mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.246
Ma bulazni naprednjačka gnjida trguje sitno, vaćari 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postavljam ovo pitanje
Voleo bih da nam vedete studentske liste objasne kakvu ce politiku Studentska lista voditi u vezi Kosmeta ako dodje na vlast?
Sta planirate da radite u vezi Kosmeta i okupiranog srpskog naroda tamo koji zivi pod terorom NATO pakta?
Na Kosovu i Metohiji vec 25 godina traje totalitarni zlikovacki teror NATO pakta i njihovih siptarskih narkoteroristickih hordi - nad preostalim srpskim zivljem tamo....
Sta planira Studentska lista da uradi povodom toga?
Za mene jako bitno pitanje
@Dе Sisti @Frederick_ @ssmpmd @mario80 @DarkMoon @Duskwood @Alter_Ego_ podijum je vas
Objasnite nam kakvu ce Studentska lista voditi politiku u vezi Kosova i Metohije?
Hoce li ostati sve isto kao i do sada pod DSom pa SNSom ili cete ukinuti briselski sporazum, sve potpisano proglasiti nistavnim i poslati vojsku da oslobodi nasu okupiranu zemlju i narod kad se za to ukaze prilika?
Hvala na odgovoru.
Autorska tema
Ja bih voleo da si ti u pravu ali realnost je drugačija. Kakve veze ima Rusija sa Kosovom? Mislim da li si ti realan care šta pišeš? Oni nikada ne bi upotrebili nuklearno oružje ni u ratu koji vode na svojoj granici, kakvo crno Kosovo. Rusija bi upotrebila nuklearno oružje jedino kada bi baš životno bila ugrožena jer to znači nuklearni holokaust na celom svetu. Pišeš bivšem specijalcu pripadniku protiv-teroristickog voda 52.bataljona koji je ratovao na Kosovu i Metohiji. Tvoje i moje želje su jedno a realnost je drugo. Prošao sam pogotovo Metohiju uzduž i popreko. Tamo nema NIŠTA. Osim nešto naših svetinja i pola miliona zaostalih Albanaca koji još žive u nekakvom plemenskom tripu. Kako mi to da kontrolišemo mislim na Metohiju? Teške zabiti, nikakva industrija, nikakav potencijal, ama ništa osim vukojebina. Pa care nas 50.000 smo bili u Metohiji '99 pa je teško kontrolisano zbog užasno teškog terena i loše infrastrukture. Kako ti misliš da mi držimo Metohiju pod kontrolom? Nemamo care kapacitete mi za to. Misliš li stvarno da bi nove generacije ginule u vukojebinama Metohije? Ovi što celu mladost provode na telefonu? Ja kažem šta je realno. Kada se još situacija promeni da vratimo pola Kosova i Metohije jer bi to mogli zadržati i kontrolisati. Teško dole prema Albaniji. Nisu to više 1912-1918, 1941-1945 ili' 99 pa da imaš ljudskih kapaciteta za ratovanje. Ali gornji deo je realnost. Ne bi bilo srećnijeg čoveka od mene da opet odem posetim Košare gde sam ratovao i ostalo da to bude Srbija ali ne treba gajiti iluzije. E sad ko zna. Mozda nekim čudom pobedimo belu kugu i mozda za 30 ili 50 godina budemo imali kapaciteta. Trenutno nemamo niti ćemo imati barem narednih 20 godina.O čemu ti bulazniš ?
Kakvo vraćanje severa Kosova pominješ, kada je celo Kosovo teritorija Srbije ?
Tapija 1244 Kosova je u džepu Srbije i tapiju čuva Rusija koja ima Veto u UN i ima nuklearno oružije, i to je sada gotovo pošto se odnos snaga u svetu promenio
Jel ti to kažeš da Rusija nema nuklearno oružije ?Ja bih voleo da si ti u pravu ali realnost je drugačija. Kakve veze ima Rusija sa Kosovom? Mislim da li si ti realan care šta pišeš? Oni nikada ne bi upotrebili nuklearno oružje ni u ratu koji vode na svojoj granici, kakvo crno Kosovo. Rusija bi upotrebila nuklearno oružje jedino kada bi baš životno bila ugrožena jer to znači nuklearni holokaust na celom svetu. Pišeš bivšem specijalcu pripadniku protiv-teroristickog voda 52.bataljona koji je ratovao na Kosovu i Metohiji. Tvoje i moje želje su jedno a realnost je drugo. Prošao sam pogotovo Metohiju uzduž i popreko. Tamo nema NIŠTA. Osim nešto naših svetinja i pola miliona zaostalih Albanaca koji još žive u nekakvom plemenskom tripu. Kako mi to da kontrolišemo mislim na Metohiju? Teške zabiti, nikakva industrija, nikakav potencijal, ama ništa osim vukojebina. Pa care nas 50.000 smo bili u Metohiji '99 pa je teško kontrolisano zbog užasno teškog terena i loše infrastrukture. Kako ti misliš da mi držimo Metohiju pod kontrolom? Nemamo care kapacitete mi za to. Misliš li stvarno da bi nove generacije ginule u vukojebinama Metohije? Ovi što celu mladost provode na telefonu? Ja kažem šta je realno. Kada se još situacija promeni da vratimo pola Kosova i Metohije jer bi to mogli zadržati i kontrolisati. Teško dole prema Albaniji. Nisu to više 1912-1918, 1941-1945 ili' 99 pa da imaš ljudskih kapaciteta za ratovanje. Ali gornji deo je realnost. Ne bi bilo srećnijeg čoveka od mene da opet odem posetim Košare gde sam ratovao i ostalo da to bude Srbija ali ne treba gajiti iluzije. E sad ko zna. Mozda nekim čudom pobedimo belu kugu i mozda za 30 ili 50 godina budemo imali kapaciteta. Trenutno nemamo niti ćemo imati barem narednih 20 godina.
