Ako je Bog dobar

Ako je Bog dobar i prasta zasto ljudi kazu stice te Bozja kazna nije logicno

Ja se izvinjavam ovo je tema za filozofiju

Бог је поставио правила, нема ту добар, лош ...

Ако на минус седам изађеш голишав - прехладићеш се !
Ако закорачиш преко ивице прозора гравитација ће те повући и убити доле.

Каже се:
"Нема јунака од глади и од хладноће !"

Који део није јасан ?
Опрост можеш добити једино од човека, не и од Бога.

Ja molim Boga trenutno da učini nešto za ilegalce koje trenutno ganjaju i love po Americi!
Decenijama su držali otvorene granice i preko ledja te sirotinje grabili političke poene i onda jedan dan otvorili sezonu lova na njih.
Traže ih po bauštela ma, farmama,gdje su jadni radili najteže poslove.

Pred djecom ih grabe, razdvajaju iz majčinih ruku. Teško slušati vrisku djece za majkama.
Ima jedna scena gdje probijaju staklo od auta i vuku napolje stariju ženu dok joj ćerka vrišti za njom a ona smirenim glasom tješi ćerku dok joj stežu lisice na ruke. Da ti srce pukne.

Molim te Bože sidji više i pukni pesnicom da se trese! Pokaži im čije su granice! Uradi nešto i spasi ih! Samo su se rodili na pogrešnom mjestu i htjeli svojoj djeci pružiti bolje. 🙏🏻

Ako je Bog dobar i prasta zasto ljudi kazu stice te Bozja kazna nije logicno

Ja se izvinjavam ovo je tema za filozofiju
Jesi li kad čitao u Bibliji kad Isus kaže Petru da oprosti 70×7 to je zagonetka čiji je rezultat sljedeći 70×7=490=4+9+0=13=1+3=4

Moramo oprostiti unutar Duha to jest da pojednostavim unutar Emocionalne prirode, ako otpustimo negativnu emociju unutar nas samih koja nas prati otpustio se takozvani "Zloduh" iz nas, tako ta emocija koja je bila uzrok naše patnje nema više utjecaj.

Također broj 4 simbolizira "Četiri Živeća Bića" iz knjige Otkrivenje Lav, Bik, Čovjek i Orao četiri elementa života koji se smjenjuju unutar Uma nekog bića stanje Nesvjesnog, Podsvjesnog, Svjesnosti i Nad Svjesnosti.

Poslednja izmena:

Back