HeBePoBaTaH_
Poznat
- Poruka
- 7.004
NatasaNatasa:Iskustvo je potpuno individualno ..... eto, moja sestra se pre neki dan smuvala sa svojim drugom ... sa kojim se druzila prethodnih 7 godina .... hehe .... sta ti je zivot :wink:
Nije život očaj. Wrong!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NatasaNatasa:Iskustvo je potpuno individualno ..... eto, moja sestra se pre neki dan smuvala sa svojim drugom ... sa kojim se druzila prethodnih 7 godina .... hehe .... sta ti je zivot :wink:
Steffan:Ne, ali verujem da ce ova tema da se prebaci na Svastaru..

zunam:ovaj put se slazem sa natasom.sta vi mislite o poslednjim dogadjajima recimo u formuli ili kako vam se svideo film sivi kamion....
nemojte me reci da kad sa nekim pijete kafu sve vreme pricate o tome kako je bilo na ispitu pa jos i zovete komsije a ako svrati postar vi zakljucate vrata i prebacite ga kod majke na posao???
NatasaNatasa:Steffan:Ne, ali verujem da ce ova tema da se prebaci na Svastaru..
Dobro je Steffi da bar u nesto verujes .... :wink:
 ja verujem i u ljubav.. hahahahaha bljak..
 ja verujem i u ljubav.. hahahahaha bljak..NatasaNatasa:zunam:ovaj put se slazem sa natasom.sta vi mislite o poslednjim dogadjajima recimo u formuli ili kako vam se svideo film sivi kamion....
nemojte me reci da kad sa nekim pijete kafu sve vreme pricate o tome kako je bilo na ispitu pa jos i zovete komsije a ako svrati postar vi zakljucate vrata i prebacite ga kod majke na posao???
Hvala bogu da se bar u nechemu slozismo ... taman sam mislila da ces da mi i iz ove konstatacije izvuces neku psiholosku podlogu
 i tvrdis da sam narcis
  i tvrdis da sam narcis   a nisam ... ja sam bas fina
  a nisam ... ja sam bas fina  

ops:
ops: