Ako pobjedi Tramp

Kao i svaki namazani političar obećava svašta.

Obećao je američkom narodu da će ameriku ponovo napraviti velikom pa nije. :lol:

Kažu fanovi da nije to mogao za jedan mandat, trebaju mu dva, kad ne bude mogao za dva, trebaće mu 3 mandata pa onda 4 i tako redom.

Tramp ima problem sa egoizmom.

Previše je razmažen, derle iz bogate porodice koji u životu ništa nije radio, čak je i sa nasleđenim bogatstvom je uspeo da bankrotira. Prosto nesposoban čovek.

Jedino bogatstvo koje je on uspeo da "stvori" je preko kockarnica. Možeš misliti. Kockar. Pored toga je bio aktivan učesnik i promoter u koje kakvim ponzi biznis modelima, piramidalnim šemama i sl.

Mada je on planiran za predsenika bio već 40 godina ranije, odnosno politički put mu je bio trasiran, sa obzirom da je njegova fmilija uticajna, čovek isključivo zbog svog ega kao takav ne odogvara američkoj administraciji i lobistima i globalistima.

Dali su mu jednu šansu, obećanu, izašao njegov ego na površinu, drugu šansu koliko vidim neće da mu daju.

Više im odgovara senilni i dementni Bajden, koji ne zna ni đe je ni šta radi, vode ga neki nepoznati ljudi, potpisuje šta mu daju, daje izjave, ni u WC ne može sam da ode dok ga ne povedu savetnici. Njihov idealan model prešednika.
Naravno da je može povratiti ali da je napravi velikom kao 60tih 70tih ... nema šanse!

Stvar je u tome da neće pobediti!

Pa mislim ako im zavrne oružje ? Zelenski prosi za još više i više oružja

Pa to jeste biznis.

Svi relevantni akteri su deo istog posla.

Da zaduže Ukrajnu što više. A shodno tome rat mora da potraje što duže.

Niko me sad ne odgovara da se rat završi tek tako, posebno ne korporacijama koje će posle sve što je vredno u Ukrajnu dobiti na tacni.

Njima ne bi odgovarala da Putin stane sa invazijom. To bi isto bio veliki problem. Velike su pare u igri da jedna budala zakaže.

Jedna od tih budala može biti Putin, ali on neće zakazati, on je istrenirani KGB agent da sluša i izvršava naređenja.

Bajeden je dementan, on može samo da umre na WC šolji, ali ne može da zakaže.

Ali Tramp jeste problem. On zbog svog ega ima namerno da kontrira. Malo da bude neposlušan. Prestane da daje oružje Ukrajni i kako onda da zaduže Ukrajnu?

Naravno da je može povratiti ali da je napravi velikom kao 60tih 70tih ... nema šanse!

Stvar je u tome da neće pobediti!

Pa u neku ruku on jeste radio u interesima Amerike, ali je automatski ušao u sukob sa Globalistima.

Počeo je da poništava ugovore i sporazume, da isključuje Ameriku iz raznih međunarodnih organizacije, gde je ustvari Amerika sve to finansirala.

Mrzi Kinu. Pre 40 godina je mrzeo Japan i Saudijsku Arabiju na isti način kako sad priča o Kini koju ne izbacuje iz usta, milsim da je milion puta spomenuo Kinu u negativnom kontekstu, tako je pričao o Japanu i Saudijskoj arabiji. Svi su se oni obogatili na račun Amerike.

Tramp je navodno hteo i da prekine finansiranje Ujedinjenih Nacija, gde Amerika od svih zemalja najviše finansira.

Ima pravo Tramp, što Amerika sve to da finansira? Nek finansira neko drugi.. to je njegov stav.

Neće to globalisti da mu dozvole. Previše je neke stvari radio u interesu Amerike.

A majstor je da popali mase, sa onim njegovim nebuloznim pričama o Meksičkom zidu i kako će Meksiko da finansira taj zid. Čovek je iz rijaliti šoua, ima iskutvo za mase. Plus sva ona ostala njegova nebulozna lupetanja. Klovn. Svi oni amerikanci koje mi zovemo glupi amerikanci, svi su se popalili na Trampa. Tramp je našao zajednički jezik sa njima.

