Ako studentska lista dodje na vlast hoce li poslati vojsku da oslobodi Kosmet od NATO okupacije i terora ili ce nastaviti veleizdajnicku politiku SNSa

link ili nije se desilo

Koliko vidim studenti za sad izbegavaju da se izjasne u vezi Kosmeta . Verovatno zato sto ne planiraju da rade u vezi istog ista drugacije od SNS-a na zalost. Voleo bih da ne budem u pravu.

Ja te pitam direktno: ako te studenti pozovu kao velikog patriotu da odbranis Kosovo,

hoces li se odazvati?

Poslednja izmena:
Studenti treba da sruše Vučića, ne možeš im tovariti na leđa milion zadataka. A kad ga sruše, onda u demokratskim uslovima, ti lepo kandiduješ svoju patriotsko oslobodilačku listu sa ciljem dobijanja podrške da oslobodiš Kosovo, pa pobedi.

pa ne ide to tako drugar

Studenti kad sruse Vucica automatski preuzimaju iste sekunde vlast od njega i moraju da se odrede o svim bitnim drustveno politickim pitanjima i da odrede za svako od tih pitanja u kojem cemo mi kao drzava i narod - pravcu ici.

Ovo je jako bitna stvar jer se tice naseg okupiranog naroda tamo i nase okupirane od strane NATO pakta - teritorije ?

Ja te pitam direktno: ako te studenti pozovu kao velikog patiotu da odbranis Kosovo,

hoces li se odazvati?

Naravno. Uvek sam se odazivao do sad kad god je drzava zvala tj vlast, odazvacu se i ako studenti proglase mobilizaciju .Cast bi mi bila.

Al ja nisam funkcioner studentske liste pa ne znam sta ce biti u vezi toga zato i postavljam to pitanje ovde.

Hoces da kazes da ce Studentska lista voditi identicnu veleizdajnicku politiku kao i SNS?

Da li je to zaista tako ?

Ako jeste onda necu moci da im dam glas . Iz principa ne glasam za veleizdajnike!
A ko ne vodi "veleizdajnicku" politiku u Srbiji?
Ko se potrudio da ako vec ima velezidajnike na vlasti ne organizuje svoje mnogobrojno clanstvo, provali u magacine oruzja koji su osatli jos iza pocivse JNA, upadne na Kosovo i oslobodi ga jednom zauvek? Ko je to uradio? Ko je bilo sta uradio sem sto je s.r.a.o po forumima ili na nekim protestima jadnika? I ko je ostao da se 1999 bori na Kosovu do kraja? Ko je puskom zaustavio Albance i NATO da ne zaposednu pokrajinu?

pa ne ide to tako drugar

Studenti kad sruse Vucica automatski preuzimaju iste sekunde vlast od njega i moraju da se odrede o svim bitnim drustveno politickim pitanjima i da odrede za svako od tih pitanja u kojem cemo mi kao drzava i narod - pravcu ici.

Ovo je jako bitna stvar jer se tice naseg okupiranog naroda tamo i nase okupirane od strane NATO pakta - teritorije ?
Ne moraju. Samo jedan predizborni cilj da imaju - rušenje Vučića - dovoljno je da dobiju ogromnu podršku.

Postavljam ovo pitanje

Voleo bih da nam vedete studentske liste objasne kakvu ce politiku Studentska lista voditi u vezi Kosmeta ako dodje na vlast?

Sta planirate da radite u vezi Kosmeta i okupiranog srpskog naroda tamo koji zivi pod terorom NATO pakta?

Na Kosovu i Metohiji vec 25 godina traje totalitarni zlikovacki teror NATO pakta i njihovih siptarskih narkoteroristickih hordi - nad preostalim srpskim zivljem tamo....

Sta planira Studentska lista da uradi povodom toga?

Za mene jako bitno pitanje

@Dе Sisti @Frederick_ @ssmpmd @mario80 @DarkMoon @Duskwood @Alter_Ego_ podijum je vas

Objasnite nam kakvu ce Studentska lista voditi politiku u vezi Kosova i Metohije?

