VranV
Ističe se
- Poruka
- 2.270
I kako ide ljubavni život, jesi li zadovoljan
i trilemi je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kako ide ljubavni život, jesi li zadovoljan
To nisam razumeo.i trididile mi je.
Приђеш једној, другој, трећој, итд.. У случају ако си глуп па да уопште прилазиш. Зашто се везивати за само једну неку странкињу? А чак и ако приђеш групи девојака веће су шансе да их смуваш јер када су тако групно онда су похотније, док ако је девојка сама онда је она увек арогантна, група жена ће можда чак и сама да ти приђе.Како приђеш маси жена???
Па исто као и овако, мсм кад не прилази.Koliko mu godina treba za to?
To nisam razumeo.
Ма сјајна обзервацијаПриђеш једној, другој, трећој, итд.. У случају ако си глуп па да уопште прилазиш. Зашто се везивати за само једну неку странкињу? А чак и ако приђеш групи девојака веће су шансе да их смуваш јер када су тако групно онда су похотније, док ако је девојка сама онда је она увек арогантна.
Vidim ja da si ti neki iskusan švaler, vrtiš ih oko malog prsta.Приђеш једној, другој, трећој, итд.. У случају ако си глуп па да уопште прилазиш. Зашто се везивати за само једну неку странкињу? А чак и ако приђеш групи девојака веће су шансе да их смуваш јер када су тако групно онда су похотније, док ако је девојка сама онда је она увек арогантна.
Па исто као и овако, мсм кад не прилази.![]()
Да му не би урадиле...шта тачно?Prilazi, ali na bezbednoj distanci.
Пошто сам самац морао сам онда да се бавим мање приземним стварима - проучавањем женске психологије.Vidim ja da si ti neki iskusan švaler, vrtiš ih oko malog prsta.
Ако нећете/не смете/не умете да приђете онда немојте. Чему кмечање.
Strah od odbijanja, na sedmi stepen.Да му не би урадиле...шта тачно?
То ми је енигма
Зато што су оне очигледно почеле да вређају чак и мушкарце који им не прилазе. Па нећемо ваљда да ћутимо и да то допуштамо?Ако нећете/не смете/не умете да приђете онда немојте. Чему кмечање.
На ком узорку, питам ја?Пошто сам самац морао сам онда да се бавим мање приземним стварима - проучавањем женске психологије.
Да му не би урадиле...шта тачно?
То ми је енигма
Сад да питам како изгледа то страшно одбијањеStrah od odbijanja, na sedmi stepen.
На огромном, то су метаанализе.На ком узорку, питам ја?
На огромном, то су метаанализе.
Najsigurnije je kad vidiš ženu na ulici da pređeš na drugu stranu ulice.Зато што су оне очигледно почеле да вређају чак и мушкарце који им не прилазе. Па нећемо ваљда да ћутимо и да то допуштамо?
Ако те одбије арогантно или кретенски па који мој би ти требала таква?
Кажеш, хвала небесима те није пристала и пичиш даље
Има ли мало кривице и до жена
Фокусирај се, да помогнемо човекуZaboravio sam temu![]()