- Poruka
- 40.426
...kolika je verovatnoća da će se ponovo javiti?
Molim konkretne cifre
Molim konkretne cifre

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naslov teme je pogresan. Ne daju samo zene vec i muskarci. Ako i muskarac ne da, nema seksa. Ovako se stice utisak da su zene neki dobri Deda Mrazevi i da dal ce biti ili nece biti seksa zavisi samo od zena. Nekad bilo sad se spominjalo, i mi smo se opametili ....kolika je verovatnoća da će se ponovo javiti?
Molim konkretne cifre![]()
Dobro. Kolika je verovatnoća da će se javiti ako si se podao prvi put?Naslov teme je pogresan. Ne daju samo zene vec i muskarci. Ako i muskarac ne da, nema seksa. Ovako se stice utisak da su zene neki dobri Deda Mrazevi i da dal ce biti ili nece biti seksa zavisi samo od zena. Nekad bilo sad se spominjalo, i mi smo se opametili .![]()
nekima je i to nevaznoZavisi kako si se pokazala![]()
ako ne ide i posle 50/50 jel imas pomoc prijatelja?Recimo, možda fifti fifti je pravi procenat
Pod uslovom da je sve vreme govorio kako si dobra jbt
A kako ćeš to znati?Ako da svima 0%
Pa, kulturiška je reći prijatelja, ali znamo o čemu se radiako ne ide i posle 50/50 jel imas pomoc prijatelja?![]()
Mogu da si priustim da pitam svaku s koliko je spavalaA kako ćeš to znati?
I drugo pitanje, što se ne bi okoristio još?
To radiš?Mogu da si priustim da pitam svaku s koliko je spavala
Meni je sex igra ne praznjenje
Pa jbt, koliko puta treba da dam na prvom dejtu da bih napravila statistiku?...kolika je verovatnoća da će se ponovo javiti?
Može.Pa jbt, koliko puta treba da dam na prvom dejtu da bih napravila statistiku?
A može da bude zanimljivo istraživanje.
100%, doći će po još....kolika je verovatnoća da će se ponovo javiti?
Ako obavim istraživanje, da me ne razreše?Može.
Kreni što pre
(Šalim se, ti si ipak mod na religiji, moram da pazim)
Opusteno sve sta me zanima otvorenoTo radiš?
Moraš da kriješ. Ne vredi drukčije.Ako obavim istraživanje, da me ne razreše?![]()