Hoce li ostati sve isto kao i do sada pod DSom pa SNSom ili cete ukinuti briselski sporazum, sve potpisano proglasiti nistavnim i poslati vojsku da oslobodi nasu okupiranu zemlju i narod kad se za to ukaze prilika?

Hvala na odgovoru.

Autorska tema

Koliko sam upoznat plan je sledeći

- Kad pobedi studentsko - profesorska lista neki profesor mora da bude i ministar vojni
- Plan je da to bude Prof, Miloš "Pogini šta fali" Ković
- On prvog dana ministrovanja objavljuje rat Kosovu i Albaniji
- Ministar inostranih dela Prof. Čeda Antić upućuje oštru notu NATO da se ne mešaju
- Mobilišu se svi ćaciji, botovi i opozicione patriote koje glasaju za Nestora i šalju se na Kosovo
- Ako pobedimo super, vratili smo Kosovo
- Ako izgubimo, hebiga, nešto se moralo i žrtvovati, vredelo je probati
- Smenjuju se dva pomenuta ministra
- Potpisuje se primirje
- Odaje se počast izginulim ćaci botovima a posebno opozicionim patriotama koje glasaju za Nestora
- Raspisuju se novi izbori da se proveri mišljenje naroda, demokratski

Naravno. Uvek sam se odazivao do sad kad god je drzava zvala tj vlast, odazvacu se i ako studenti proglase mobilizaciju .Cast bi mi bila.

Al ja nisam funkcioner studentske liste pa ne znam sta ce biti u vezi toga zato i postavljam to pitanje ovde.

Krio bi se ti po kukuruzima i vinogradima ne bi mogao ni Interpol da te nadje

Ne moraju. Samo jedan predizborni cilj da imaju - rušenje Vučića - dovoljno je da dobiju ogromnu podršku.

Druže kad tražiš vlast moraš imati plan za dan posle

Ne može biti plan samo da srušio Vučića i to je to posle ne mora ništa više da radim

Koliko sam upoznat plan je sledeći

- Kad pobedi studentsko - profesorska lista neki profesor mora da bude i ministar vojni
- Plan je da to bude Prof, Miloš "Pogini šta fali" Ković
- On prvog dana ministrovanja objavljuje rat Kosovu i Albaniji
- Ministar inostranih dela Prof. Čeda Antić upućuje oštru notu NATO da se ne mešaju
- Mobilišu se svi ćaciji, botovi i opozicione patriote koje glasaju za Nestora i šalju se na Kosovo
- Ako pobedimo super, vratili smo Kosovo
- Ako izgubimo, hebiga, nešto se moralo i žrtvovati, vredelo je probati
- Smenjuju se dva pomenuta ministra
- Potpisuje se primirje
- Odaje se počast izginulim ćaci botovima a posebno opozicionim patriotama koje glasaju za Nestora
- Raspisuju se novi izbori da se proveri mišljenje naroda, demokratski

Ja sam ozbiljan a ti se zezaš

Druže kad tražiš vlast moraš imati plan za dan posle

Ne može biti plan samo da srušio Vučića i to je to posle ne mora ništa više da radim
Ne da ne mora da se ima plan za sve, nego možeš i da slažeš šta ti je plan, pa da se kandiduješ. Kao naprednjaci npr.

Ja sam ozbiljan a ti se zezaš

Izvini molim te, ja sam vrlo ozbiljan a posebno poštujem opozicione patriote koje glasaju za Nestora.

Da krenemo redom, šta imaš konkretno protiv mog predloga da
- ministar vojni bude Prof. Miloš Ković
- ministar inostranih poslova bude Prof. Čeda Antić

Evo da čujem primedbe, da možda nisu nestručni, nekompetentni, ili možda nisu dovoljno patriote

Kad rešimo pitanje ministara idemo dalje

Postavljam ovo pitanje

Voleo bih da nam vedete studentske liste objasne kakvu ce politiku Studentska lista voditi u vezi Kosmeta ako dodje na vlast?