Sa njegovih kampanja, događalo se da Tamp počne da priča o malo ozbiljnijim stvarima, finansije, međunarodna politika, vidiš one ljudi se smorili, gledaju u telefone. Budale razne, njegovi fanovi, ne znaju ništa ko guzice nit ga razumeju šta Tramp priča. Tramp, videvši da ljudi u publici zevaju, kec u rukavu, naglo "Mi ćemo da napravimo zid prema Meksiku", masa skače, bude se kao zobi, Tramp "Ko će da finansira taj zid?" Masa odgovara "Meksiko!" :mrgreen:

Pa u neku ruku on jeste radio u interesima Amerike, ali je automatski ušao u sukob sa Globalistima.

Počeo je da poništava ugovore i sporazume, da isključuje Ameriku iz raznih međunarodnih organizacije, gde je ustvari Amerika sve to finansirala.

Mrzi Kinu. Pre 40 godina je mrzeo Japan i Saudijsku Arabiju na isti način kako sad priča o Kini koju ne izbacuje iz usta, milsim da je milion puta spomenuo Kinu u negativnom kontekstu, tako je pričao o Japanu i Saudijskoj arabiji. Svi su se oni obogatili na račun Amerike.

Tramp je navodno hteo i da prekine finansiranje Ujedinjenih Nacija, gde Amerika od svih zemalja najviše finansira.

Ima pravo Tramp, što Amerika sve to da finansira? Nek finansira neko drugi.. to je njegov stav.

Neće to globalisti da mu dozvole. Previše je neke stvari radio u interesu Amerike.

A majstor je da popali mase, sa onim njegovim nebuloznim pričama o Meksičkom zidu i kako će Meksiko da finansira taj zid. Čovek je iz rijaliti šoua, ima iskutvo za mase. Plus sva ona ostala njegova nebulozna lupetanja. Klovn. Svi oni amerikanci koje mi zovemo glupi amerikanci, svi su se popalili na Trampa. Tramp je našao zajednički jezik sa njima.

Sa njegovih kampanja, događalo se da Tamp počne da priča o malo ozbiljnijim stvarima, finansije, međunarodna politika, vidiš one ljudi se smorili, gledaju u telefone. Budale razne, njegovi fanovi, ne znaju ništa ko guzice nit ga razumeju šta Tramp priča. Tramp, videvši da ljudi u publici zevaju, kec u rukavu, naglo "Mi ćemo da napravimo zid prema Meksiku", masa skače, bude se kao zobi, Tramp "Ko će da finansira taj zid?" Masa odgovara "Meksiko!" :mrgreen:
Trump neće pobediti! TAČKA!
Neka 250 mio glasaju za njega! Neće pobediti!

Samo je pitanje da li (i ko će) se pobuniti!

Amerika nije Srbija da sve zavisi od jednog coveka.
To je sistem.
Bio je Bajden, bio je Tramp, bio je Obama....nama bilo jedno te isto. :D

Njihova politika je zacrtana i to je to.
Samo ložane od ljudi mogu da misle da će biti ikakve promene.

E, da, ko što se Bajden ništa ne pita, već se pitaju finansijeri demokrata, tako se ni Tramp nista ne pita nego se pitaju finansijeri republikanaca.

A vecina finansijera jednih su i finansijeri drugih :D

U prevodu: ne ložite se :D
Ovo se opisano zapravo zove plutokratija.

A komunisti su upravo ovo nazivali fašizmom.

Deklaracija Kominterne kaže: "Kapitalizam se od komunističke revolucije i oslobođenja naroda bori uz pomoć fašizma. Zato je fašizam nešto najgore što postoji i dužnost svakog zdravomislećeg čoveka je da se protiv fašizma bori svim sredstvima!"

Šta misliš o svemu tome?!

Država kojoj si polagao zakletvu je ovako posmatrala fašizam...:whistling:

Tramp je izuzetno nepredvidiv tako da svaka procena može biti pogrešna.

Da ali neke procene ne mogu biti pogrešne jer su svi oni, oba kandidata, već u napred izabrani.. sve je jedno koji će biti imenovan...

da171efd836271056ea47c0645fc8168

Svaki američki predsenik, koliko ja pamtim u poslednjih 30 godina minamalno koliko se dugo to javno objavljuje, a ne znam koliko dugo traje ta praksa, mora da ide u Jerusalim da se pokloni Zidu. Na razne načine može da se tumači taj ritual, ali nije teško pretpostaviti koje tumačenje bi moglo biti tačno.

Vidiš ovako, kao Tramp, da stavi ovo jevrejsko na glavu i drugim rečima.. ga izigrava debila.

Zid plača na kome je počivao Solomonov hram i na kome treba da se izgradi Treći solomonov hram.

