Активно антиполитичарство

Па зар тако о некрунисаној додуше глави ???
Срам те било !!!

Знаш ли ти колико је само Крунски Савет,
па све они силни пријатељи из иностранства,
па Крунисане главе из целога света са којима је наш велеуважени Престолонаследник у врло блиским рођачким везама,
па масони,
па ротаријанци,
па ....

Шта мислиш колико тек ту има ВЕРНИХ и радних људи ???
Какви 200, све што их нема 200 000 ...

zasto da me bude sram? citaj ti malo bolje sto napisah ajde polako...

ne kazem da je Prestolonaslednik los, mislim da je okey, samo on jedini tesko da moze napraviti boljitak u nasoj lepoj zemlji. kao jedinka nemoguce

Jedino resenje je da se presece... ehm, ehm... usranom motkom, i da se uspostavi DIKTATURA PROLETARIJATA! Bas tako ko sto rekoh, DIKTATURA, bato!

Не мере ти то ...

Добро, Диктатуру већ имамо,
али нема Пролетаријата ...

Сви подобијали отказе....

Хебежга,
колатерална штета транзиције
и демократЦких процеса
ЕУРОНАТОинтеграција
и осталих захабанција
којима нам пуне очи, уши и душу
ови што никако не би да се мењају ...

Da li smo mi narod koji zivi u Srbiji ili ne? Ako jesmo, kako to zivimo? Da li smo srecni? Postoji nacin da krenemo na bolje, tako sto cemo srusiti svaku stranku u Srbiji i da ni jednoj ne dozvolimo da dodje na vlast. KAKO?

Svi znamo da ne verujemo nikome, zato je potrebno da se kao narod slozimo i zatrazimo VANREDNE IZBORE (za novog lidera) na koje cemo SVI IZACI ali da se ne glasa ni za jednu jedinu stranku vec DA SE PREKRIZI CEO LIST SA SLOVOM X. STA TO ZNACI?

To znaci da je potrebno da svako izadje na izbore i posalje strankama MALI UDARAC pisanjem slova X preko celog lista, cime cemo dokazati da smo deo Srbije i Srpskog naroda koji je nekada bio velik, i da se sa nama NE MOZE vise igrati i da to vise ne dozvoljavamo. Samim tim sto NI JEDNA STRANKA nece sakupiti dovoljan broj glasaca, nece imati ni legitimitet ni kredibilitet. STA TO ZNACI?[/SIZE]

To znaci da sto vise sakupimo tih listova sa slovom X, TO JE NASA STRANKA i strucni DOBRONAMERNI LJUDI ISPLIVAVAJU (naucnici, doktori, popovi) koji uz pomoc naroda biraju LIDERA drzave a politicke stranke TONU.

Svako bi bio anoniman i ne bi bilo problema i nereda, STOGA pricajte sa sto vise ljudi i sirite ovu pricu za vanredne izbore. NE ZAOKRUZUJTE, NE OSTAVLJAJTE PRAZAN PAPIR (tako se glas moze lako dodati), vec NAPISITE SLOVO X PREKO CELE STRANICE ZA GLASANJE.

Mi nigde nismo zavedeni a deo smo naroda. Politicke stranke su nam istrosile energiju da bi sebe doveli na vlast.
[/SIZE
]

ovo sa velikim x ne pije vodu smatraće se kao poništen listić tako da ...
zato nam je i ovako kad ni na forumu ne mozemo da se slozimo.mnogo ste negativni.
onima kojima je lose nece glasati, vecini naroda je u Srbiji lose, vi nemate inicijativu ni za sta, niste pozitivni, zato vnam je tako kako je, nesloznost VELIKA

