Lovac Luka ulovio vuka
Aktivan član
- Poruka
- 1.188
Nece, dace Rusiji odresene ruke ii zuastaviti svaki vid pomoci UkrajiniNema sanse. Nema on tu moc niti iko osim Rusije ima tu moc. Dakle on moze samo izazvati eskalaciju, i to ce i uraditi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece, dace Rusiji odresene ruke ii zuastaviti svaki vid pomoci UkrajiniNema sanse. Nema on tu moc niti iko osim Rusije ima tu moc. Dakle on moze samo izazvati eskalaciju, i to ce i uraditi.
samo da se ne odlucuje u uspsTaj ukupni broj glasova ne mora ništa da znači mada je indikativan
Izbori se, kao i uvek, odlučuju u nekoliko država, ostali ne moraju ni da glasaju
Jel obećao i to da će odstupiti ako ne zaustavi rat za 24 sata?Obećao je ako opet bude predsjednik rat u ukrajini ima da stane za 24 sata
Tko ce to pamtiti ? Ova rulja ?Jel obećao i to da će odstupiti ako ne zaustavi rat za 24 sata?
To ne znači da će rat stati.Nece, dace Rusiji odresene ruke ii zuastaviti svaki vid pomoci Ukrajini
Ali je zato dobio kalauz od Bele kuće.A da li je neki Jugoslovenski, Srpski ili Hrvatski političar imao ovako značajnu čast da ode u Jerusalim da se pokloni zidu?
Gledam sad zabeležene javne posete našeg velikoga Josipa Broza Tita po svetu... nema Izraela. Izgleda nije bio dovoljno veliki da sazna tajne Solomonovog hrama.
Hijerarhija izgleda ide ovako.
Tramp kao američki prešednik ide da se pokloni Zidu
A srpski prešednik ide da se pokloni Trampu
Мислим да боја зависи од тога која је заједница у питању, а и ваљда те беле деле тамо, ко није понео са собом.Sad nešto pretražujem, K ac moj nisu... Evo nađoh i da je Dimitri Medvedev i Putin, oba su išli da posete Zapadni zid u Jerusalimu. Da se poklone zidu. Nego ne može lako da se nađe, nije to nešto izgleda medijski propraćeno kao kad Tramp to odradi. Tramp je ipak Tramp.
Znaš kako, kako K rac Rusija, Amerika je Amerika... od većg je značaja Trampčina nego Putin.
Nije mi jasno što je Medvedev turio na glavu crnu a Putin belu jevrejsku kipu? Koja je razlika između crne i bele? Šta kao Putin je ćelav pa mu naglavu turili belu kipu a Medvedev ima kosu pa njemu crnu?
A vidim i to da su ovi ruski dolazili po noći, što bi rekli pod okriljem noći da se ne vidi, a ovi američki dolazili po danu.
Samo Zid zna tajne.
Нисам пратио, не знам, осим за Додика. Пленковић је носио кипу у Јерусалиму, али не знам да ли је био код зида.A da li je neki Jugoslovenski, Srpski ili Hrvatski političar imao ovako značajnu čast da ode u Jerusalim da se pokloni zidu?
Gledam sad zabeležene javne posete našeg velikoga Josipa Broza Tita po svetu... nema Izraela. Izgleda nije bio dovoljno veliki da sazna tajne Solomonovog hrama.
Hijerarhija izgleda ide ovako.
Tramp kao američki prešednik ide da se pokloni Zidu
A srpski prešednik ide da se pokloni Trampu
Bolje ce Ukrajina proci, ovo sad je rat do poslednjeg Ukrajinca . Mada i ja sad imam pomesana misljenja slusajuci Mekgregora i Skota Ritera. Sad je bliski istok varnica.To ne znači da će rat stati.
Putin je rekao da će ratovati u Ukrajini do posljednjeg Rusa.Bolje ce Ukrajina proci, ovo sad je rat do poslednjeg Ukrajinca . Mada i ja sad imam pomesana misljenja slusajuci Mekgregora i Skota Ritera. Sad je bliski istok varnica.
To nije moguce, moguce je samo scenario do poslednjeg Uktajinca, sto se i desava.Putin je rekao da će ratovati u Ukrajini do posljednjeg Rusa.
Zašto je onda Putin rekao da će ostvariti ciljeve SVO (demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine) bez obzira na sve?To nije moguce, moguce je samo scenario do poslednjeg Uktajinca, sto se i desava.
Do poslednjeg Rusa bi moglo da pocne treci svetski rat nuklearke i to, Ukrajina nikad nije inala nikakve sanse i to se znalo od pocetka.
Ciljeve! On zrtvuje vojnike minimalno.Zašto je onda Putin rekao da će ostvariti ciljeve SVO (demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine) bez obzira na sve?
Znači bez obzira koliko svojih vojnika morao poslati u smrt.
Мислим да боја зависи од тога која је заједница у питању, а и ваљда те беле деле тамо, ко није понео са собом.
Нисам пратио, не знам, осим за Додика. Пленковић је носио кипу у Јерусалиму, али не знам да ли је био код зида.