Koliko znam ruski i sovjetski predsednici to nisu radili. Mada pratim kako se Putin svakge godine ponizno opravdava jevrejima, prošle godine se poznizno izvinjavao jevrejima što nije mogao da prisustvuje pomenu Holokausta jer mu je zabranjeno putovanje i još priča kao da su Rusi ginuli samo da bi jevreje spasili u Drugom svetkom ratu. Ne zna se šta je gore.

Samo Zid zna tajne...

Ovo se opisano zapravo zove plutokratija.

A komunisti su upravo ovo nazivali fašizmom.

Deklaracija Kominterne kaže: "Kapitalizam se od komunističke revolucije i oslobođenja naroda bori uz pomoć fašizma. Zato je fašizam nešto najgore što postoji i dužnost svakog zdravomislećeg čoveka je da se protiv fašizma bori svim sredstvima!"

Šta misliš o svemu tome?!

Država kojoj si polagao zakletvu je ovako posmatrala fašizam...:whistling:

Fasizam je "radim sta hocu, jer mi se tako moze, jer sam jaci", tako da sve velesile imaju fasisticku spoljnu politiku.
Dakle sve. Svaka koja postane previse mocna, krene da se siri i ugnjetava slabije - bez izuzetka. I USA, i Britanija, i Kina i Rusija, i sve redom.
Drustveno uredjenje nema tu apsolutno nikakvu ulogu. Sire se i komunisti i kapitalisti, i monarhisti, i ovi i oni, kada su jaki i osete da mogu.

Ja sam polozio zakletvu SRJ, 1998. godine, koja je bila neka prilicno cudna drzava - ni komunisticka, ni kapitalisticka, ni tranzitna..bila drzava jedne stranke (SPS-a), kao sto je Srbija danas drzava SNS-a i njegovih prilepaka :D
A kako takve drzave posmatraju bilo koji pojam, pa cak i fasizam, je stvarno irelevantno :D

Trump neće pobediti! TAČKA!
Neka 250 mio glasaju za njega! Neće pobediti!

Samo je pitanje da li (i ko će) se pobuniti!

Građanski rat u Americi?

Realno ako to neko može da pokrene to bi mogao biti Tramp.

Ne verujem.

Treba njima Amerika još uvek. Globalni policajac mora da zavodi globalni red. Order.

To može biti samo ako su planirali neku kataklizmu u svetu. Onda im Globalni policajac više ne treba. Onda smo hebali ježa svi. To znači treći svetski rat, svako protiv svakoga, udri milju po fitilju, bezakonje i opsa prsa.

Pazi, samisli da počne građanski art u Americi i Amerika više ne može da zavodi globalni red, šta bi se samo na Balkanu dogodilo za mesec dana? Prijatelju... bajo moj, pa to bi bilo krvoploliće i za menja od mesec dana. Mi smo inače, samo čekamo priliku svi da iskopamo sekire i udri. Na Balkanu svi jedva čekaju da nastave tamo đe su stali 1995. godine, da ih je Amerika sprečila.

Bosna, to bi gorelo za 7 dana.

7 dana ako bi izdržali da se ne pokolju tamo... hebeš mi sve.

Dole Kosovo, to bi sledećeg jutra najurili Severnu Mitrovicu. Da nema Amerike i UNa, sve tamo one manastire što je ostalo bi spalili. Nešto bi možda ostavili radi reda, al realno ne bi.

A đe mi Srbi na 3 fronta da ratujemo... nema to pojma. Nismo mogli kad smo mogli, a sad tek nećemo moći.

To bi svako hebavao svakog, ne samo na Balkanu, nego i u svetu.

Oni (svetska vlada) planiraju Treći svetski rat i kataklizmu, ali ja se samo nadam da to neće još, i da neće nikad, ali kakvi su izgledi teško da će se to izbeći. Bar ne dok sam ja živ, a za moju đecu, bog nek im je na pomoći. :mrgreen:

Jovano otkrovenje. Apokalipsa. Smak sveta.

Šta da se radi... Bog nek nam prosti dušu svima.

Tamo piše da će dući ponovo Isus Hrist sve da nas spase... ajd videćemo i to.

Fasizam je "radim sta hocu, jer mi se tako moze, jer sam jaci", tako da sve velesile imaju fasisticku spoljnu politiku.
Dakle sve. Svaka koja postane previse mocna, krene da se siri i ugnjetava slabije - bez izuzetka. I USA, i Britanija, i Kina i Rusija, i sve redom.
Drustveno uredjenje nema tu apsolutno nikakvu ulogu. Sire se i komunisti i kapitalisti, i monarhisti, i ovi i oni, kada su jaki i osete da mogu.

