Antihejter
Iskusan
- Poruka
- 6.861
Zar ni boks pljuga?ja sam sebicna![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ni boks pljuga?ja sam sebicna![]()
jos si i pusac?!Zar ni boks pljuga?![]()
Ovog posta sam se plašiojos si i pusac?!
nista,kad ostavis zenu i cigare javi se pa cu da razmislimOvog posta sam se plašioa znao sam da ćeš to reći još dok sam kucao "pljuge"
Reko' saće me sa'rani![]()
Ajde ovako: zajedničko je da obojicu mrze.Pa onda se plase i lepote
Ne pušim. Cigarete su u zatvoru pare. Čisto informativno ako nekad...ne daj bože...se loše udaš pa da znašnista,kad ostavis zenu i cigare javi se pa cu da razmislim![]()
a zenu i dalje imas jel?Ne pušim. Cigarete su u zatvoru pare. Čisto informativno ako nekad...ne daj bože...se loše udaš pa da znaš![]()
Isto ni ja.U to ne ulazim druga tema,ne postujem nikog ko ne zasluzi bio lep ruzan bogat poznat sta god
Da.a zenu i dalje imas jel?
3koliko si robijao?
![]()
ne udajem se
Za sta si pao ako nije tajna ? Mada mi 3 zvuci kao vutra
Nisam ali to je tačno, za vutru se dobijalo 3.Za sta si pao ako nije tajna ? Mada mi 3 zvuci kao vutra![]()
Nisam ali to je tačno, za vutru se dobijalo 3.
sta mi sa tobom ovde da radimo? cccNisam ali to je tačno, za vutru se dobijalo 3.
U kojoj mi državi živimo, prvo dok u celom svetu ljudima vutra legalna, ovde ti odvale kao da si ubio nekoga.
Sa druge strane, ovde posle "vojnog roka" možeš da središ papire. Ja sam to uradio, imam napismeno: neosuđivan.
Ne slažem se.Da li se slažete sa ovom tvrdnjom?
Zašto je to tako?