- Poruka
- 52.817
Мммм, ватрицаIma, nismo ih dzaba spaljivali vekovima, kao veštice.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мммм, ватрицаIma, nismo ih dzaba spaljivali vekovima, kao veštice.
Ако не желиш везу или заједницу него само секс онда си релативно безбедан. Једино што си приласком изгубио достојанство и нахранио Его неком коме није требало.Ако те одбије арогантно или кретенски па који мој би ти требала таква?
Кажеш, хвала небесима те није пристала и пичиш даље
Мммм, ватрица![]()
Ако не желиш везу или заједницу него само секс онда си релативно безбедан. Једино што си приласком изгубио достојанство и нахранио Его неком коме није требало.
Ја имам страх од висине, то је једини преостали страх, остале сам прегазила.Зашто није кукавица онај ко има фобијy од висине онда или од облака или шта ја знам чега све ?
А шта те заболе за њен его?Ако не желиш везу или заједницу него само секс онда си релативно безбедан. Једино што си приласком изгубио достојанство и нахранио Его неком коме није требало.
И да, назваћу га пичкицa. Имам потпуно право на то.Ја имам страх од висине, то је једини преостали страх, остале сам прегазила.
Али, ја се и даље борим са њим, пењем се иако се плашим. Капираш?
Страхови постоје, али сваки је могуће зауздати.
Е сад, замисли мушкарац од 40. Има страх да приђе жени а допада му се. Или већ се знају, познаници, колеге а има страх да предузме нешто више...па наравно да делује као слабић. Није успео ни толико на себи да поради да савлада тај страх.
Ја имам страх од висине, то је једини преостали страх, остале сам прегазила.
Е сад, замисли мушкарац од 40. Има страх да приђе жени а допада му се. Или већ се знају, познаници, колеге а има страх да предузме нешто више...па наравно да делује као слабић. Није успео ни толико на себи да поради да савлада тај страх.
Prosto ne ostavljaš prostora da se bilo šta dodaИ да, назваћу га пичкицa. Имам потпуно право на то.
Која је речNjena omiljena reč još nije izgovorena: tvoja je!
И да, назваћу га пичкицa. Имам потпуно право на то.
Стварно..Pretvaraću se da ovo nisam video![]()
Стварно..
а јесам гром је не убиоjesi to dobio korpu..
Страх од висине је још баналнији од тог страха па ето...нико вас не сматра слабићимаЈа имам страх од висине, то је једини преостали страх, остале сам прегазила.
Zbunjen sam kao pred tajnom.
а јесам гром је не убио
Страх од висине је још баналнији од тог страха па ето...нико вас не сматра слабићима
Па јао, ма сигурно је нека калаштура..а јесам гром је не убио