Ja sam polozio zakletvu SRJ, 1998. godine, koja je bila neka prilicno cudna drzava - ni komunisticka, ni kapitalisticka, ni tranzitna..bila drzava jedne stranke (SPS-a), kao sto je Srbija danas drzava SNS-a i njegovih prilepaka :D
A kako takve drzave posmatraju bilo koji pojam, pa cak i fasizam, je stvarno irelevantno :D

Nesnađena država. :D

Amerika nije Srbija da sve zavisi od jednog coveka.
To je sistem.
Bio je Bajden, bio je Tramp, bio je Obama....nama bilo jedno te isto. :D

Njihova politika je zacrtana i to je to.
Samo ložane od ljudi mogu da misle da će biti ikakve promene.

E, da, ko što se Bajden ništa ne pita, već se pitaju finansijeri demokrata, tako se ni Tramp nista ne pita nego se pitaju finansijeri republikanaca.

A vecina finansijera jednih su i finansijeri drugih :D

U prevodu: ne ložite se :D

Ima mnogo ložana. Što je gluplji to se više loži na Trampa.

Primetno je da ljudi koji se lože na Trampa, ujedno se lože i na Putina, delimično i na Ksija, ali ne toliko jer je Ksi onako kao ružno pačne u toj gardi "želim bit diktator".

Mi volimo črvrstu ruku, a Tramp bar odaje utisak neke čvrste ruke, zato mi volimo Trampa.

Npr. Tito je bio baš onako čvrsta ruka, najviše smo ga voleli. Nema veze što je pobio na stotine hiljada Srba i šta sve nije uradio, mi smo mu bili verni psi.

Što je čovek gluplji to se više lepi za nekog bukadžiju. Tako su u selima ljudi zvali te problematične momke. A nije bilo po selima zatvora tad.

Nije stvar do Trampa, stvar je do čvrste ruke. Gvozdena psenica. Mi volimo one koji će da nas biju i da nas biju i da nas biju. Samo batina. Takav smo ti mi narod.

Isti ti se potajno lože na Hitlera.

Mora da bude bre moćan lider. Vođa! Nema veze što je vođa slep, bitno je da je vođa. Kad priča svi da ćute i da ga slušaju. Vole ga jer bi i oni voleli da su tako moćni. Bre da lupi šakom o astal. Da vikne, da drekne. Gaće same spadaju.

Imamo mi taj duboko ukorenjen podanički mentalitet.

Slobu su ljudi isto voleli, ne kao Tita, ali su ga baš voleli. Da Sloba nije izveo tenkove na Srbe u Beogradu, ne bi ga narod tolko voleo.

Ma koji Trump, on je pobedio 2016 jer su tada Demsi bili ubeđeni u sigurnu pobedu Hillari Klinton ali ih je narod neprijatno iznenadio. :lol:
Od tada ništa ne prepuštaju slučaju.
Totalna kontrola medija, sudstva a i ostalih stvari...... tipa glasovi bez LK i poštom,
a i Trump je tek preživeo prvi pokušaj atentata.

Bajdejn i u komi će pobediti ako tako budu hteli.

Ma vidiš da su se svi okrenuli protiv Bajdena.

Upitno je hoće li on biti odista kandidat.

Ja verujem tom obećanju. Tokom prvog Trampovog mandata SAD nisu ratovale.

To kad čak i propagandu ne shvatiš kako treba pa onda imaš duplo iskrivljenu sliku realnosti.

Bar 3 rata je Amerika vodila za vreme Trampa.

Evo ovako:

Intervencija u Iraku od 2014 - 2021. Donald Tramp jedan u nizu prešendika Amerike. Bajden zapravo prekinuo taj rat, prekino američku umešanost.

Intervencija u Siriji, od 2014 pa do dans... isto Tramp bio prešednik dok se taj rat vodio.

Intervencija u Libiji 2015–2019 ... Isto Tramp bio prešednik Amerike.

Propagnada koji su širili njegovi fan bojz je bila da Amerika nije počela nijedan rat za vreme Trampa, bila je ideja da takva propaganda ima neki osnov, ali su mnogi Trampovi fan bojz to preinačiili, malo izvrnuli to u svojoj glavi, da za vreme Trampa niđe u svetu nijedna bomba američka nije pala. :mrgreen:

Back