AKTUELNA TEMA za danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja verujem da ce najvise za tri posta opet neko da pise o prvom pitanju iako smo od njega postavili kasnije jos tri...tako da ne verujem u cudo da na jednoj temi moze da se postavlja vise pitanja...cim tema predje 2 strane vise je niko ne cita...tj.cita samo prvi ili zadnji post :!:

ovaj put se slazem sa natasom.sta vi mislite o poslednjim dogadjajima recimo u formuli ili kako vam se svideo film sivi kamion....

nemojte me reci da kad sa nekim pijete kafu sve vreme pricate o tome kako je bilo na ispitu pa jos i zovete komsije a ako svrati postar vi zakljucate vrata i prebacite ga kod majke na posao???

zunam:
ovaj put se slazem sa natasom.sta vi mislite o poslednjim dogadjajima recimo u formuli ili kako vam se svideo film sivi kamion....

nemojte me reci da kad sa nekim pijete kafu sve vreme pricate o tome kako je bilo na ispitu pa jos i zovete komsije a ako svrati postar vi zakljucate vrata i prebacite ga kod majke na posao???

Hvala bogu da se bar u nechemu slozismo ... taman sam mislila da ces da mi i iz ove konstatacije izvuces neku psiholosku podlogu

NatasaNatasa:
zunam:

Hvala bogu da se bar u nechemu slozismo ... taman sam mislila da ces da mi i iz ove konstatacije izvuces neku psiholosku podlogu

pa da bi se covek sa nekim slozio mora da razmeni stavove a kroz to i misljenja

kako bi se mi slozili kad bih ja non stop govorio-tako je nato-bravo nato---jel vidis kako je prosao onaj sto je morao da cita devojkin telefon i da sazna da ga vara.-zato sto joj je povladjivao i nije imao svoje ja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back