NIJE TACNO, Dovoljno je da VECINA NE GLASA!!!!! KOMPLEKSASI STE TESKI
ovo sa neizlaskom takođe ne pije vodu sada po zakonu je dovoljno da 1/4 ukupnog biračkog tela izađe na izbore i on se smatra uspelim

na ovo ćeš sestro slatka tek da se načekaš , ovde narod neće ragovati dok ga ne budu polivali benzinom i palili šibicu

da, tacno tako. u EU dizu proteste kada im proizvodi poskupe 1 posto:) a sta radimo mi? kako kaze jedan stranac, sedimo i cutimo

snejks, kad se veliko X stavi na ceo papir znaci da se taj glas nije ni za jednu stranku i nece se ponistiti i CITAJ PLS!! kazem da svi izadju na izbore i da stave X preko celog lista!! BAS SVI..da se bar u necemu slozimo.kada vide koliki je broj ljudi izasao a broj koji je glasao za stranke najmanji, onda ce potuniti svaka stranka

da, tacno tako. u EU dizu proteste kada im proizvodi poskupe 1 posto:) a sta radimo mi? kako kaze jedan stranac, sedimo i cutimo

snejks, kad se veliko X stavi na ceo papir znaci da se taj glas nije ni za jednu stranku i nece se ponistiti i CITAJ PLS!! kazem da svi izadju na izbore i da stave X preko celog lista!! BAS SVI..da se bar u necemu slozimo.kada vide koliki je broj ljudi izasao a broj koji je glasao za stranke najmanji, onda ce potuniti svaka stranka
na tvoju nesreću članovi tih stranaka neće staviti x na papir a njih je oko milion sada

ima i onih koji su u strankama a rade za njih da bi imali vecu platu ali nece glasati za njih:)
a i nije moja nesreca, mozda je tvoja jer ti zivis u Srbiji a ja vec dugo ne:)
Ništa se ti ne brini , počeo sam i ja da razgledam oglase za posao po inostranstvu , i planiram da se selim u normalnije krajeve ove planete pošto je ovaj kraj rezervisan za idiote, nepismene , zatucane i maloumnike koji ostaju ovde da bi ih mafijaški političari guzili do besvesti , ispirali im mozgove sa političkim stavovima i pravili fašiste od obićnog neukog sveta.

Ja sam rekao jos odavno...treba da ustanemo svi i da povatamo sve politicare iz svih strana ALI SVIH u zadnjih 20 godina i da strpamo u Padinsku skelu.E tek onda izbori bez svih tih stranaka ,a i onda bi tim novima bilo frka da toliko kradu kad vide da su ovi zavrsili na robiji.Ovako svi znaju da mogu da kradu i rade sta hoce do mile volje ,niko im ne sme nista.

Da li smo mi narod koji zivi u Srbiji ili ne? Ako jesmo, kako to zivimo? Da li smo srecni? Postoji nacin da krenemo na bolje, tako sto cemo srusiti svaku stranku u Srbiji i da ni jednoj ne dozvolimo da dodje na vlast. KAKO?

Svi znamo da ne verujemo nikome, zato je potrebno da se kao narod slozimo i zatrazimo VANREDNE IZBORE (za novog lidera) na koje cemo SVI IZACI ali da se ne glasa ni za jednu jedinu stranku vec DA SE PREKRIZI CEO LIST SA SLOVOM X. STA TO ZNACI?

To znaci da je potrebno da svako izadje na izbore i posalje strankama MALI UDARAC pisanjem slova X preko celog lista, cime cemo dokazati da smo deo Srbije i Srpskog naroda koji je nekada bio velik, i da se sa nama NE MOZE vise igrati i da to vise ne dozvoljavamo. Samim tim sto NI JEDNA STRANKA nece sakupiti dovoljan broj glasaca, nece imati ni legitimitet ni kredibilitet. STA TO ZNACI?[/SIZE]

To znaci da sto vise sakupimo tih listova sa slovom X, TO JE NASA STRANKA i strucni DOBRONAMERNI LJUDI ISPLIVAVAJU (naucnici, doktori, popovi) koji uz pomoc naroda biraju LIDERA drzave a politicke stranke TONU.

Svako bi bio anoniman i ne bi bilo problema i nereda, STOGA pricajte sa sto vise ljudi i sirite ovu pricu za vanredne izbore. NE ZAOKRUZUJTE, NE OSTAVLJAJTE PRAZAN PAPIR (tako se glas moze lako dodati), vec NAPISITE SLOVO X PREKO CELE STRANICE ZA GLASANJE.

