Antihejter
Iskusan
- Poruka
- 6.345
Zar ni boks pljuga?ja sam sebicna
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ni boks pljuga?ja sam sebicna
jos si i pusac?!Zar ni boks pljuga?
Ovog posta sam se plašio a znao sam da ćeš to reći još dok sam kucao "pljuge"jos si i pusac?!
nista,kad ostavis zenu i cigare javi se pa cu da razmislimOvog posta sam se plašio a znao sam da ćeš to reći još dok sam kucao "pljuge"
Reko' saće me sa'rani
Ajde ovako: zajedničko je da obojicu mrze.Pa onda se plase i lepote
Ne pušim. Cigarete su u zatvoru pare. Čisto informativno ako nekad...ne daj bože...se loše udaš pa da znašnista,kad ostavis zenu i cigare javi se pa cu da razmislim
a zenu i dalje imas jel?Ne pušim. Cigarete su u zatvoru pare. Čisto informativno ako nekad...ne daj bože...se loše udaš pa da znaš
Isto ni ja.U to ne ulazim druga tema,ne postujem nikog ko ne zasluzi bio lep ruzan bogat poznat sta god
Da.a zenu i dalje imas jel?
3koliko si robijao?
ne udajem se
Za sta si pao ako nije tajna ? Mada mi 3 zvuci kao vutra
Nisam ali to je tačno, za vutru se dobijalo 3.Za sta si pao ako nije tajna ? Mada mi 3 zvuci kao vutra
Nisam ali to je tačno, za vutru se dobijalo 3.
sta mi sa tobom ovde da radimo? cccNisam ali to je tačno, za vutru se dobijalo 3.
U kojoj mi državi živimo, prvo dok u celom svetu ljudima vutra legalna, ovde ti odvale kao da si ubio nekoga.
Sa druge strane, ovde posle "vojnog roka" možeš da središ papire. Ja sam to uradio, imam napismeno: neosuđivan.
Ne slažem se.Da li se slažete sa ovom tvrdnjom?
Zašto je to tako?