Da li studentska lista može srušiti Vučića sa vlasti?

Fakulteti u kragujevcu pocinju sa radom?
Sta si se ti uhvatio za te novosadske zahteve, pa nije njih beogradski rektor formulisao a on je glavni :kafa:

Kragujevac je nebitan, Beograd je leglo zla i tu mora sve da se sasece u korenu...
Svi studentski zahtevi su manje više isti. Ovaj je crvene boje i nekako me asocira na radikale i sve zločine koje su počinili od 90tih do dan danas.

Donosi, korupcija ti je isto sto i kapitalisticko jurenje za profitom, nesto sto pokrece stvari nasuprot vasoj komunjarskoj maksimi "sve mora da stane".
to je sustina, vi hvalite korupciju, a studenti kazu da ona ubija
vas nije briga za mrtve ispod nadstresnice, i ja mislim da ste ih namerno zrtvovali, gazicete po lesevima, jer nemate savesti ni morala, junastvom nazivati lomljenje vilice devojci sa bejzbol palicom, i na kraju prodati veru za veceru, klanjajuci se muratu - sve je to deo specijalnog rata protiv srbije i srba

Сузана Васиљевић?
Сузана Васиљевић, саветница за медије председника Србије Александра Вучића, доживљава екстазу и напад среће приликом објављивања да је усвојен Нацрт резолуције о Сребреници у којој пише "геноцид над босанским муслиманима у јулу 1995. године".
https://www.instagram.com/milan_miki_arsenov/reel/DGtrXr5CURH/
Овако одушевљени израз лица нису имали ни сами муслимани.
И да, ову отворену сепаратисткињу која мрзи Србе до коштане сржи плаћају грађани Србије...

kakvi su ovo ludaci na pinku i ovim televizijama bože me sačuvaj kad god odem kod keve ja se razoćaram što gleda ali vidim sad jovana nešto ne miriše trampa od kako joj je proterao vučića..ali takvi su ti presvučeni radikali obojeni u sve boje mogu sa svima čas ovako čas onako i kako se boriti protiv toga..teško će se srbija oslobofiti ovog zla sve su okupirali i uuzeli propaganda agresivna i primitivna....srbijom vlada zaista veliko zlo

ljudi neko stvarno mora da dođe i da promeni ovaj bolestan sistem i da razmontira udbu...srbija je jedina zemlja zaostala i zaglibljena u blatu gde je sprega kriminala i vlasti i gde jedni isti ljudi drže sve poluge kad je bio 5 oktobar sećam se da su ovi iz bivše vlasti potrčali da pruže usluge i da budj tasteri novoj vlasti iako su ih do 5-og oktobra nazivali izdajnicima sećam se da je milorad vučelić stari udbaš crnogorski mešu prvima se stavio na raspolaganje s ećam se da je palma takođe preko noći prešao i puno njih da bi sačuvali i legalizolai svoe krađe i kriminal i zločinačke delatnosti nije se desio taj 6 oktobar..mi moramo to da prođemo kao što su sve zemlje prošle da ..i sada je to očigledno svi oni koji su bili tasteri dosa sada su kod vučić da bi legalizovali svoje krađe i d aim se ne bi spitivala imovina i poreklo novca...

Ići će na ponavljanje izbora kao u BG pod izgovorom studenti su trčali do Brisela i Strazbura a ne do Moskve. I onda Vučić na novim izborima razvali.
Pa pazi ako u slučaju da Vučić i Dačić ne mogu da formiraju većinu opozicija ne obrazuje veliku koalicionu vladu onda su stvarno luzeri. Ti jedino Nestor može biti ubačen element među opozicijom.

Back