Mi nigde nismo zavedeni a deo smo naroda. Politicke stranke su nam istrosile energiju da bi sebe doveli na vlast.
[/SIZE
]

Slazem se ako izbacis popove. Prvo POPOVI pa TOPOVI pa LOPOVI. U ostalom kako mozes da spojis Popove i Naucnike? Zatim "eksperti" ne mogu da organizuju stvari i da u isto vreme rade u svojoj struci. Zadatak "politicara" jer da im to omoguci.
Nema nista od bojkota izbora. Ja ti savetujem da pogledas okolo i nadjes organizaciju ili partiju koja do sada nije bila na vlasti, nije korumpirana , ima dobar program i pridruzi joj se.
Evo nekloko novih organizacija koje obecavaju: Antipoliticarska partija Srbije, Srpska eko Partija, Parija forumskih Bespolicara i ima ih jos nekoliko. Tu je Branko Dragas i njegova partija mislim da se zove Za Promene ili tako nesto.

Slazem se ako izbacis popove. Prvo POPOVI pa TOPOVI pa LOPOVI. U ostalom kako mozes da spojis Popove i Naucnike? Zatim "eksperti" ne mogu da organizuju stvari i da u isto vreme rade u svojoj struci. Zadatak "politicara" jer da im to omoguci.
Nema nista od bojkota izbora. Ja ti savetujem da pogledas okolo i nadjes organizaciju ili partiju koja do sada nije bila na vlasti, nije korumpirana , ima dobar program i pridruzi joj se.
Evo nekloko novih organizacija koje obecavaju: Antipoliticarska partija Srbije, Srpska eko Partija, Parija forumskih Bespolicara i ima ih jos nekoliko. Tu je Branko Dragas i njegova partija mislim da se zove Za Promene ili tako nesto.

onda kad bi mogla takva neka partija da bude lider a ne politicar..razumes me....

Ja sam rekao jos odavno...treba da ustanemo svi i da povatamo sve politicare iz svih strana ALI SVIH u zadnjih 20 godina i da strpamo u Padinsku skelu.E tek onda izbori bez svih tih stranaka ,a i onda bi tim novima bilo frka da toliko kradu kad vide da su ovi zavrsili na robiji.Ovako svi znaju da mogu da kradu i rade sta hoce do mile volje ,niko im ne sme nista.

pa ja od toga NE ODUSTAJEM, kad budu bili izbori da se svi slozimo i ne glasamo ni za koga vec da prekrizimo papir. to ce biti tek pocetak i mali talas koji bi narod poslao u znaku da se vise ne moze raditi sa njim sta ko zeli...to bi dobro doslo jer moja IDEJA ZAMENJUJE strajkove, nerede i strah da se sazna ko je sta uradio. SVE BI BILO ANONIMNO. MA IMA NAS MALO U SRBIJI, MISLIM DA BI SVE MOGLO BITI TAKO, samo da organizuje neko vanredne izbore.nema nas 80 milion vec i manje od 7.

Odavno je proslo vreme mitingovanja i setnji,i vise nema gradjana-biraca koji se loze na razne arene prepune ovaca,dovezenih i razvezenih polovnim busevima(uz lanc paket).Cemu sluze te,tzv.konvencije?Cista perionica bre!Da se napravi crni fond,kojim ce se pokupovati zejtin i brasno(citaj jeftini glasovi u unutrasnjosti).Kao kad Djilas,neposredno posle Bgd Pride proceni stetu na preko milion ojra,a svi rezimski mediji u glas,ko papige,prenesu istu informaciju,koja udje u glavu prosecnog srbina kao postulat istine a posle se to lepo propere raznim cesmama,mosticima,kucicama po Lebanu,Beloj Palanci,medvedji...
A daleko od toga da ne postoji politicka elita.Duduse,nisu bas elitni ali su jedini zadnjih 20 godina.I drze zatvoreni krug,niko nov ne moze da udje u cemu im svesrdno pomazu tajkuni koji i upravljaju ovom zemljom i svim parlamentarnim strankama.A sve ostalo je zabava za mase,igramo se izbora i demokratije,a svuda su monopoli.Doduse,malo je bolje nego kod Slobice,kad smo se igrali rata..

Back