Sta planirate da radite u vezi Kosmeta i okupiranog srpskog naroda tamo koji zivi pod terorom NATO pakta?

Na Kosovu i Metohiji vec 25 godina traje totalitarni zlikovacki teror NATO pakta i njihovih siptarskih narkoteroristickih hordi - nad preostalim srpskim zivljem tamo....

Sta planira Studentska lista da uradi povodom toga?

Za mene jako bitno pitanje

@Dе Sisti @Frederick_ @ssmpmd @mario80 @DarkMoon @Duskwood @Alter_Ego_ podijum je vas

Objasnite nam kakvu ce Studentska lista voditi politiku u vezi Kosova i Metohije?

Hoce li ostati sve isto kao i do sada pod DSom pa SNSom ili cete ukinuti briselski sporazum, sve potpisano proglasiti nistavnim i poslati vojsku da oslobodi nasu okupiranu zemlju i narod kad se za to ukaze prilika?

Hvala na odgovoru.

Autorska tema
Prvo radikali i naprednjaci idu u zatvor pa kompletna zaplena imovine pa onda isti oni reciklirani radikali idu da oslobode kosovo koje su prodali.

Izvini molim te, ja sam vrlo ozbiljan a posebno poštujem opozicione patriote koje glasaju za Nestora.

Da krenemo redom, šta imaš konkretno protiv mog predloga da
- ministar vojni bude Prof. Miloš Ković
- ministar inostranih poslova bude Prof. Čeda Antić

Evo da čujem primedbe, da možda nisu nestručni, nekompetentni, ili možda nisu dovoljno patriote

Kad rešimo pitanje ministara idemo dalje

Ok su kadrovski izbor al me od toga više interesuje koji je plan studenata za Kosmet

Imaš li ti odgovor na ovo pitanje?

Znaci da rezimiramo, Srbijom vlada najveca bagra i banda koja reketira, ubija, lomi glave, zelenasi, diluje, krade, preti svima, ukljucujuci i zenama i deci; ali Tihiju je glavno pitanje za izbore, pazi sad- zasto se Radojicicu ne povecaju jos veca reketaska i mafijaska ovlascenja na Kosovu.

Pa super.

Mene samo zanima sta to znaci veleizdajnicka politika?

1. Faktički ova vlast je zaustavila trend priznavanja Kosova.

2. Jedini imamo onu stvar da ne uvedemo sankcije Rusiji od svih evropskih država osim naravno Belorusije i jos par.

3. Drastično jačanje Vojske Srbije koja je bukvalno od zastarele maltene uništene vojske došla do nivoa gde ćemo moći gadjati na 300 km što sa saudijskim dronovima što sa Pulsevima. Gde je 2012 bukvalno 10 NATO aviona komotno moglo da uništi pola Srbije a gde danas imamo samo u prvom rafalu preko 400 najsavremenijih PVO raketa. Plus rezervni kompleti. Plus radari koji vide do Beca skoro. Plus ogroman broj manjih dronova plus neviđen tehnoloski napredak Vojske Srbije u celoj svojoj istoriji nije se desilo da imamo ( i da ćemo imati) ovoliko najsavremenije tehnike.

4. Svako malo spominjanje od pripadnika vlasti o NATO agresiji bez ustručavanja i pardona.

5. Negiranje izmišljenog genocida u "Srebrenici" i potenciranje etnickkog čišćenja Srba sto u Oluji sto na Kosovu itd.

Mogao bih jos 10 argumenata nabrojati da je totalno sumanuto ove proglasavati za nekakve izdajnike. To sto je vlast činila neke ustupke u pregovorima sa Kosovom radi geostrateske kupovine vremena i kao znak dobre volje za normalizacijom odnosa je glupo proglasavati za nekakvu veleizdaju. Za Vučića se moze svašta nešto reći ali da je nekakav veleizdajnik je više nego smešno i protivno svakoj zdravoj logici.

I kad ćemo saznati plan studentske liste za Kosmet?
Čim se ispune studentski zahtevi.

1000002365.webp

Back