Al Pacino

^ Ma mora da omatori kad ima 68 godina. Nego on se bas spucava- zateze lice, farba se..
Licno mislim da se vise upropastio time. Izgleda skroz neprirodno.
Bolje da je lepo ostario prirodnim putem ko covek... bar ja tako mislim :)

Ona knjiga koju citam o njemu je fenomenalna. :)

evo jednog dela, tj. kolege govore o njemu kad mu je 21.10.2005 Americka kinoteka odala pocast.
Rik Nikita (Pacinov kreativni agent) :" Pacinov sarm prevazilazi ne samo generacijske, nego i etnicke i socijalne granice. Alova publika su zaista svi koji idu u bioskop".

Dzon Gudman (Pacinov partner iz "More ljubavi") : " Hvala ti sto se danas ponosimo sto nas zovu glumcima. Hvala ti sto si se uvek trudio da sve sa kojima si radio oslobodis nelagodnosti, jer znao to ili ne, mi smo zapanjeni, uzbudjeni, i nasmrt uplaseni zbog proste cinjenice da se nalazimo u tvom prisustvu."

Dzon Vojt je ispricao kako je jednom dok su setali Pacino i on upitao:" Ale jesam li ja dobar glumac". PAcinu je trebalo vremena da odgovori a kad onda je prosto rekao:" Dzon. ja mislim da si ti sjajan glumac" . "Znacilo mi je to" kaze Vojt.

Robert De Niro : " Ale, tokom godina, uzimali smo jedan drugom uloge. Ljudi su pokusavali da nas uporede, da nas zavade i da nas udalje privatno. Da budem iskren, ja tu nikada nisam video slicnosti. Ocigledno je da sam ja mnogo visi, nekako tip vise za glavne uloge. Stvarno, vrlo je moguce da se najbolji glumac nase generacije" A onda je dodao sa osmehom: "Uz jedan moguci izuzetak, mene, da budemo iskreni" . :)

Meril Strip: "Tvoja gluma izmice ogranicenjima, duso. Nema nikog strasnijeg. Nikoga ko bi goreo toplije ili hladio hladnije od tebe. Kad podjes u potragu za junakom, ne znas za stajanje."

Mnogo mi se svidja ono sto je Gudmen izjavio.
Evo jedne divne slike Ala sa Meril http://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/kinopoiskru-Al-Pacino-408272.jpg

Secam se jednog intervjua u kojem je novinarka izmedju ostalog pitala De Nira da li zna razliku izmedju ljubavi i sexa :lol:
I on joj odgovorio nesto ovako: "Uh, tesko pitanje, ne mogu sad da odgovorim treba da razmislim malo. Ej, pa ti si intervjuisala i Pacina... Sta je on rekao?" :D

Izgleda da njih dvojica imaju neke interne pošalice :D

ma ne volim al pacina mnogo...
ne znam kako da to objasnim
meni je de niro petnaest puta bolji od njega,ali mislim da je svima muka da ih uporedjuju vise...a pogotovu njima dvojici

medjutim-meni nije :mrgreen:

office.jpg

koji ljepotan

^ Pa dobro, ok izgleda za svoje godine na ovoj slici.
Mada mislim da je malo presadio kosu. To ne zakljucujem na osnovu ove fotografije, vec niza skorasnjih.
Nesto je gadno petljao oko kose sigurno. Sta tacno - ne znam.

Meni on generalno spada u lepe ljude, nikako nije ruzan. Na primer, bas mi se svidja kako je izgledao u Serpiku, tamo je skroz po mom ukusu. On ima tipicnu italijansku lepotu, to moze nekome da se svidja, a drugima pak ne. Naravno, svo vreme pricam o vremenu kad je bio mlad, sad je dekule :)
Ali ono sto njemu kao muskarcu daje plus nije sam izgled, nego neki šarm. Bar meni deluje kao neko ko bi umeo zenu da opcini pricom, da je zabavan i da ima samopuzdanje.
Na stranu sam izgled, pogled i glas su mu hipnotisuci :)

^ Pa dobro, ok izgleda za svoje godine na ovoj slici.
Mada mislim da je malo presadio kosu. To ne zakljucujem na osnovu ove fotografije, vec niza skorasnjih.
Nesto je gadno petljao oko kose sigurno. Sta tacno - ne znam.

Meni on generalno spada u lepe ljude, nikako nije ruzan. Na primer, bas mi se svidja kako je izgledao u Serpiku, tamo je skroz po mom ukusu. On ima tipicnu italijansku lepotu, to moze nekome da se svidja, a drugima pak ne. Naravno, svo vreme pricam o vremenu kad je bio mlad, sad je dekule :)
Ali ono sto njemu kao muskarcu daje plus nije sam izgled, nego neki šarm. Bar meni deluje kao neko ko bi umeo zenu da opcini pricom, da je zabavan i da ima samopuzdanje.
Na stranu sam izgled, pogled i glas su mu hipnotisuci :)
slazem se s tobom :) :) :) ( no homo :D )
ali mana je metar i cjevap :D

slazem se s tobom :) :) :) ( no homo :D )
ali mana je metar i cjevap :D

Pa dobro, ja ga gledam kao glumca, kao pojavu na ekranu, ne kao osobu koju bih mogla da upoznam, pa sad da razmisljam o njegovoj visini ;)
A nesto i ne verujem da je zenama koje su imale priliku da ga upoznaju smetala njegova visina :D Sve se bojim da su mu nalazile manu.... :)
Pa ni De Niro bas nije kosarkas, pa je bio skoro sve sa nekim "avionkama" :D
Za svako pravilo postoji izuzetak ;)

Back