da bude najbolji... i ostalo je na probanju![]()
Bravoooo! Bolji odgovor od ovoga ne moze se napisati. Svaka cast za ovo!![]()
Interesantno da duh objektivnosti i nepristrasnosti uz parolu "svako je genije na svoj nacin" zagovara osoba koja je prethodno napisala ovako zajedljiv komentar - "P.S. Gore namerno nisam stavio film Vrelina, jer je tu De Niro probao da bude najbolji... i ostalo je na probanju"
Ista osoba koja je pocela da kopa po postovima gde Pacino nije dovoljno nahvaljen i napisala nekoliko uzastopnih odgovora na njih, pretvorivsi ovu temu u nastavak vec postojece koja se zove "De Niro vs Pacino"....
Veoma interesantno............
Po meni Al Pacino spada u glumcine...u rangu sa De Nirom, ali ih ne mogu porediti, tj ne mogu reci, ko je od njih bolji, jer su raziciti, imaju razlicitu notu. Ono sta ja zamjeram svim dobrim glumcima, je to kada prestanu biti doslijedni, pa krenu glumiti po raznim sranjima...A druga stvar koja mi se ne dobada, kada isti postaju tipski glumci. Odrade fenomenalno neki zanr, pa svaka naredna uloga lici na predhodnu. Volim transformacije, jer dobar glumac tako jos vise dodje do izrazaja...
Sve u svemu, Pacino je glumcina!
Ja samo da kazem da je moj post odgovor na temu, a ne vasu polemiku...Cisto da se zna, da se neko ne bi zaletio![]()
Da pogodim: Bred Pit?![]()
Da pogodim: Bred Pit?![]()