Jel ti to kažeš da Rusija nema nuklearno oružije ?
Veruj mi da ima evo ga na slici
Pogledajte prilog 1740713
I naravno da bi Rusija ga upotrebila u odbranu Srbije, Republike Srpske, Kaljingrada, Kube i Pridnestrovlja jer su to teritorije koje su odvojene i brane se iz daljine. To piše u 4. tački doktrine upotrebe nuklearnog oružija Rusije da za ovih 5 oblasti ili država koje sam ti nabrojao odmah upotrebljavaju nuklearno oružije ako ih neko napadne.
Očigledno je da si ti izdajnik i daješ pola Kosova, ali ok takve ćemo uskoro da hapsimo
Ček, šta ti tek tako misliš da se može zauzeti Kosovo celo bez reakcije NATO pakta
procesuiranje aktuelne srpske ELITEm koja se nalazi oko budzeta...to je najbitnijeOdgovori na pitanje . Hvala.
Interesuje me i treba mi odgovor na osnovu toga odlucicu kome cu da dam glas na izborima. A i mnogi drugi.
Da li se planira kontiunitet sa veleizdajnickom politikom SNSa u vezi Kosmeta ili totalni diskontinuitet?
Не обазири се на њега, он понавља нон стоп исте глупости.Ja bih voleo da si ti u pravu ali realnost je drugačija. Kakve veze ima Rusija sa Kosovom? Mislim da li si ti realan care šta pišeš? Oni nikada ne bi upotrebili nuklearno oružje ni u ratu koji vode na svojoj granici, kakvo crno Kosovo. Rusija bi upotrebila nuklearno oružje jedino kada bi baš životno bila ugrožena jer to znači nuklearni holokaust na celom svetu. Pišeš bivšem specijalcu pripadniku protiv-teroristickog voda 52.bataljona koji je ratovao na Kosovu i Metohiji. Tvoje i moje želje su jedno a realnost je drugo. Prošao sam pogotovo Metohiju uzduž i popreko. Tamo nema NIŠTA. Osim nešto naših svetinja i pola miliona zaostalih Albanaca koji još žive u nekakvom plemenskom tripu. Kako mi to da kontrolišemo mislim na Metohiju? Teške zabiti, nikakva industrija, nikakav potencijal, ama ništa osim vukojebina. Pa care nas 50.000 smo bili u Metohiji '99 pa je teško kontrolisano zbog užasno teškog terena i loše infrastrukture. Kako ti misliš da mi držimo Metohiju pod kontrolom? Nemamo care kapacitete mi za to. Misliš li stvarno da bi nove generacije ginule u vukojebinama Metohije? Ovi što celu mladost provode na telefonu? Ja kažem šta je realno. Kada se još situacija promeni da vratimo pola Kosova i Metohije jer bi to mogli zadržati i kontrolisati. Teško dole prema Albaniji. Nisu to više 1912-1918, 1941-1945 ili' 99 pa da imaš ljudskih kapaciteta za ratovanje. Ali gornji deo je realnost. Ne bi bilo srećnijeg čoveka od mene da opet odem posetim Košare gde sam ratovao i ostalo da to bude Srbija ali ne treba gajiti iluzije. E sad ko zna. Mozda nekim čudom pobedimo belu kugu i mozda za 30 ili 50 godina budemo imali kapaciteta. Trenutno nemamo niti ćemo imati barem narednih 20 godina.
Ti ćeš da hapsis mene koji sam ratovao i ranjen na Kosovu. Daj bre i ja sam blesav što ti odgovaram. Mislim da ti niti shvataš šta je trenutna realnost niti šta ja pišem. A i lupetaš kao Maksim po diviziji. Koliko godina ti imaš leba ti? 23? 25? Rusija bi izazvala WW3 zbog Republike Srpske? Sinak nije za tebe ozbiljna konverzacija. Nadji neke vršnjake pa lupetaj sa njima. Mislim vidim da nisi loš deckic ali si jednostavno nezreo za ovakve konverzacije. Divno je što si patriota ali shvatićeš jednog dana kada malo sazris.
Са чим се дрогираш?Ovo ti je naslovna strana novina i citira Jerusalem post, i vidiš šta piše ?
Pogledajte prilog 1740805
Izraelci kažu da je Vučić sprečio 3 svetski rat na barikadi u Zubinom Potoku ?
Misliš da Izrael nema tačnu informaciju da bi Rusija upotrebila nuklearno oružije da bi odbranili Srbe na barikadi u Zubinom Potoku ?
Vučić će biti uhapšen zbog ovoga posle smene jer je pomerio Srbe sa barikade u Zubinom Potoku koja je bila neprobojna jer bi bila branjena nuklearnim oružijem. Vučić je kriv za 3 ubijena Srbina i 200 uhapšenih Srba posle toga što ih je pomerio sa barikade u Zubinom Potoku i mora da mu se sudi zbog toga.
To što ti daješ teritoriju Srbije je isto krivično delo