Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 252.952
Ako je Bog dobar i prasta zasto ljudi kazu stice te Bozja kazna nije logicno
Ja se izvinjavam ovo je tema za filozofiju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bog ne kaznjava, ali covek snosi posledice svojih postupanja "Sto covek poseje to ce poznjeti.Ako je Bog dobar i prasta zasto ljudi kazu stice te Bozja kazna nije logicno
Sta znaci biti dobar Bog?Ako je Bog dobar i prasta zasto ljudi kazu stice te Bozja kazna nije logicno
Da se izvineš što si dosadan?Ako je Bog dobar i prasta zasto ljudi kazu stice te Bozja kazna nije logicno
Bog je dobar zato sto nam je dao ovozemaljski zivot i dusu Bog je pravedanSta znaci biti dobar Bog?
Ima li to veze s pravednoscu?
ako tema nije u skladu nek se prebaci u filozofijuDa se izvineš što si dosadan?
Svako sam za sebe misli da je pravedan, pa valjda tako i Bog ili vjernici da je njihov bog pravedan.Bog je dobar zato sto nam je dao ovozemaljski zivot i dusu Bog je pravedan
Naravno da je Bog jedan.Bog je jedan bezobzira na veroispovest nije uredu da stvaramo dva ili vise Bogova ono kao u bronzanom dobu
Ako je Bog dobar i prasta zasto ljudi kazu stice te Bozja kazna nije logicno
Ponovo:Bog je dobar zato sto nam je dao ovozemaljski zivot i dusu Bog je pravedan
Sta nam je dao?Bog je dobar zato sto nam je dao ovozemaljski zivot i dusu Bog je pravedan
licno za mene Bog je ljubavPonovo:
Sta znaci biti dobar Bog?
Ima li to veze s pravednoscu?
Alilicno za mene Bog je ljubav
ako neverujes to pitanje svestena lica znaju da odgovore
ja sam samo napisao ( Ako je Bog dobar i prasta zasto ljudi kazu stice te Bozja kazna nije logicno)
BOg je dobar i prasta onima koji traze oprosta od njega,a onaj koji ne trazi oprosta, oholi se prema Bogu, takve kaznjava.Ako je Bog dobar i prasta zasto ljudi kazu stice te Bozja kazna nije logicno
Bog ne kaznjava,on nagraduje po zasluzi.Ako je Bog dobar i prasta zasto ljudi kazu stice te Bozja kazna nije logicno
Jesi li kad čitao u Bibliji kad Isus kaže Petru da oprosti 70×7 to je zagonetka čiji je rezultat sljedeći 70×7=490=4+9+0=13=1+3=4Ako je Bog dobar i prasta zasto ljudi kazu stice te Bozja kazna nije logicno
Bog ne kaznjava,on nagraduje po zasluzi.
Za početak napiši nam jesi li prepoznao sjećanje života i emocije koje su te navele da napišeš ovu kontradikciju.i Biblija i Kuran kazu suprotno od toga sto ti kazes tu.
i Biblija i Kuran kazu da Bog kaznjava.....